Hozzuk a pontokat, végre nyugi van a csapatnál és minden fronton versenyben, kiváló helyzetben áll a társaság; a játék ugyan hagy még maga után némi kívánnivalót (sőt), de lassan-apránként fejlődik a csapat; szóval van ok reménykedni; a szezon előtt támasztott személyes elvárásaimat jelen pillanatban hozzák a fiúk és Carlo is, aztán meglátjuk, hogy a legfontosabb hónapokban is képesek lesznek-e ezt a szintet tartani (reméljük igen)!?!
Isco helyzete nehéz, csak ismételni tudom magamat vele kapcsolatban. Alapból nem tetszik neki a felállás, nincs helye, de még ha játszik is, nem úgy tűnik, mint aki próbál beilleszkedni a rendszerbe, inkább öncélúan egyedül forgolódik a labdával.
Pedig jó kis játékos lehet, már most az, csak fejben helyre kell tenni. De van egy érzésem, hogy ő itt nem fog tudni maradandót alkotni. Úgy tűnik az utóbbi időben túl jól működik ez a 4-3-3, hülyeség lenne változtatni rajta.
A jelenlegi formációban valóban nincs számára hely, de ebből a szempontból a rendelkezésre álló játékosok (Khedira sérülése, Casemiro besülése --> egyetlen egy "igazi" ütköző, védekező játékos nélkül ...) és a be nem fejezett keret, illetve a stabilitás és a kiélezett versenyfutás miatt idén meg is van kötve Carlo keze; így én a következő átigazolási szezontól többek közt azt is várom, hogy az új igazolásokkal végre tökéletessé, egyben abszolút univerzálissá tesszük a keretet, amely képes bármilyen ellenfélhez, felálláshoz és taktikához alkalmazkodni (ergo nemcsak 4-3-3-ban) és amelyben Isconak is bőven lesz helye, lehetősége kibontakozni.
igen én is ezt vettem, ezért van egy jobboldali Bale/Suso variációs lehetőség, Bale amilyen sérült simán tudna játszani Suso ugye Di Maria játszatása kiesik
Én azért előbb megvárnám, míg a walesi végigcsinál normálisan egy teljes előszezont; mielőtt ilyen messzemenő következtetéseket vonnánk le a jövőre nézve. Ami pedig Di Maríat illeti; úgy érzem ezzel az új szerepkörével megvette Carlonál a jegyét a Real Madridba (la.) a következő szezonra is.
Modric Gündogan Vidal Yaya Pogba féle kp-k kellenek akik mindenben jók)
Pogba jövője is szerintem pár héten belül eldől; a Juve vezetősége a napokban készül elkezdeni tárgyalni a játékossal és az ügynökével a hosszabbításról; ha a srác elutasítja az ajánlatot, úgy jó eséllyel a szezon végén távozik Torinóból.
Morata out. Kell egy csatár Karim mellé.
Ami a jó Alvarot illeti, nos nem kérdés, hogy mennie kell; abszolút nem meglepő módon baromi kevésnek találtatott az emberünk. És elég sanszos az is, hogy a nyáron valaki érkezik majd a csatárposztra; a kérdés csak az, hogy ki???

Agüeroval kapcsolatban a legfrissebb pletykák szerint a City nemrég adott elutasító választ Perez papának; Suárez ugye hosszabbított, Falcao szintén piszok drága --> véleményem szerint a tervezett középpályás igazolás személyétől és árától függően érkezik majd valaki csatárposztra; többek közt Mandžukić-ra is igen komoly esélyt látok és mellette talán Falcao pályázik még legjobb eséllyel arra a posztra.