HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 14:58
az megleszmessideco írta:Hát ez égő. Bajnokjelölt csapat nem kap négyet és hatot...Eddig tartott a bizakodás a részemről. A BL-hely legyen meg...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 8., szombat 14:57
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 8., szombat 14:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 14:52
tuti behoztam volna bendtnert..amekkora nímand biztos összehoz legalább egyet egy jó mesut passzbóltorjack írta: No, Wenger nem cserél? Minden fasza? Hol van a Lord?
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 8., szombat 14:51
A 4-ig eljutnak Özillel meg Khedirával is...de az a plafon. Vesztesekkel nem lehet VB-t nyerni. Ha Löw nem is, talán a DFB előbb-utóbb rájön. Löw ki, Klopp be, 'oszt Párizsban majd lehet EB nyerni.Ha Löw meggyőződése hogy őt játszatja középen,akkor fölösleges pénzkidobás kiutazni braziliába...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 14:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 14:42
biztos vagyok hogy nem fog változtatni, ha felépül akkor pedig a herceg fogja segíteni..morientes írta:Ha Löw meggyőződése hogy őt játszatja középen,akkor fölösleges pénzkidobás kiutazni braziliába...Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 14:34
Ha Löw meggyőződése hogy őt játszatja középen,akkor fölösleges pénzkidobás kiutazni braziliába...Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 8., szombat 14:32
Mert ez már a sokadik rangadó, amin nem képesek felpörögni és nyerni.MyStiQ írta:Ezek alapján miért temetted korábban egy 20 perces periódus miatt az egész bajnoki címet?Na, mert a 20 perc alatt bekapott 4 gól mindennapos. Van ilyen, ez a foci. Attól még tényleg nagyon jók voltak ketten.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 8., szombat 14:30
Ezek alapján miért temetted korábban egy 20 perces periódus miatt az egész bajnoki címet?Na, mert a 20 perc alatt bekapott 4 gól mindennapos. Van ilyen, ez a foci. Attól még tényleg nagyon jók voltak ketten.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 14:27
Nyugi, csak 3 meccsen, tovább nem lesz lehetőségetorjack írta:Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 14:26
Low ebbe fog belebukni tobbek kozt...majd errol irok egy masik topikba hogy miedt nem fognak a csucsra ernitorjack írta:Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...ziro4vr írta:Pad melyere sullyesztenem ezt a nagykepu kebabost... annyira lafszk rajta a nemtorodomseg...a jateka meg no comment..ha van rosicky tobbre mennek mint vele
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 8., szombat 14:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 8., szombat 14:24
Vagy kétszerKerlon írta:Igazából a City is ezt csinálta velük, szóval ilyen egy évben kétszer fordul elő, de van egy érzésem, hogy a Bayern ellen még egyszer fog.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 8., szombat 14:23
Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...ziro4vr írta:Pad melyere sullyesztenem ezt a nagykepu kebabost... annyira lafszk rajta a nemtorodomseg...a jateka meg no comment..ha van rosicky tobbre mennek mint vele
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 8., szombat 14:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 14:21
A többi is szar hallhattad na...majd ad egy gólpasszt oszt ő lesz a MOM....ha kikapnak akkor is...ziro4vr írta:Pad melyere sullyesztenem ezt a nagykepu kebabost... annyira lafszk rajta a nemtorodomseg...a jateka meg no comment..ha van rosicky tobbre mennek mint vele
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 8., szombat 14:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 14:17
Sorsolásnál ezt mondtam, mit kaptam én érte.. igaz szar nap, egyértelmű, ilyet 10000-ből 1x fog ki egy csapat, de akkor is.torjack írta:De a Bayern elveri őket, mint jég a határt.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem