Ha Löw meggyőződése hogy őt játszatja középen,akkor fölösleges pénzkidobás kiutazni braziliába...Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...![]()

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 14:34
Ha Löw meggyőződése hogy őt játszatja középen,akkor fölösleges pénzkidobás kiutazni braziliába...Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 8., szombat 14:32
Mert ez már a sokadik rangadó, amin nem képesek felpörögni és nyerni.MyStiQ írta:Ezek alapján miért temetted korábban egy 20 perces periódus miatt az egész bajnoki címet?Na, mert a 20 perc alatt bekapott 4 gól mindennapos. Van ilyen, ez a foci. Attól még tényleg nagyon jók voltak ketten.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. február 8., szombat 14:30
Ezek alapján miért temetted korábban egy 20 perces periódus miatt az egész bajnoki címet?Na, mert a 20 perc alatt bekapott 4 gól mindennapos. Van ilyen, ez a foci. Attól még tényleg nagyon jók voltak ketten.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 14:27
Nyugi, csak 3 meccsen, tovább nem lesz lehetőségetorjack írta:Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 14:26
Low ebbe fog belebukni tobbek kozt...majd errol irok egy masik topikba hogy miedt nem fognak a csucsra ernitorjack írta:Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...ziro4vr írta:Pad melyere sullyesztenem ezt a nagykepu kebabost... annyira lafszk rajta a nemtorodomseg...a jateka meg no comment..ha van rosicky tobbre mennek mint vele
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 8., szombat 14:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 8., szombat 14:24
Vagy kétszerKerlon írta:Igazából a City is ezt csinálta velük, szóval ilyen egy évben kétszer fordul elő, de van egy érzésem, hogy a Bayern ellen még egyszer fog.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 8., szombat 14:23
Bazz, a Nationalelfben engem még "boldogítani" fog a vb-n...ziro4vr írta:Pad melyere sullyesztenem ezt a nagykepu kebabost... annyira lafszk rajta a nemtorodomseg...a jateka meg no comment..ha van rosicky tobbre mennek mint vele
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 8., szombat 14:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 14:21
A többi is szar hallhattad na...majd ad egy gólpasszt oszt ő lesz a MOM....ha kikapnak akkor is...ziro4vr írta:Pad melyere sullyesztenem ezt a nagykepu kebabost... annyira lafszk rajta a nemtorodomseg...a jateka meg no comment..ha van rosicky tobbre mennek mint vele
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 8., szombat 14:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 14:17
Sorsolásnál ezt mondtam, mit kaptam én érte.. igaz szar nap, egyértelmű, ilyet 10000-ből 1x fog ki egy csapat, de akkor is.torjack írta:De a Bayern elveri őket, mint jég a határt.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 14:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 8., szombat 14:16
Bajnok nem lesz, de remélem jövőre látom őket a BL-ben. Az egyetlen PL csapat akik szimpatikusak, főleg a szurkolóik miatttorjack írta:Aztakurva.![]()
Nem temetném én a Pool bajnoki reményeit annyira...ezek megérdemelnék. Az Arsenal viszont újfent bizonyítja, hogy nem.
#idontmissyouözil
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 8., szombat 14:15
Na, mert a 20 perc alatt bekapott 4 gól mindennapos. Van ilyen, ez a foci. Attól még tényleg nagyon jók voltak ketten.MyStiQ írta:Korábban mintha olyasmi is lett volna ebben a topikban, hogy a Koscielny - Mertesacker duó valami óriási páros, akiken csak nagyon nehezen lehet kifogni.
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. február 8., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 8., szombat 14:15
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. február 8., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 8., szombat 14:14
A MU-t otthon elkaphatják. De a Bayern elveri őket, mint jég a határt.ziro4vr írta:Szerdan mu-arsenal na ott mi lesz...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 8., szombat 14:13
Eddig tényleg így volt. Viszont ma nem csak ők hanem a két szélső védő is borzalmas,Özil meg szórja a labdákat..MyStiQ írta:Korábban mintha olyasmi is lett volna ebben a topikban, hogy a Koscielny - Mertesacker duó valami óriási páros, akiken csak nagyon nehezen lehet kifogni.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem