R.M.C.F írta:Nem tudom jól láttam-e, de újságíró tépi JM képét,meg köpködi mert nem tart sajtótájékoztatót.....
Eleve vicc ami ott folyt,de túlzás ez az egész, aránytalan,rosszindulatú bagázs,mindig is utáltam a médiát,mert kotlott kutyaként viselkedtek velünk,a problémáink nagy részét nekik köszönhetjük(persze vannak szakmai bajok is).
Azt sem hiszem el,hogy egy elnök nem tudja ezeknek az elejét venni, pl azzal hogy ilyen esetekben kiáll, és erre hivatkozva szankciókat tesz kilátásba......
JM megint igazat kell adnom,a RM-ot senki sem védi,a média pedig a végsőkig elmegy a mi kárunkra is hogy nyerészkedjen....a csapat régóta szív ebből.
Szerintem nem olyan nagy kérés tőle, hogy üljön oda és beszélgessen el a sok újságíró majommal. Lehet, hogy nem élvezi, sőt lehet, hogy hülyébbnél hülyébb kérdéseket kap, de annyi pénzért igazán kibírhatja. Főleg, hogy ez a bevett szokás és mi, szurkolók örülünk az ilyesminek.
Ez már polgárpukkasztás részéről, makacsság, amit nagyon nem kedvelek egy emberben. Csodálkozunk, hogy az ilyen viselkedése miatt kikezdik?
Persze mondhatod, hogy előbb kezdte a média, de ez egy olyan régi történet, aminek a legelejére szerintem már maga Mou sem emlékszik.
Ha tényleg olyan intelligens ember lenne, tudná kezelni a bunkó médiát, és nem hagyná magát provokálni. Szerintem elszakadt benne valami az utóbbi időben. Már-már infantilisen viselkedik. Először azt nyilatkozza, hogy nála mindig az játszik, aki a legjobb formában van aztán meg azt, hogy bármi történjen, amíg ő marad az edző Lopez lesz a kezdő. Hogy fér össze ez a kettő? Sehogy.
És ez csak egy a sok furcsaságból, a legújabb.
Nagyon jó edző, de egyáltalán nem Real-kompatibilis.