Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 11., kedd 6:59

ericco írta:Mondjuk a legutóbbi klasszikuson a semmiből lőtt ellenünk egy pimasz gólt, bár kellett hozzá egy kis szerencse is. Ha mástól nem, az ilyenektől tartani kell, bár addigra simán lehet mégveszélyesebb játékos. Meg hát a Barca sem fogja ellenünk azt a picit unott arcát mutatni, odateszik magukat majd rendesen. Tényleg csak a gyenge védekezésükben lehet jelenleg biztos fogódzkodót találni, az talán megmarad náluk a mostani szinten.
milyen pimasz gól? egy teljes máktenger volt......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 10., hétfő 22:01

Akkor vajon milyet érdemeltetek hülyegyerek? :D Több gólos Atma győzelmet?
Momentumuk nem volt a meccsen, nyilván keserű a szőlő, de azért hülyeségeket sem kell beszélni.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 10., hétfő 21:55

[quoteArda Turan szerint igazságtalan eredmény született a Bernabéuban: “Nem érdemeltünk ilyen eredményt a Bernabéuban, de nem adjuk fel, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a visszavágón. A szezonunk eddig jó volt, de az a legfontosabb hogy mindegyik kiírásban a lehető legtovább jussunk. A legjobbunkat nyújtjuk majd, hogy elérjük a kitűzött céljainkat”.][/quote]

Belülről apukám még el is hiszem, hogy másképp érezted, de mielőtt megszólalsz nézd vissza a meccset. Majd meglátjátok mi lesz abból ha kinyíltok és támadtok... :ike: :ike:
ericco írta:Mondjuk a legutóbbi klasszikuson a semmiből lőtt ellenünk egy pimasz gólt, bár kellett hozzá egy kis szerencse is. Ha mástól nem, az ilyenektől tartani kell, bár addigra simán lehet mégveszélyesebb játékos. Meg hát a Barca sem fogja ellenünk azt a picit unott arcát mutatni, odateszik magukat majd rendesen. Tényleg csak a gyenge védekezésükben lehet jelenleg biztos fogódzkodót találni, az talán megmarad náluk a mostani szinten.
De ilyen alapon Jesétől is tartaniuk kell (bár amúgy is) , mert ő is gólt lőtt és szerintem nem pimasz gól volt Neymaré, hanem mák, nem is kicsi... de ez csak az én véleményem. Ráadásul igen, abban a védelemben lehet bízni, Ronaldo, Jesé, Bale, Di Maria ezeket szétfutja. De én rohadtul nem szeretem az ilyen esélylatolgatásokat, mert egy egy bírói döntés, aztán borul minden...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 20:25

Arda Turan szerint igazságtalan eredmény született a Bernabéuban: “Nem érdemeltünk ilyen eredményt a Bernabéuban, de nem adjuk fel, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a visszavágón. A szezonunk eddig jó volt, de az a legfontosabb hogy mindegyik kiírásban a lehető legtovább jussunk. A legjobbunkat nyújtjuk majd, hogy elérjük a kitűzött céljainkat”.
Nem kívánság műsor kisfiam,nem is a dzsin a palackból,de még nem is Tibi bácsi pontos labdája,hanem ez a való világ... :coffee:
Calderonba folyt köv.,úgyhogy fel lehet kötni a törökbugyogót...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 10., hétfő 20:14

Arda Turan szerint igazságtalan eredmény született a Bernabéuban: “Nem érdemeltünk ilyen eredményt a Bernabéuban, de nem adjuk fel, minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a visszavágón. A szezonunk eddig jó volt, de az a legfontosabb hogy mindegyik kiírásban a lehető legtovább jussunk. A legjobbunkat nyújtjuk majd, hogy elérjük a kitűzött céljainkat”.
teljesen igaza van jumurdzsáknak, igazságtalan eredmény született. ha igazságot akarunk, berúgunk még vagy hármat-négyet az ajtó-ablak ziccereink közül, és kitömve küldjük haza ezt a pöffeszkedő, de csak levegővel felfújt tábori matracot. szánalmas bohócok.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 10., hétfő 20:02

Mondjuk a legutóbbi klasszikuson a semmiből lőtt ellenünk egy pimasz gólt, bár kellett hozzá egy kis szerencse is. Ha mástól nem, az ilyenektől tartani kell, bár addigra simán lehet mégveszélyesebb játékos. Meg hát a Barca sem fogja ellenünk azt a picit unott arcát mutatni, odateszik magukat majd rendesen. Tényleg csak a gyenge védekezésükben lehet jelenleg biztos fogódzkodót találni, az talán megmarad náluk a mostani szinten.
Merci Zizou!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 10., hétfő 19:56

tubatibi írta:Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
kevesebb gólt kaptak...ugyanúgy állnak, mint mi...hiányzott sok ideig két kulcsemberük is, most is hiányzik neymar..nemértem mire fel van ez... :hmmm:

Én nem vagyok biztos benne hogy most jobbak vagyunk,de ahogy fejlődünk idővel jobbak leszünk,ebben eléggé hiszek.
Az meg hogy hiányzik náluk neymar... :D az még is miben hátrány most őszintén? Kevesebb sárgát kap az ellenfél max.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 10., hétfő 15:20

tubatibi írta:Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
kevesebb gólt kaptak...ugyanúgy állnak, mint mi...hiányzott sok ideig két kulcsemberük is, most is hiányzik neymar..nemértem mire fel van ez... :hmmm:
játék képe alapján, én azt mondom, jelenleg bőven vagyunk olyan jók, főleg az utóbbi 1-2 hónapot figyelembe véve.
ők a komolyabb meccseken eddig rendre gyengék voltak. mondjuk az igaz, hogy az atletico elleni 3-0ig mi sem brillíroztunk a keményebb ellenfelek ellen.
viszont az utóbbi 2 hónapban végre szervezett csapat benyomását keltjük, kevés gólt kapunk, a középpályánk hétről-hétre jól teljesít - Modric miatt leginkább - szóval most sok okunk nem lehet a panaszra.

ja, és a sikeréhség az ég és föld a 2 csapat között. mi motiváltak vagyunk, ők meg csak elfocizgatnak.

persze egy kicsit elfogult is vagyok, de szerintem kevésbé, mint mások, én nem rühellem annyira a barcát, mint a fórumozók nagy része. én csak kicsit utálom őket. :D

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 14:59

Szerinte teljesen egy forma a két csapat, annyi különbséggel, hogy mostanában a mi védelmünk jobban teljesít. 
Meg én a mostani Real Madridot mentálisan összeszedettebnek érzem mint a barcelonat,akik kezdenek szétcsúszni....
És igen,tegnap ha Rakitic nem szerencsétlenkedik,akkor egész máshogy alakulhatott volna.Messi döntötte el,nem a barcelona,mondhatni....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 10., hétfő 14:49

Szerinte teljesen egy forma a két csapat, annyi különbséggel, hogy mostanában a mi védelmünk jobban teljesít. Amúgy mezőny fölény, kevés helyzet, pár rúgott gól... Túl attraktív játékot egyik csapattól se láttam mostanában, egyik csapat sem tud annyi helyzetet kidolgozni, mint régebben, de jó arányban használják ki azokat. Lényegében a Barca tegnap úgy rúgott 3-at, hogy 1 helyzetük se volt, mert Messi tudása jött ki kétszer meg egy lesgól... Mi lett volna mondjuk, ha Rakitic csak okosan elpasszolja a labdát a sarokba...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 14:04

Hát először is elég hülyén nézne ki ha azt mondanám hogy jobb csapat a barca mint a real,mivel nem barca szurker vagyok...
Màsfelől a Real felszálló àgban van,kezd összecsiszolódni a garnitúra,kezd összeállni a csapat,míg a barca,amellett hogy Tata megpróbált váltani,ami nem sikerülni látszik,de a motivációs tényezőkben is elég rendesen visszaestek...
Ha a CdR-t nézzük nem a barca az esélyes,a BL-ben sem hanem a city...tehát ha a barca nem is jobb mint a real,(sztm az),akkor a jobb formába a madrid van,egyértelműen...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 10., hétfő 13:52

CR sem volt egy jó ideig. Bale sincs (igen, ő ugyanolyan kulcsember nálunk, mint náluk Neymar)

Annyi különbség van a két csapat között, hogy míg a Barca egy kész csapat (ugyanazt tolják, mint az elmúlt években), addig mi egy felforgatott csapat voltunk. Új edző, új taktika, új emberek stb... azért na.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 10., hétfő 13:48

Miért vagytok olyan biztosak abban,hogy jobb csapat vagyunk, mint a barca?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 13:34

Tata repül ha nincs bajnokság és/vagy minimum BL elődöntő, ez fix!
Sztm Tata akkor is repül ha valahogy behúzzák a bajnokságot.Őt az menthetné meg ha BL-t nyerne,(haha), vagy esetleg minket vernének a CdR döntőjébe...amikre kicsi az esély...
Sztm rárepülnek Ernesto Valverdere....gyanús.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 10., hétfő 13:18

Realista24 írta:Angolok szerint Laudrup váltja Ancelottit a nyáron :lol:
:mrgreen:

Szerintetek ő elmenne bábnak a Barcába?
Tata repül ha nincs bajnokság és/vagy minimum BL elődöntő, ez fix!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 10., hétfő 12:58

morientes írta:
És az első igazolása Niklas Bendtner lesz.... :lol: :lol: :lol:
Zidane helyére pedig hozza Briant. :lol:
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 10., hétfő 12:55

És az első igazolása Niklas Bendtner lesz.... :lol: :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 9., vasárnap 23:18

Angolok szerint Laudrup váltja Ancelottit a nyáron :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 8., szombat 19:06

Diego López, Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Illarra, Modric, Di María, Jesé, Bale y Benzema.

xabi pihen.
bale komám, villants!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 8., szombat 16:35

h3x0r írta:Falcao: „a továbbiakban nincs különbség a között a játékos között, aki nem csinál semmit, és a között, aki tényleg bemos egyet a másiknak. Szerintem teljesen indokolatlan az eltiltása. Ha összehasonlítjuk az esetet a korábbi esetekkel, az összes futballrajongónak és szakmabelinek kivétel nélkül tudnia kell, hogy Ronaldo az égvilágon semmit sem csinált” – fogalmazott az Atlético Madrid egykori csatára az As hasábjain. //NSO-n talaltam
szeretni fogják az AtMa szurkolók őt is :lol:

Vissza: