de, azóta viszont átalakult balfa..ámocsok írta:dm is balszélső volt mikor leigazoltuk, nem?
bár elismerem néha összejönnek értékelhető meccsei
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 9., vasárnap 21:01
de, azóta viszont átalakult balfa..ámocsok írta:dm is balszélső volt mikor leigazoltuk, nem?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 9., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 9., vasárnap 20:25
Pedig megéri megnézni, jár a pacsi José-nak,hogy Hazard helyett DM-et hozta(zalkrisz írta:még ezt a Hazard gyereket sem láttam focizniheccsat írta: persze ez így van, de a többiek még nem is hallottak róla, de már megy az okoskodás![]()
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 16:17
nem tudom te kire gondolsz, az Almerias Suso általában jobbszélső, de sokszor balon is van, de elég univerzális a srác, baloson is tolja sokszor, ahhoz képest, hogy bal lábas elég jól használja a jobbost is (ez nagyon kevés játékosra igaz a ballábasok közül), de azért ő is eléggé bal lábára hagyatkozik.wZoLee7 írta:igazán nem akarok kötözködni, de ha ez az a Suso akire gondolok, akkor véletlenül sem szélső a gyerek
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 16:09
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. február 9., vasárnap 16:07
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 9., vasárnap 16:02
Szerintem meg a fórum fele már 5 éve figyeli a srácot, majd csak nézd meg, ha esetleg szóba kerül a neveheccsat írta: persze ez így van, de a többiek még nem is hallottak róla, de már megy az okoskodás
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:58
igen én is ezt vettem, ezért van egy jobboldali Bale/Suso variációs lehetőség, Bale amilyen sérült simán tudna játszani Suso ugye Di Maria játszatása kiesikwZoLee7 írta:A csapat építésben leginkább azt venném figyelembe, mindenkinek legyen lehetősége.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:30
persze ez így van, de a többiek még nem is hallottak róla, de már megy az okoskodásMike írta:de leesett az állam akárhányszor néztem a spanyolok meccsét. Kis túlzással mintha 15 évesek ellen játszott volna, a mezőny fölött volt fejben és technikailag is.
Mike írta:egyenlőre Iscot is nehezen tudjuk beilleszteni a rendszerbe.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 9., vasárnap 15:27
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 9., vasárnap 15:26
egyet tudok érteni a felvázoltakkal.Bruma is jöhet, nem baj, hogy sérült, csak Karim takarodjon.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:19
mit kéne ezen többet rotálni, mint eddig? Van benne egy Coentrao helyett másik bhvéd.ziro4vr írta:3 ferguson, 2 mourinho és 1 carlo sem rotálna ennyi embert megfelelően
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 15:12
Igen, tudom, hozzászoktam már.R24 a te kommented meg alapból hülyeség,
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:11
http://www.youtube.com/watch?v=9NsONacHPMw 20 éves a srácziro4vr írta:de az egy dolog, de ki ez a suso és mit tud? Rokon?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 15:08
3 ferguson, 2 mourinho és 1 carlo sem rotálna ennyi embert megfelelőenheccsat írta: Realitások talaján ilyesmi, ha olyan amit szeretnék, akkor -illara; alonso +pogba
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 15:06
A lényeg, hogy szerinted a Realba valókheccsat írta:Azért, mert nem tudjátok, hogy kik ők még nem jelenti azt, hogy nem jó játékosok.
Korábbanlopez, casillas, jesus 3
arbeloa, carvajal, pepe, ramos, varane, nacho, marcelo, ricardo rodriguez/moreno; esetleg derik (bár még 1 évet játszhatna valahol első osztályban előtte) 8-9
alonso, gündogan, modric, illaramendi 4
isco, bale, ronaldo, jese, suso/griezmann/vela 5
agüero/suarez, benzema 2
opez, casillas, jesus 3
arbeloa, carvajal, pepe, ramos, varane, nacho, marcelo, moreno 8
alonso, gündogan, modric, casemiro, illaramendi 5
isco, bale, ronaldo, jese, suso 5
agüero/suarez, bruma 2
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:06
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis