sentry írta:Azért mert magyar a ByeAlex, nem fogok neki szorítani soha. És az hogy ez a szerencsétlen égeti Magyarországot vagy sem, az azoknak a felelőssége, akik kiválasztották erre a feladatra. No meg persze ByeAlexé.
Itt a probléma, hogy nem vagy képes olyan emberért szorítani aki magyar. Az meg, hogy égeti az országot..attól, hogy neked más az ízlésed, van, akinek ez tetszik. Az orosz nagyik tavaly nem égették az országot? mégis másodikok lettek. Az ilyen különlegességek kellenek. Most is a legtöbb szám miről szólt? Mindenki ugrált össze-vissza mint a mai tinisztárok, és mindegyik szám egy szokásos popsláger volt, amiket minden nap hallhatunk.
shutterisland: nem vagyok kiakadva a memeken, jókat röhögök rajtuk, én csak azon vagyok kiakadva, hogy még el sem indult a verseny, már mindenki azt írja, hogy szánalmas egy ember, meg le fogunk égni, hülye b

zi stb. aztán vége a produkciónak, és mindenki: deszar volt, nyomorék, nem idevaló. De biztos vagyok benne, hogy már mielőtt elénekelte a számot, akkor ez volt mindenkinek a véleménye...előítélet. Mégis bejutott a legjobb 26(?) közé.
gkovi írta:Ebben egyetértünk, pont ezért illet volna a fradistáknak megtapsolni a győri kéziseket.
De ott nincsenek magyarok
A poént félretéve ne nekem mondd, nyugodtan visszanézheted a Kézilabda topicot, ott is írtam, hogy nem szimpatizálok a csapattal, de gratulálok nekik. Ha nem is magyar a csapat fele-most lehet belémkötni , hogy a mi focicsapatunk sem

-akkor is, aki így tud küzdeni , ahogy a győri csajok a BL-be, az minden elismerést megérdemel