Plusz a Bayern München és sanszos még egy Szuper Kupa a Barca ellen is!Szeretem az ilyen mini tornákat.
Előtte még a PSG is ott lesz,többek között.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 18., csütörtök 12:05
Plusz a Bayern München és sanszos még egy Szuper Kupa a Barca ellen is!Szeretem az ilyen mini tornákat.
Előtte még a PSG is ott lesz,többek között.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 18., csütörtök 11:55
Ennek örülök nagyon!Realista24 írta:http://madridom.hu/blog/2013/04/18/kont ... mini-torna
Érdekes lesz, az elgondolás nem rossz. Kíváncsi leszek, hogy ki lesz a négy másik csapat. Valamint jó lenne eddigre lezavarni az átigazolásokat és edzőkérdést.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 18., csütörtök 11:46
Azért lesz még itt érkező, remélhetőleg
Én pedig egy új edző érkezése esetén nem zárnám ki, hogy marad még egy évet la., gyakorlatilag Del Bosque játék nélkül is folyamat keretben tartja a spanyol válogatottban is (főleg Puyol kiesésével), ami valahol érthető is, hisz annyira azért nincsenek eleresztve és nem is dúskál Spanyolország a minőségi középhátvédekben!Tehát szerintem Albiol menni fog.
Érthető a kívánságod; de én úgy vélem, hogy a piaci helyzet (ezek a játékosok valóban elérhetőek vagy sem) és a végrehajtott igazolásainktól függ (pl. Bale jelentősen csökkentheti vagy épp növelheti az esélyeket), hogy érkezhet-e még oda Kondogbia mellé esetleg más is! De 120 millás költekezés és a jelenlegi állás szerint én idén erre még nem látok sok esélyt, ellenben jövőre már sokkal inkább!Én még két emebrt hoznék. Kondogbia oké, de ő tényleg zsákbamacska. Ha van esély elhozni Vidalt, akkor nem kell szarakodni, a legfontosabb igazolásunk lenne. De ha Pogba is hozható, akkor őt is hoznám. Vagy akár Gündogánt.
Ezzel nem vagy egyedül!Isconál mondjuk láttam valami fényt a Dortmund elleni visszavágó meccsen, korábban cseppet sem győzött meg. De olyan nagyon most se ragaszkodnék hozzá
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 18., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 18., csütörtök 11:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 18., csütörtök 11:30
Mintha tegnap azt olvastam volna, hogy nem tervez váltani.Vagy akár Gündogánt.
Ennyi, hasonló szitu, mint Pogbával. A Juve megérezte a pénz szagát, most nyilatkoznak orrba szájba, nem eladó, stb. de ismerjük már ezeket, van az a pénz. Állítom innentől már csak Pérezen (Mourinho?) múlik (ha a játékos is váltana persze).Ha van esély elhozni Vidalt, akkor nem kell szarakodni, a legfontosabb igazolásunk lenne
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 18., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 18., csütörtök 11:23
Persze a local média mindig inkább saját maga felé húz (a madridiak Madridban, a katalánok a Barcában látnák szívesen és ezt így is tálalják rendszeresen), de én abból indulok ki, hogy a semleges oldalak egytől-egyig Real Madrid, Barcelona, Manchester United sorrendet említenek; a madridi német kontingensről (és arról hogy a Barcánál Neymar érkezésével aztán már nagyon helye sem lenne) már nem is beszélve!Ez csak kitaláció, mármint, az állítás, hogy a Realba igazolna inkább. Pusztán kicsit csavartak azon, hogy korábban megdicsérte a Realt és a Barcát.
Ebből Ancelotti lesz, ez egyre valószínűbb, biztosabb és én ezt egyáltalán nem bánom! Húzzuk be a Tizediket és jöjjön az a vérfrissítés!szerintem is egyre valószínűbb, hogy vagy marad mou vagy jön ancelotti
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. április 18., csütörtök 11:16
Ha leesik iden egy bl akkor mourinho 100% hogy lelep mondvan hogy itt o mar mindent megnyert.dannen írta:szerintem is egyre valószínűbb, hogy vagy marad mou vagy jön ancelotti
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 18., csütörtök 11:04
Neymar, Lucas és Hazard után ha Götzéről is lemaradunk... akkor mi vagyunk a legnagyobb barmok. Ennyi :-)Pusztán kicsit csavartak azon, hogy korábban megdicsérte a Realt és a Barcát.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 18., csütörtök 11:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 18., csütörtök 11:01
Ez csak kitaláció, mármint, az állítás, hogy a Realba igazolna inkább. Pusztán kicsit csavartak azon, hogy korábban megdicsérte a Realt és a Barcát.Götze pedig visszautasította a City és az Arsenal közeledését is, mondván egy évet még biztosan Dortmundban marad, ezt követően pedig szívesen (és inkább) igazolna a Real Madridba!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 18., csütörtök 10:55
Végre, remélem igaz is!El Real Madrid coloca a Di María y a Callejón en el mercado
Perez papa két legfőbb nyári célpontja Agüero és Bale; a 2 transzferre egyébként 100 millió eurót sem sajnálna az öreg! Egyébként 4-5 igazolás várható, a fenti 2 úriember mellett Carvajal és Kondogbia valamint esetleg Isco (utóbbi szerintem nem jön) érkezése valószínűsíthető; míg biztos távozónak tekinthető Adan, Carvalho, Essien, Kaká, Higuaín, illetve könnyen partvonalon kívülre kerülhet Raúl Albiol, Coentrao (erre a legkisebb esély nála mutatkozik), Di María és Callejón!Florentino Pérez se plantea fichar a Bale y a Agüero este verano
Götze pedig visszautasította a City és az Arsenal közeledését is, mondván egy évet még biztosan Dortmundban marad, ezt követően pedig szívesen (és inkább) igazolna a Real Madridba!Mario Götze planta al Arsenal y espera al Madrid
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 18., csütörtök 10:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 18., csütörtök 10:10
Már eladtuk, mikor olyan alacsony vásárlási opcióval adtuk kölcsön, amit simán kifizet a Dortmund.Adjuk csak el a dortmundnak, ne jojjon vissza.
Ahol mrégen is játszott, és ahol a legjobban tud...A liverpoolban is azzal volt baja, hogy nem a védelem előtt játszhatott, hanem feljebb tolták.nem tudom, kicsi fura, nagyon visszavontan játszik.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 18., csütörtök 8:20
Ti meg már ezt felejtsétek el :-) A két klub össze sem hasonlítható ebből a szempontból.Toti írta:madridban meg nem menő a pedofília.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 18., csütörtök 7:59
Mindenképpen, mert szintet léptünk vele, csak hát ideje lenne már egy újabb szintre lépni, ahol a játékot színesítjük egy kicsit, mert ez az eredményes, de ocsmány játék nem tudom meddig élvezhető. Én sokáig az mellett voltam, hogy eredmények kellenek, és nem a szép játék, de azért, amit Mou most játszat a csapattal az valami katasztrófa.dannen írta:azt meg már mindenki döntse el maga, hogy mou jó választás volt-e :-)
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 18., csütörtök 6:50
Toti írta:örülök, h wengert kezditek elfelejteni, semmi extra az az ember. madridban meg nem menő a pedofília.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 18., csütörtök 6:25
de az mitől lenne jó? én nem értem. sztem szakmailag semmi sem indokolja őket.Raúl kéne Morientesszel, annak tapsolnék.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 18., csütörtök 1:28
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem