Azért néz az ember ilyen "silány minőségű" dolgokat, mert kikapcsol. Nem lehet mindig csak komoly meg mély értelmű dolgokkal foglalkozni. Én inkább azokat nem tudom megérteni, akik ledöbbennek azon, hogy sokan néznek egy olyan műsort, aminek a szórakoztatás a célja.sentry írta:Nem értem miért pörögtök állandóan az ilyen X-faktoron, Eurovíziós dalfesztiválokon, meg hasonló kaliberű dolgokon (valóvilág meg hasonló reality ). Egyszerűen nem értem, hogy lehet ennyit foglalkozni valamivel, ami ilyen silány minőség, és még Ti is ezen a véleményen vagytok.
Én amúgy nem néztem idén az Eurovíziót, tavaly meg azelőtt még követtem, de most már ráuntam a dologra, nem igazán tudnak újat mutatni. Ami az eredeti célja volt a dolognak, hogy kicsi betekintést nyerjünk egy-egy nemzet kultúrájába, az mára kiveszett belőle, kevés kivétellel futószalagon gyártott gagyi popdalok kerülnek be, és az anyanyelven elhangzó dalok száma is nekem felháborítóan kevés. De ettől függetlenül én nem nézem le azt, akit érdekel a műsor és nézi....
A ki kinek szurkol dologról meg, persze, hogy nem kell, hogy mindenkinek tetsszen a kiküldött dalunk (szerintem is borzalmas). De ha már ott van, akkor csak szorítok neki, mert mégis csak a mi kutyánk kölyke, noha lehet, hogy van tíz dal, ami sokkal jobban tetszik.