Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 15., szombat 17:03

wZoLee7 írta:csak az sem megoldás hogy az általad említett két csatár mellé van egy Moratánk pl...főleg hogy Aguero most többet sérült mint egészséges :/
Az sem megoldás, de Karim padra..minek? Jó pénzt kapnánk érte, rosszat nem akarok neki, máshol simán kiteljesedhetne/megújulhatna, plusz nem érzem nála, hogy csereként sokat tudna hozzátenni.
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 15., szombat 16:59

csak az sem megoldás hogy az általad említett két csatár mellé van egy Moratánk pl...főleg hogy Aguero most többet sérült mint egészséges :/

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 15., szombat 16:58

heccsat írta:.
Benzema cserének jó lehet még, csak kérdés, hogy megéri -e itt tartani cserének, ha sikerül szerezni egy Agüero/Suarezt
nem
Nem illik.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 15., szombat 16:52

wZoLee7 írta:.Raúl is maradhatott volna cserének
Raúl pont az a játékos volt aki cserének pont nem volt ideális, amikor frissesség kellett volna a pályára ő már ezt nem tudta megadni, kezdőként pedig már nem volt olyan szinten.
Benzema cserének jó lehet még, csak kérdés, hogy megéri -e itt tartani cserének, ha sikerül szerezni egy Agüero/Suarezt ,amikor 45-50 millióért eladható, ha nem akkor meg biztos, hogy maradni fog.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 15., szombat 16:46

ziro4vr írta:
wZoLee7 írta:én örülnék ha maradna 2020-ig...remekül passzol a csapatba, és ha lesz mellette még egy jó csatár akkor az úgy együtt remek lesz
moderátori címre pályázol? :lol: ha valamit nem akarnék látni, az egy 32 éves Karim a 35 éves CR mellett :lol:
cserének jó lesz...Raúl is maradhatott volna cserének...és még mielőtt nekem támadtok, nem hasonlítom össze a kettőt :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 15., szombat 16:39

wZoLee7 írta:én örülnék ha maradna 2020-ig...remekül passzol a csapatba, és ha lesz mellette még egy jó csatár akkor az úgy együtt remek lesz
moderátori címre pályázol? :lol: ha valamit nem akarnék látni, az egy 32 éves Karim a 35 éves CR mellett :lol:
Nem illik.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 15., szombat 16:34

én örülnék ha maradna 2020-ig...remekül passzol a csapatba, és ha lesz mellette még egy jó csatár akkor az úgy együtt remek lesz

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 9., vasárnap 17:45

Hawer írta:Csak nekem hiányzik Khedira? :mrgreen:

Igen.
Suarez, Kun és Götze ezekért én ölni tudnék oda előre, utóbbival elfogult vagyok szóval nem ér betámadn
Aguero és Suarez tényleg komoly erősités lehetne,bár aguero formájával monstanában nem vagyok annyira tisztában.
Az argentin a kettejük közül a higgadtabb,aki "józanabb",technikailag kiemelkedő,kombinativban is,és a kapu előtti helyzetek meglátásában is. robbanékony,jól fordul,mozgékony.....nagy veszély a védelemre.
Suarez viszont konkrétan a védők rémálma,elmozog állandóan,rendkivül jól indul be,a védőt és a kaput vércseként támadja,szinte nincsen időpillanat amikor ne lenne 100% os a figyelme,odaér,odapiszkit,lök,túr,lehajt,élni sem hagy.....állandó jelenlét.
Kellemetlenebb mint az öregasszonyok a buszok.
A kapu előtt is erőszakos,minden rést támad. Jelenleg ő a top cenyó nálam. A kisjátékban is roppant jó,jól oszt le,megjátszható,nem csak a gólra tör,hanem a kispasszra is kiváló.

Götze játékát nem követtem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 16:27

Az egésznek ugyanaz volt a mondandója.
Elnézést...nem azt kellett volna írnom hogy ettől nem lesz jobb,hanem hogy nem lesz eredményesebb...úgy asszisztban mint gólban...de a játéka javulhat,valóban.
Azért írtam a végére,ami nagyvonalúan lemaradt,hogy de nagyon más sem...esetleg Suarez...talán.Elnézést ha félreérthető voltam...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 16:06

morientes írta:
Az ilyen szövegek tönkretesznek :lol:
Hát őszintén sajnálom,akkor jobbulást... :mrgreen:

Engem meg az,mikor kiragadnak a mondandómból egy részt,aztán úgy egész másfajta értelmet kap az egész hsz...
Az egésznek ugyanaz volt a mondandója.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 15:34

Az ilyen szövegek tönkretesznek :lol:
Hát őszintén sajnálom,akkor jobbulást... :mrgreen:

Engem meg az,mikor kiragadnak a mondandómból egy részt,aztán úgy egész másfajta értelmet kap az egész hsz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 9., vasárnap 15:17

Látom modizva lettem... Bocsi ott már volt bennem pár löket, aztán nem vagyok hozzá szokva, hogy szeszelve írok...:D

Amùgy szerintem nem megy sehova... Max, ha valami nagyon jó ajánlat nem jön érte. Vagy kérdés, hogy Iscoval mi lesz...

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 9., vasárnap 15:12

Csak nekem hiányzik Khedira? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 14:41

.kevés a szurkolóknak,kevés talán még Ancelottinak is,és persze kevés Pereznek....Ne álmodjunk,ettől Benzema nem igazán lesz jobb.
Az ilyen szövegek tönkretesznek :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 14:39

De nincs ellenemre, ha Benzema tol egy tavaszi hadjáratot, és Jesé-Bale-CR-Karim-random rutinos padcsatár lesz ősztől
Nem histem hogy fog.Ha visszatér Ronaldo akkor biztos nem.Ez meg kevés,akár hogy is...kevés a szurkolóknak,kevés talán még Ancelottinak is,és persze kevés Pereznek....Ne álmodjunk,ettől Benzema nem igazán lesz jobb.A kérdés csak az,hogy más jobb lenne e...(Suarez valósznű,a többi...passz)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 14:18

morientes írta: Nem tudom...bolivia ellen asszem ő ott kezdett,de szenvedős volt nagyon,Tevez váltotta is.Higuain sérült volt asszem...nem váltotta meg a világot.Az atma sem abban a rendszerben játszott,ahogy a citybe sem...
Nem fogjuk fehérben látni szerintem szóval mindegy, de belejönne gyorsan.

De nincs ellenemre, ha Benzema tol egy tavaszi hadjáratot, és Jesé-Bale-CR-Karim-random rutinos padcsatár lesz ősztől
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 14:04

Szerintem nem lenne gond ha Kun benn lenne a darálóban, egyrészt azért ki van pattintva valamennyire, nem könnyű elnyomni, másrészt a mozgáskoordinációja is kiváló. A pályán is jól lát, visszalép, osztogat abban is remek. Viszont azt nem tudom teljesen biztosan, hogy CR-rel mennyire menne a dolog, ott azért kéne okoskodni.
Nem tudom...bolivia ellen asszem ő ott kezdett,de szenvedős volt nagyon,Tevez váltotta is.Higuain sérült volt asszem...nem váltotta meg a világot.Az atma sem abban a rendszerben játszott,ahogy a citybe sem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 13:47

morientes írta: Nem mondtam hogy nem képes komoly dolgokra,tudom mire képes,én csak azt mondtam hogy nem az a klasszik center.Azért megnézném hogy mihez kezdene ha 433-ban bebasznák a darállóba kicsi Kunt...
A másik...nem mondtam hogy Benzema nem lehetne jobb,azt mondtam hogy más sem,tán csak Suarezt kivéve,játszana most hasznosabban a két állat mellett...persze ezen lehet vitázni.

Nem győzöm sokadszor hangsúlyozni,Benzema nem a kedvencem,nem vagyok vele elfogult,éppen ellenkezőleg,pont azt a negatív,látványosan elfogult véleményeket próbálom tompítani,hogy minden baj forrása ő....
Szerintem nem lenne gond ha Kun benn lenne a darálóban, egyrészt azért ki van pattintva valamennyire, nem könnyű elnyomni, másrészt a mozgáskoordinációja is kiváló. A pályán is jól lát, visszalép, osztogat abban is remek. Viszont azt nem tudom teljesen biztosan, hogy CR-rel mennyire menne a dolog, ott azért kéne okoskodni.

Suarez, Kun és Götze ezekért én ölni tudnék oda előre, utóbbival elfogult vagyok szóval nem ér betámadni :lol:
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 13:35

Agüero-t oda lehet tennoi Suarez mellé, ő is nagyon kemény dolgokra képes. És lehet jobban focizni Benzema helyén, konkrétan benzema is tudna jobban focizni ennél. Ami CR, Bale mellett nem menne, az az, hogy ugyanolyan termelékeny legyen valaki, mint egy másik csapatban, ahol ő van középpontban. 
Nem mondtam hogy nem képes komoly dolgokra,tudom mire képes,én csak azt mondtam hogy nem az a klasszik center.Azért megnézném hogy mihez kezdene ha 433-ban bebasznák a darállóba kicsi Kunt...
A másik...nem mondtam hogy Benzema nem lehetne jobb,azt mondtam hogy más sem,tán csak Suarezt kivéve,játszana most hasznosabban a két állat mellett...persze ezen lehet vitázni.

Nem győzöm sokadszor hangsúlyozni,Benzema nem a kedvencem,nem vagyok vele elfogult,éppen ellenkezőleg,pont azt a negatív,látványosan elfogult véleményeket próbálom tompítani,hogy minden baj forrása ő....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 9., vasárnap 9:59

hát ilyet azért nem, ha valaki fizikai kontaktust létesített vele szemben akkor megszokott állni mindig, pont ez a baj vele, labdával is ezt csinálja mindig, egy kis lökés és már elválasztják
szerintem ez már nagyon nagy sarkítás
még ha azt írtad volna, hogy volt már rá nem egy példa, hogy inkább megállt a küzdés helyett, de hogy mindig....

bár nem láttam az első félidőt, de a másodikban jól mozgott, az a gólja meg gyönyörű volt
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: