Isco - 22

Archívum
Sierra

Re: Isco - 23

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 9., vasárnap 12:45

Azért elég durva, hogy állandóan besülünk ezzel a poszttal, nagy reményekkel igazolunk oda játékosokat, és eddig majdnem mindegyik bukta volt. Sneijder, VdV, Kaká, Özil most meg Isco... valami átok van azon a poszton.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 9., vasárnap 12:21

Matt009 írta:Ezt a problémát idén már nem lehet megoldani, úgy gondolom, hogy jövőre kell ezeket a dolgokat letisztázni, de adott esetben én nem zárkóznék el kölcsönadástól sem, mivel jövőre nem fog változni a formáció és a helyzet. Egy Arsenalt vagy egy Poolt jó célállomásnak tartanék Isco számára, ahol 1-2 évet lehúzva visszajönne ide, és akkor már a csapatot szánt szándékkal köré építenénk.
Ez mondjuk tényleg nem lenne rossz Isco szempontjából. Ezt a szezont lehúzza Madridban ebben, a szerepkörben, aztán viszont valamit lépni kellene, ha nem akarjátok, hogy elkallódjon szegény. Egy kölcsönadás jó lehetőség lenne, és az biztos, hogy topcsapatok állnának sorban érte. Viszont később, ha úgy tűnik, hogy hosszabb távon sem lehet beépíteni a Realba, akkor talán az a legjobb megoldás, ha elhagyja Madridot, véglegesen, és egy olyan (európai szinten is többé-kevésbé meghatározó) csapatba igazol, amelynek a szerkezetébe, a játékstílusába jobban beleillik.

Nagyon bírom a kis spanyol játékát, úgyhogy remélem, nem fog eltűnni a süllyesztőben.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 9., vasárnap 12:20

Én 1x láttam a madrid előtt játszani,mikor még malagán volt,előrébb volt tolva,mint nálunk eleinte(nálunk szinte vkp posztban volt,vagy talán kicsit feljebb), szóval, fent játszott,de nem csatárt,mögöttük...viszont akkor feltűnt,hogy elég sokat áll. Gondoltam is,hogy ez nagy spiler,de azért még nem egy Albert Flóri,hogy a meccs 70%-t átsétálja.

Bombaformában kezdett,akart is és ment is neki...majd visszaesett sajnos. Kár....nagyon nagy kár. Szeretném ha többet játszana,de úgy tűnik nem elég fegyelmezett,és az Olasz ezt nem szereti,mást nem tudok elképzelni(oké a 4-3-3) de akkor is.....alig kap lehetőséget,nagyok karcsú ez,szinte morata játékperceivel vetekszik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 9., vasárnap 12:11

realistahuni írta:
Jó játékos, jobb mint a német
Ez azért hatalmas túlzás. És ezt úgy mondom mint az Özil ellentábor egyik legaktívabb tagja.
+1. Technikailag jobb, azon felül én sem érzem jobb játékosnak. Azért tűnik jobbnak, mert olyan erényeket csillogtatott, amiket Özilből hiányoltunk.
szerintem ha akarna tudna játszani DM mostani helyén, év elején is láthattuk bőven betud szállni a védekezésbe. Csak aztán a jó teljesítmény vagy tököm tudja mi, de elfelejtett védekezni, passzolni, és így még az sincs meg benne ami DM-ben.
Nem tudna DM jelenlegi helyén játszani. Nem bírja fizikálisan a védekezést. 1-2 meccs erejéig persze bírja, de hosszútávon nem fekszik neki, és nincs értelme erőltetni. Ha képes lenne rá, akkor nagy lenne a versenyfutás DM-mel, de versenyfutás még sincs. Isconak ebben a rendszerben csak CR posztja jöhet szóba, de ugye az tabu, Benzema helyén sem Isconak nem jó, sem a csapatnak nem jó, ha Isco tölti be, Bale posztja megint nem az ő stílusához passzol, ráadásul azért versenyt fut Jesé is. Hátrébb meg nem működik.

Én is szeretném, ha többet játszana, de sajnos a kupában és a BL-ben is csak éles meccsek vannak hátra, ott nem lehet játszatni, marad a bajnokság, ahol én bedobnám a könnyebb meccseken, vagy az eldőlt meccseken fél órákra, de a nagy feladatokat ott sem ő kapná. Ezzel csak az a gond, hogy mivel kell Jesének és Balenek is a játékperc, hogy formában legyenek, és ők nagyobb valószínűséggel lesznek a pályán az éles meccseken, ezért az első számú csereopció helyére sem fér be.

Ezt a problémát idén már nem lehet megoldani, úgy gondolom, hogy jövőre kell ezeket a dolgokat letisztázni, de adott esetben én nem zárkóznék el kölcsönadástól sem, mivel jövőre nem fog változni a formáció és a helyzet. Egy Arsenalt vagy egy Poolt jó célállomásnak tartanék Isco számára, ahol 1-2 évet lehúzva visszajönne ide, és akkor már a csapatot szánt szándékkal köré építenénk.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 9., vasárnap 11:04

Jó játékos, jobb mint a német
Ez azért hatalmas túlzás. És ezt úgy mondom mint az Özil ellentábor egyik legaktívabb tagja.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 10:35

Az a nagy baj, hogy Isco most amolyan Özil 2.0 lett. Jó játékos, jobb mint a német, de ugyan úgy nincs meg a helye a taktikában, és nem is igazán tud beilleszkedni. Ezt most elsősorban neki kell eldöntenie, akar változtatni vagy sem. Szerintem ha akarna tudna játszani DM mostani helyén, év elején is láthattuk bőven betud szállni a védekezésbe. Csak aztán a jó teljesítmény vagy tököm tudja mi, de elfelejtett védekezni, passzolni, és így még az sincs meg benne ami DM-ben. Nagyon nem lenne jó, ha távozna

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 29., szerda 13:23

Már leírtuk többen is, hogy taktikai szempontból Di Maria a legalkalmasabb a kezdőbe és ez látszik is. Isco teljesítménye ráadásul eléggé vissza is esett mostanában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 29., szerda 13:14

zalkrisz írta:
dzsi91 írta:Viszont azt ide is leírom,hogy fizikai fájdalom számomra, hogy DíMaria a pályán bóhockodik amíg Jesé meg Isco a padon ül...tudom,hogy a felállás miatt ezt nehéz megoldani de akkor is ez olyan mintha lenne egy Zizunk és egy Figo-nk a padon és a felállás miatt a hercegünk randalírozna a Bernabeu szent gyepén...
Azért ez kicsit durva nem??? :D Értem én, hogy mire célzol, de azért na. Zidane és Figo.. mindjárt sírok. :salute:
Jajj nem akartam én Zizu-t és Figo-t Jeséhez és Iscohoz mérni, csak kiakartam fejezni fájdalmamat amit DiMaria botladozásakor élek át... :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 29., szerda 8:24

dzsi91 írta:Viszont azt ide is leírom,hogy fizikai fájdalom számomra, hogy DíMaria a pályán bóhockodik amíg Jesé meg Isco a padon ül...tudom,hogy a felállás miatt ezt nehéz megoldani de akkor is ez olyan mintha lenne egy Zizunk és egy Figo-nk a padon és a felállás miatt a hercegünk randalírozna a Bernabeu szent gyepén...
Azért ez kicsit durva nem??? :D Értem én, hogy mire célzol, de azért na. Zidane és Figo.. mindjárt sírok. :salute:

Isco-t meg fejben nagyon gyorsan rendbe kell tenni. Nem ő az, akinek hátán kell vinni a csapatot. Nem neki kell világot váltani. Egyelőre tegye a dolgát, szolgálja ki a többieket. Természetesen 1x, 2x meglehet próbálni egyedül, na de azért amit csinál az sok. Nem egy Messi, aki csak úgy végigszlalomozik a védők között. Még. Adja az ég, hogy eljöjjön az az idő. Hatalmas tehetség, de az arcból kicsit vissza kell venni és a Real-ért játszani, nem csak magáért.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 29., szerda 6:41

Egyébként csak nekem nem szimpatikus a tag? :mrgreen:
Mármint látom,hogy kibebaszott nagy tehetség meg minden, de a korábbi nyilatkozatai(ha igazak)+ a pályán szlalomozás addig amíg valahogy gólhelyzetbe nem kerülök és csak örökölni lehet tőlem a labdát stílus nálam egy újonctól nem igazán jön be.Egyáltalán nem a képességeivel és a teljesítményével van bajom, csak nekem nála annyira zsoldos érzésem van, dobbantani kellett egy nagy csapathoz, barcában xavi cseréjének a cseréje lett volna mi meg hívtuk így idejött...
Persze ez nem zárja ki ,hogy 7-8 év múlva hatalmas madridista lesz meg igazából pont le is szarom,ha otthon Messi-s pizsamában alszik ,hogyha a meccseken jól teljesít...na mind1ez legyen a legnagyobb gondom az életben :mrgreen:

Viszont azt ide is leírom,hogy fizikai fájdalom számomra, hogy DíMaria a pályán bóhockodik amíg Jesé meg Isco a padon ül...tudom,hogy a felállás miatt ezt nehéz megoldani de akkor is ez olyan mintha lenne egy Zizunk és egy Figo-nk a padon és a felállás miatt a hercegünk randalírozna a Bernabeu szent gyepén... :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. január 28., kedd 23:33

Mérges vagyok. Néha olyanokat villan, hogy ámul-bámul az ember, ma is volt a levegőben egy labdalevétele az első félidőben még, ami príma volt, azon kívül jó volt nézni ahogy tapad hozzá a laszti(ezért kedveltem Özilt is, az is különleges volt számomra, ahogy tette-vette). De mégis az egyik leggyengébben teljesít a keretből, nem tud érdemben bekapcsolódni a játékba, mikor lőni kéne még húzogat, mikor passzolni kéne inkább lő vagy megintcsak rátekeredik. Néhol olyan alapvető hibákat vét, amit nem lehet egyszerűen arra fogni, hogy nem neki való a játékrendszer. Mi van veled Isco?

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. január 21., kedd 22:34

fantasztISCOs meglátás volt tesa :O

valaki szóljon már neki, hogy narancsban játszunk. köszi :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 16., csütörtök 14:33

wZoLee7 írta:igazából vele sokkal optimistábbak lehetünk mint DM-el...ott van Modric, és amíg ő ott van addig Isco még tanul...ha majd át kell vennie a helyét, lesz elég tapasztalata ilyen szinten és akkor már nem lesz gond vele
Szerintem nem az optimizmussal van a gond, mert vele szemben és nagyon bizakodó vagyok. Én csak azt nem vágom, hogy pár hónapja olyan zsugákat tolt Benzivel meg CR-el, hogy csak néztünk, plusz tolta külsővel a 20-30-40m-es körömpasszokat, most meg úgy el van tűnve kicsit... Nyomásra gondolok amúgy. Valahogy másra nem tudom hirtelen fogni. Szerintem mint ahogy Modric is jobb formát mutat idén úgy a többi új játékos is jobb lesz a következő szezonba... Legalábbis remélem :kivagyhe:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 12:38

igazából vele sokkal optimistábbak lehetünk mint DM-el...ott van Modric, és amíg ő ott van addig Isco még tanul...ha majd át kell vennie a helyét, lesz elég tapasztalata ilyen szinten és akkor már nem lesz gond vele

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 16., csütörtök 8:20

Neki nem az a feladata, ahogy Illarrának se, hogy ma mindent megnyerjen nekünk. Hosszú távra tervezünk velük. A tehetség kétség kívül megvan benne, csak meg kell találni a helyét. Eltart még, ameddig letisztul minden, lehet nem is Ancelotti lesz már addigra az edző. T-ü-r-e-l-e-m.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 16., csütörtök 4:03

Írtátok, hogy sokszor önző. Én azért is kedvelem nagyon Isco-t, mert mer húzni váratlant (ráadásul tud is!), és nem egyből azt nézi, hogy kéne CR-nek passzolni...

Piszkosul fiatal még (21 éves), első éve ilyen magas szinten, nem kis nyomás nehezedik rá. Ennek ellenére már nem egyszer varázsolt, egyszerűen nem lehet rosszul megítélni.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 16., csütörtök 1:01

Így van. Durván bekezdett, és még VdB(!) is felfigyelt erre. :smile:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 15., szerda 23:57

Szerintem ez benne van. Fiatal, sűrűn változott a szerepe, a lehetőséget se kapta meg, aztán kisebb hullámvölgyben van. Nem felejtett el focizni, de most nem jönnek be azok, amik év elején. Ráadásul, akkor kicsit magasra is rakta a mércét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 15., szerda 23:57

Ha mindig ugy jatszana ahogy ev elejen, akkor nem arrol beszelnenk ev vegen, hogy Ronaldonak meglesz-e a harmadik bogyo, hanem hogy Isco is megerdemelne. Mindenki tudta, hogy azt a format keptelenseg honapokon keresztul tartani, elobb vagy utobb vissza fog esni. Lattuk mire kepes, a kerdes csak az, hogy azt a format idovel tudja-e tartani hosszabb tavon is.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 15., szerda 23:48

TheBull6 írta:Egy ideig még örömmel az arcomon olvasgattam amiket irkáltok itt a kis Fickóról, akarom mondani Iszkóról.
De azért itt az Iniestás dolgoknál kicsit elmosolyodtam, tovább olvasva és belegondolva, pedig hogy finoman fogalmazzak, k*rvára beszakadtam a hülyeségektől :)
Igen, a srác korszakunk zsenije: Guti-s mélységi passzok laposan az emberek között, Zidane meglátások, Iniesta testcselek és húzások, Messi megindulások, Ronaldo lövések. 2014 Aranylabda nyertese: Isco :)

if you know what I mean :)

Azért azt is tegyük hozzá,ha már ennyire lehúzzuk,hogy a fent sorolt urak közül,alig volt 1 vagy 2 aki ennyi idősen jobb volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: