Szerdán egyébként Arsenal-MU és Newcastle-Spurs.
Özil pedig tényleg elég gyenge mostanában, de szerintem a hajrára fel fog javulni azért.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 10., hétfő 15:11
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 10., hétfő 14:57
Kevés dologért vagyok hálás Mourinhonak, de ezt pl. neki köszönhetjük. Legalább arra jó volt, hogy teljesítmény nélkül orrba-szájba nyomatta Özilt, hogy jól felsrófolja az árát.Kerlon írta:most bad luck Wenger van, mert egyszer költ komolyan...
Isco teljesen más játékos, mint Özil. Többet fut, meg tudja verni az emberét, veszéylesebb kapura, labdavesztés után legalább visszatámad, zavar, stb. Most nincs formában, és még fiatal is, de úgy néz ki, univerzálisabb játékos, mint a török-német. Szerintem Isconak 433-ban is helye lehet, akár hamis kilencesként, akár di Maria posztján, mondjuk az utóbbihoz még erősödnie kell fizikailag, még többet kell melóznia a pályán.Kerlon írta: ami meglep, hogy minek kellett akkor Isco.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 14:46
Engem se lep meg így, hogy már látjuk mit akar játszatni, ami meglep, hogy minek kellett akkor Isco. Amúgy el kell ismerni, hogy Özil nem, hogy megállt a fejlődésben, hanem még a nálunk töltött első éve után vissza is lépett kettőt és most bad luck Wenger van, mert egyszer költ komolyan...ericco írta:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... stead.html
Érdekes... mondjuk egy cseppet sem vagyok meglepve. Ancelotti döntése, hogy inkább Di Mariat választotta, teljesen érthető volt már akkor is.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 10., hétfő 14:07
Engem sem igazán lep meg, bár a szezon végét én még megvárom.ericco írta:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... stead.html
Érdekes... mondjuk egy cseppet sem vagyok meglepve. Ancelotti döntése, hogy inkább Di Mariat választotta, teljesen érthető volt már akkor is.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 10., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 9., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 22:20
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 9., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 9., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. február 9., vasárnap 20:44
Arra lennék kíváncsi, hogy most mit tippelsz év végére a látottak alapján.akkor én félreértettem. arra gondoltam hogy a tipp nem mai....hanem év elején mit tippeltem volna?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 9., vasárnap 20:16
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 9., vasárnap 20:02
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 9., vasárnap 19:57
AZ első sort kihagyhattad volna,meg a képet is mutathatnád..nagyi írta:Premier League hírek és eredmények
Brett Jackson egy átlagos tinédzser a következő képet posztolta a tweeter-jén, miután a Manchester City leikszelt a Norwich City otthonában. Kijelentette, hogy mostantól Chelsea szurkoló.
Kapni fog
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. február 9., vasárnap 19:56
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 9., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 19:44
Ahhoz hogy a senal vigye valamire,rangadókat kellene nyerni....Nagyon nehéz lesz az Arsenalnak a sorsolása február-márciusban, ezért mondom őket "csak" 4.nek
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. február 9., vasárnap 19:38
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 9., vasárnap 19:33
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem