HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. február 8., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 8., szombat 13:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 13:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 8., szombat 13:54
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1397_n.jpgezen befostam valamelyik napnmate írta:Zombori úr, ön az?messideco írta: A Pool szerintem lemondhat a bajnoki címről, a dobogó vagy a BL-hely lehet a prioritás számukra érzésem szerint.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 13:50
Fussá neki mégegyszer...ziro4vr írta:Coutinhotol lefele nem tul combos a pool..tartom hogy behuzza az arsenal
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 8., szombat 13:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 13:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 13:45
Ha a tottenham játszana akkor biztos lenne 5-6 gól,így nemtudom...Na hajrá, jó lenne egy fordulatos, gólgazdag meccset látni.![]()
HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. február 8., szombat 13:44
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 8., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 12:24
Zombori úr, ön az?messideco írta: A Pool szerintem lemondhat a bajnoki címről, a dobogó vagy a BL-hely lehet a prioritás számukra érzésem szerint.
Ja, valahogy ígymorientes írta:Nekem az az érzésem hogy behúzza a pool.Suarez,Sturridge,Coutinho ha jó napot fog ki,akkor,megspékelve az 50ezer fanatikus vörös fan-al,akkor nem lesz baj...különben is muszály nyerniük mert fogadtam rájuk...azt adja a jóisten ha nem nyernek...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 12:04
Nekem az az érzésem hogy behúzza a pool.Suarez,Sturridge,Coutinho ha jó napot fog ki,akkor,megspékelve az 50ezer fanatikus vörös fan-al,akkor nem lesz baj...különben is muszály nyerniük mert fogadtam rájuk...azt adja a jóisten ha nem nyernek...nmate írta:Azért hazai pályán még egy nagycsapattal sem játszott a Pool, ezt is számoljuk bele. Szerintem minimum egy X-re jók lesznek ma. Mindezek ellenére, kevés a csapat Suarezt leszámítva, de tudják ők is, hogy sok múlik ma és egy meccsen bármi lehet.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 8., szombat 10:46
Semmi baj, már megszoktam. :öngyilkossmiley:Géci írta:Hát eddig a nagy csapatok ellen nem tudott betalálni...
Bocs GT
Én a negyedik helyre várom őket, a City, a Chelsea és az Arsenal mögé.messideco írta:A Pool szerintem lemondhat a bajnoki címről, a dobogó vagy a BL-hely lehet a prioritás számukra érzésem szerint.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 8., szombat 9:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 9:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 8., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 8., szombat 8:43
Majd meglátjuk. Én Suarez parádéra számítok, bár lehet a szívem húz csak oda.alexoxladjackoxi írta:Az Arsenal és a Chelsea védelme a legjobb az egész PL-ben. A Koscielny-Merte páros együtt két éve nem kapott ki. Ha valamelyik csapat védelme képes megállítani a Poolt, akkor az az Arsenalé.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem