Egyéb sportok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
Amiket a hozzászólásomban leírtam az egyik ukrán csatornán mutatták be; talán a Fókusz is leadta, nem tudom pontosan, szüleim magyarázták. Nálam is kimaradt a megnyitó.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Érdemes megnézni,hypercool...nekem tátva maradt a pofám egy két látványtechnikai elemnél...már töltöm a megnyitót...sajnos nem tudtam élőben megnézni

Mondom ki rendezte Spielberg vagy Cameron???

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
már töltöm a megnyitót...sajnos nem tudtam élőben megnézni
a kétszemélyes wc-khez...nem kétszemélyesek, az építők a tv-nek is elmondták, még nincsenek kész, lesz közöttük fal
és mind ez pár nappal a megnyitó előtt volt a tv-ben...szlovák híradóban...téli olimpiával ők azért jobban informáltak szerintem
a kétszemélyes wc-khez...nem kétszemélyesek, az építők a tv-nek is elmondták, még nincsenek kész, lesz közöttük fal

- morientes
Hát engem a megynyitó rendesen mellbevágott,olyan látványos volt,meg ahogy mutatták,infrastruktura is rendben levőnek látszik,persze az ördög a részletekben lakik.Nem hiába feccöltek bele az oroszok 50milliárd (!!!)dollár,vagy eurot hirtelen nem tudom melyiket,bár nyilván ez a pénz nem mind az építkezésbe ment belelordgabi írta:Amúgy láttátok, hogy milyen szinten lett leszervezve ez az egész Téli Olimpia? Internet kapcsolat a legtöbb helyen nuku, konnektor miért is lenne a falban, kétszemélyes WC, szemben 3 db szék...a kajával nem volt egyedül panasza senkinek, a sípálya is komoly kritikát kapott, mintha napjaink Ukrajnáját látnám, szépen elmaradva a világszínvonaltól.

Érdekesség még,hogy az olimpiai láng,ami 65000km-ert utazott,megjárva a világűrt is,40X aludt ki,ami miatt Putyin vizsgálatot kezdeményezett a gyártó cég ellen

A jelszó,"GO Siberia...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Amúgy láttátok, hogy milyen szinten lett leszervezve ez az egész Téli Olimpia? Internet kapcsolat a legtöbb helyen nuku, konnektor miért is lenne a falban, kétszemélyes WC, szemben 3 db szék...a kajával nem volt egyedül panasza senkinek, a sípálya is komoly kritikát kapott, mintha napjaink Ukrajnáját látnám, szépen elmaradva a világszínvonaltól.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az olimpiával kapcsolatban érdekes a közvetítési jogok kálváriája is..elég hülye a helyzet, Szabó Gábor (eurosportos góré) írását érdemes elolvasni a blogján.
Nem illik.
- morientes
Ááá....azok hátZsombor írta:Csak nem Blackhawks drukker vagy?Nem elég neked egy Saad, rögtön kettő kell?
![]()
Amúgy nyílván elírás, de Sedin fivérek.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Megrakta. Elvileg több fogadó irodánál kellett intézkednie, mert sehol se engedték, hogy ekkora tétellel fogadjon.P. Krisz írta:Mayweather állítólag 10 milliót rakott a DenverreMeglepo eredmeny,nagyon is. Meg jo hogynem raktam meg![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha most nem állna meg a két legnagyobb hokiliga, szerintem senki nem nézné kábé a téli olimpiát
Hokit én is követni fogom, alap hogy a finneknek drukkolok

Csak nem Blackhawks drukker vagy?
Nem elég neked egy Saad, rögtön kettő kell?

- morientes
Ma kezdődik az olimpia,s mivel a hoki a játékok csúcspontja,ezért talán egy kis esélylatolgatás,hogy mire számíthatunk...
Mivel mind az NHL,mind a KHL a játékok idejére fel lesz függesztve,így mindenki ott lesz aki ebben a sportban számít...
A legnagyobb esélyesek természetesen az oroszok,otthon nekik kimondva kötelező megnyerni a tornát.Ovecskint,Malkint,Dacjukot nem igen kell bemutatni,kb olyanok ők,mint a fociban Zidane,Ronaldo vagy Ronaldinho volt anno...ők játszák a látványos hokit,kiegészülve egy Barulinal,Varlamoval a kapuban,vagy olyan hátvédekkel mint Birjukov,Goncsár,vagy Deniszov...
Annyi azért árnyalja a képet,hogy egyénileg nagyon jók,(galaktikus szindróma
)de csapatban már akadozik a gépezet...
Aztán ott van a másik sztár alakulat,Kanada...itt minden poszton Stanley kupa győztes lett beválogatva,egyértelműen a bajnoki cím az elfogadható,náluk is...
A kapuban Roberto Luongo,a hátvédsorban Duncan Keith,vagy Patrice Bergeron,elől meg Getzlaf,Rick Nash vagy éppen Toews...
Aztán a világbajnok svéd csapat,a kapuban Lundquist-el,Fasth-al,a védelemben Eriksson vagy Oduya,és elől pedig Belgrund,Backström,Lundquist vagy a Saad fivérek....
Aztán persze az USA is szeretne valami nagyot dobni,Quick,Callahan,Justin Faulk,Pavelski,és nem utolsó sorban Patrick Kane-el...
De sokak kedvencei a finnek is ki szeretnének tenni magukért,Rask,Granlund,Koivu,Ceino,vagy Ruutu révén...
Aztán a szlovákok,Chára,Handzus vagy Marian Hossa révén,valamint a csehek is Michalek-el,Rozsival-al,vagy a legendás Jaromir Jagr-al,akinek ez lesz valszinű az utolsó olimpiája...
Üde színfolt lehet a szlovén csapat az NHL nagy verekődéjevel,Milan Lucic-al,aki kiváló hokis,valamint svájc aki veretlenül jutott a VB döntőbe,bár igaz hogy akkor az igazán nagy sztárok nem voltak ott...
Egyszóval jó kis olimpia lesz ez,izgalmas és jó meccsekkel...a favoritom az oroszok és Kanada...de bármi lehet

Mivel mind az NHL,mind a KHL a játékok idejére fel lesz függesztve,így mindenki ott lesz aki ebben a sportban számít...
A legnagyobb esélyesek természetesen az oroszok,otthon nekik kimondva kötelező megnyerni a tornát.Ovecskint,Malkint,Dacjukot nem igen kell bemutatni,kb olyanok ők,mint a fociban Zidane,Ronaldo vagy Ronaldinho volt anno...ők játszák a látványos hokit,kiegészülve egy Barulinal,Varlamoval a kapuban,vagy olyan hátvédekkel mint Birjukov,Goncsár,vagy Deniszov...
Annyi azért árnyalja a képet,hogy egyénileg nagyon jók,(galaktikus szindróma

Aztán ott van a másik sztár alakulat,Kanada...itt minden poszton Stanley kupa győztes lett beválogatva,egyértelműen a bajnoki cím az elfogadható,náluk is...
A kapuban Roberto Luongo,a hátvédsorban Duncan Keith,vagy Patrice Bergeron,elől meg Getzlaf,Rick Nash vagy éppen Toews...
Aztán a világbajnok svéd csapat,a kapuban Lundquist-el,Fasth-al,a védelemben Eriksson vagy Oduya,és elől pedig Belgrund,Backström,Lundquist vagy a Saad fivérek....
Aztán persze az USA is szeretne valami nagyot dobni,Quick,Callahan,Justin Faulk,Pavelski,és nem utolsó sorban Patrick Kane-el...
De sokak kedvencei a finnek is ki szeretnének tenni magukért,Rask,Granlund,Koivu,Ceino,vagy Ruutu révén...
Aztán a szlovákok,Chára,Handzus vagy Marian Hossa révén,valamint a csehek is Michalek-el,Rozsival-al,vagy a legendás Jaromir Jagr-al,akinek ez lesz valszinű az utolsó olimpiája...
Üde színfolt lehet a szlovén csapat az NHL nagy verekődéjevel,Milan Lucic-al,aki kiváló hokis,valamint svájc aki veretlenül jutott a VB döntőbe,bár igaz hogy akkor az igazán nagy sztárok nem voltak ott...
Egyszóval jó kis olimpia lesz ez,izgalmas és jó meccsekkel...a favoritom az oroszok és Kanada...de bármi lehet

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
Most pótoltam be, sajnos meló mellett már nem fér bele az éjszakázás. Mindkét csapat szerethető különböző okok miatt. Manning, Welker, Champ többet érdemeltek volna, főleg utóbbi kettő. Másik oldalról viszont a kicsit alul értékelt "tökmag" győzelmének nagyon örülök. Szerény, alázatos gyereknek tűnik egy brutálisan jó védelemmel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát eléggé meglepődtem mikor megnéztem az eredményt...nem bírtam fent maradni, majd megnézem felvételről
Látszik, hogy sokkal többet ér a legjobb védelem, mint a legjobb támadó sor...
Látszik, hogy sokkal többet ér a legjobb védelem, mint a legjobb támadó sor...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Koszi.Ferencváros írta:Malcolm SmithMarci77 írta: Ki lett az MVP?
Nem csak allitolag,hanem tudtommal tenyleg.
Tavaly ugyanennyit takott a Ravensre ha jol emlekszem
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- P. Krisz
Mayweather állítólag 10 milliót rakott a DenverreMeglepo eredmeny,nagyon is. Meg jo hogynem raktam meg

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Meglepo eredmeny,nagyon is. Meg jo hogynem raktam meg 
Ez nagyon sima lett,igy nem banom hogy nem neztem.
Ki lett az MVP?

Ez nagyon sima lett,igy nem banom hogy nem neztem.
Ki lett az MVP?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
a karma azért ilyenkor is befigyel... Sherman jól megjárta, ilyen lábmerevítőben majd keménykedhet megint a meccs után
A Seattle meg valami elképesztő volt ma, szavak nincsenek rájuk
Jó volt ez az idei szezon, a Pats is szenzációs volt, elképesztő amit ebben a szezonban nyújtottak, pedig rengeteg dolog hátráltatta idén Bradyéket... és azt a Denver elleni alapszakasz meccset meg sohasem fogom elfelejteni

A Seattle meg valami elképesztő volt ma, szavak nincsenek rájuk

Jó volt ez az idei szezon, a Pats is szenzációs volt, elképesztő amit ebben a szezonban nyújtottak, pedig rengeteg dolog hátráltatta idén Bradyéket... és azt a Denver elleni alapszakasz meccset meg sohasem fogom elfelejteni

Aki rendre csak az alapszakaszban tud emberkedni, és PO-ban meg chokerkedik. Egyszerűen tragédia az ember. Nem bírja ezt a légkört, vagy nem is tudom. PO-ban eddig életében egy game-winning driveot vezetett. Brady 7-et.Ferencváros írta:az irányítójuk a világ egyik valaha volt legjobbja
SB győzelem idején a 4 meccsen adott 3 td passzt, meg dobott 7 interceptiont. Brees a Saints győzelme idején 3 meccsen 8-0. Szóval ez a kijelentés erős kicsit, szerintem konkrétan a TOP5-ben nincs benne.
Ennek ellenére klasszis, meg elismerem, 5 MVP cím, csak ez PO-ban édeskevés.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hihetetlen. Safety, 2 interception, fumble, visszahordott TD. Ez rengeteg hiba. Fejben sehol sincsenek. Sokkal szorosabb lehetne ez. Egyszerüen nem értem, hogy lehet így szétesni a super bowlra.