egyet tudok érteni a felvázoltakkal.Bruma is jöhet, nem baj, hogy sérült, csak Karim takarodjon.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 9., vasárnap 15:26
egyet tudok érteni a felvázoltakkal.Bruma is jöhet, nem baj, hogy sérült, csak Karim takarodjon.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:19
mit kéne ezen többet rotálni, mint eddig? Van benne egy Coentrao helyett másik bhvéd.ziro4vr írta:3 ferguson, 2 mourinho és 1 carlo sem rotálna ennyi embert megfelelően
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 15:12
Igen, tudom, hozzászoktam már.R24 a te kommented meg alapból hülyeség,
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:11
http://www.youtube.com/watch?v=9NsONacHPMw 20 éves a srácziro4vr írta:de az egy dolog, de ki ez a suso és mit tud? Rokon?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 15:08
3 ferguson, 2 mourinho és 1 carlo sem rotálna ennyi embert megfelelőenheccsat írta: Realitások talaján ilyesmi, ha olyan amit szeretnék, akkor -illara; alonso +pogba
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 15:06
A lényeg, hogy szerinted a Realba valókheccsat írta:Azért, mert nem tudjátok, hogy kik ők még nem jelenti azt, hogy nem jó játékosok.
Korábbanlopez, casillas, jesus 3
arbeloa, carvajal, pepe, ramos, varane, nacho, marcelo, ricardo rodriguez/moreno; esetleg derik (bár még 1 évet játszhatna valahol első osztályban előtte) 8-9
alonso, gündogan, modric, illaramendi 4
isco, bale, ronaldo, jese, suso/griezmann/vela 5
agüero/suarez, benzema 2
opez, casillas, jesus 3
arbeloa, carvajal, pepe, ramos, varane, nacho, marcelo, moreno 8
alonso, gündogan, modric, casemiro, illaramendi 5
isco, bale, ronaldo, jese, suso 5
agüero/suarez, bruma 2
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:06
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 9., vasárnap 15:04
Az mind1, de nem itt játszanak... Kicsit vicces, hogy a csapatnak megy, de vannak akik cserélnék a fél keretet...___Samy___ írta:moreno, suso, bruma
ezek meg kik?
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 15:04
Realitások talaján ilyesmi, ha olyan amit szeretnék, akkor -illara; alonso +pogbaRealista24 írta:Hogy nézne ki a jövő évi kereted, leírnád? Kíváncsi vagyok. Realitások talaján maradva.
lehet csak nekem nem jó, de itt nem látom az én hsz-m amikor erről írtam volna. Mostmár nem törlöm ki amit írtam, mert van benne kis hozzáfűzni való is.Realista24 írta:viewtopic.php?f=9&t=54&start=60#p160311
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 15:03
Minőség kedvező áron, Tesco :Đ___Samy___ írta:moreno, suso, bruma
ezek meg kik?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 9., vasárnap 15:02
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 9., vasárnap 15:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 14:58
dankeRealista24 írta: viewtopic.php?f=9&t=54&start=60#p160311
Itt van
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 14:53
viewtopic.php?f=9&t=54&start=60#p160311ziro4vr írta:Írja csak, én nem láttam, de érdekelne.Realista24 írta:Várj, nem kell leírnod, megvan, írtad már korábban. Hangosan röhögtem rajta, már emlékszem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 14:51
Írja csak, én nem láttam, de érdekelne.Realista24 írta:Várj, nem kell leírnod, megvan, írtad már korábban. Hangosan röhögtem rajta, már emlékszem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 14:39
Hogy nézne ki a jövő évi kereted, leírnád? Kíváncsi vagyok. Realitások talaján maradva.heccsat írta:mehet a haverjaival kézen fogva, ha Alonsora gondolsz (bár maradni fog); szerintem ő már túl van a zenitenRealista24 írta:Hacsak heccsat el nem adja csomagban Karimmal
ha Illara-ra akkor ő sem az ami nekünk kell, de neki még adható 1 év, mert idén még nem volt esélye villatani -bár szerintem nem is képes rá- másrészt itt úgy van kezelve, mint Isco vagy Jese, mindenki fiatalnak gondolja, mikor a srác napokon belül 24 éves; ennyi idősen Alonso BL győztes volt ha jól rémlik
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 9., vasárnap 14:38
most nem csak rád értve, de mi lenne itt ha a kupából már kiestünk volna, lenne 6 pont hátrányunk a bajnokságban..heccsat írta: mehet a haverjaival kézen fogva, ha Alonsora gondolsz (bár maradni fog); ha Illara-ra akkor ő sem az ami nekünk kell, de neki még adható 1 év, mert idén még nem volt esélye villatani -bár szerintem nem is képes rá- másrészt itt úgy van kezelve, mint Isco vagy Jese, mindenki fiatalnak gondolja, mikor a srác napokon belül 24 éves
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 9., vasárnap 14:34
mehet a haverjaival kézen fogva, ha Alonsora gondolsz (bár maradni fog); szerintem ő már túl van a zenitenRealista24 írta:Hacsak heccsat el nem adja csomagban Karimmal
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 9., vasárnap 14:22
Egy kva szóval nem mondtam hogy rá kellene építeni,nyilván volt a szerződéshosszabbításában egy olyan elgondolás a klub részéről,hogy Illarramendi szépen beépül majd a helyére...csakhogy nekem van egy olyan érzésem,hogy a tanítvány elég döcögős,meg egy kicsit mintha le lenne maradva az anyaggal...Nem akarok megint nagyzolni, de én kb. másfél éve ezt mondom, hogy Alonso nem a régi, és nem szabad rá építenünk. Nagy betli lesz az öreg az éles meccseken. Az Atma vagy a Barca ellen még el fog muzsikálni, de egy fizikálisan jobb csapat ellen, amelyek képzettebbek, gyorsabbak, és szervezettebbek is, oda ő már kevés.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem