13 gólja van a ligában.De biztos csak véletlen volt mind...Sztem eddig az eddigi meccseiről beszélt mindenki. Vagy hol hallottad ezt? a mai teljesítménye megváltoztatja a többi gyengét is?

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 21:46
13 gólja van a ligában.De biztos csak véletlen volt mind...Sztem eddig az eddigi meccseiről beszélt mindenki. Vagy hol hallottad ezt? a mai teljesítménye megváltoztatja a többi gyengét is?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 8., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 8., szombat 21:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 8., szombat 21:43
Így van.Gascoigne írta:és ezért jár is neki a pacsi. Luka és Cristiano képességben és motiváltságban is kimagaslik a keretből, a többiek pedig ne érezzék magukat túlzott biztonságban, hadd teperjenek.Realista24 írta:Carlonál csak Modric és Cé alap szerintem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 21:42
modric cé ramosRealista24 írta:Carlonál csak Modric és Cé alap szerintem.Tudod, hogy nem a kedvencem, de ő sztem ott alap.. aztán majd kiderül
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 8., szombat 21:41
és ezért jár is neki a pacsi. Luka és Cristiano képességben és motiváltságban is kimagaslik a keretből, a többiek pedig ne érezzék magukat túlzott biztonságban, hadd teperjenek.Realista24 írta:Carlonál csak Modric és Cé alap szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 8., szombat 21:41
szerintem Ramos és Pepe is, igaz Varane hiányában ezt még nem lehet teljesen kijelenteni, de ahogy mostanában játszanak, az szerintem bárkit meggyőzRealista24 írta:Carlonál csak Modric és Cé alap szerintem.Tudod, hogy nem a kedvencem, de ő sztem ott alap.. aztán majd kiderül
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 8., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. február 8., szombat 21:38
a köv két bajnokin még úgyis Jesé-Bale lesz, mire CR letölti az eltiltását a walesi meg ismét megsérül...zalkrisz írta:Azért Carlonak komoly problémái lehetnek majd.. Jesé, CR, Bale.. de csak 2 hely
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 8., szombat 21:38
Carlonál csak Modric és Cé alap szerintem.Tudod, hogy nem a kedvencem, de ő sztem ott alap.. aztán majd kiderül
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 21:38
Ja,gyenge volt ma is mint a harmat...Géci írta:Nem is Benzema rùgta be csak megpattant rajta...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 8., szombat 21:37
HozzászólásSzerző: Van Nistelrooy_17 » 2014. február 8., szombat 21:37
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 8., szombat 21:37
Tudod, hogy nem a kedvencem, de ő sztem ott alap.. aztán majd kiderül.. bár ha így teljesítene máskor is....Realista24 írta:+Karim és máris három hely. Nem olyan nagy gond ez.Jesé, CR, Bale.. de csak 2 hely
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 21:37
remélem ez csak irónia[/quote]Gascoigne írta:
ennyi el kell adni CR-t, nem kell venni senkit, megvagyunk
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 8., szombat 21:37
Még ne! Majd 2017-be... Akkor már lesz fedett stadionRealista24 írta:Szerintem Modric vagy Ramos.csabi* írta:
ilyenkor egyébként ki rúgná a tizit ?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 8., szombat 21:36
nem, nem vagyunk. És most semmi irónia. Sokkal jobban kéne kontrázni. Sok gyors emberünk van, és nem mindig tudjuk ezt kihasználni.ikarus93 írta:Azért kontrákban még mindig ott vagyunk
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 8., szombat 21:36
CR, who? forrhat most az agyaziro4vr írta:na Karim
nem sokan vagytok ma humorotoknálremélem ez csak irónia
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 8., szombat 21:36
+Karim és máris három hely. Nem olyan nagy gond ez.Jesé, CR, Bale.. de csak 2 hely
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 8., szombat 21:35
remélem ez csak iróniaziro4vr írta:na Karim
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem