Realista24 írta:Elfogult vagyok?
Az amikor szó itt arra utal, hogy olyan esetekben, mert sok dolgot már Te is elismersz, de sokat még nem.
Realista24 írta:1000 ember, persze.
Hát amit most csinál (semmit) azt legalább ennyi ember lehozza hidd el, az, hogy megkapja és semmit jót nem tud vele csinálni, az úgy mégis mivel jobb bárki teljesítményénél? Szóval így nem fordulhat elő, hogy létezik 1000 ember a világon szerinted, aki néha legalább meg tud nyerni egy 1v1-et úgy 1 % ban vagy meg tud tartani egy labdát egy védővel szemben alkalomadtán?... mert az már jobb.
Realista24 írta:Nem, kicsit sem.
A pályán lévő 10 mezőny játékos közül szerintem az ő szerepe változott a legkevesebbet 4231-ről 433-ra való váltásnál (talán 2 belső védő). De egyébként nem mintha, bármennyire is teljesítene akármilyen szerepet, nem mozog a labda felé, nem mozog üresbe vagy ha igen 4 méterrel lehagyja az utolsó védőt és csodálkozik, hogy lesen van. De ha valaki szerint top 5 Benzema, akkor ti nagyon élvezhetitek a focit, mert kimentek az utcára és top 10 es focistákat láttok grundon focizni. És most itt jelenlegi teljesítményére mondom, h amit mostanában produkál az annyira semmi, hogy tényleg van legalább 1000 focista (még ha nagyon soknak is hangzik) aki ezt (mit?) képes túlteljesíteni.
stormcorner írta:Nem vagyok szakerto,de az ilyeneket nem ertem,vagy csak en nem latom,h Benzema lenne a fek?.h toketlen,lassu,rosszak a passzai stb...
Hát az általad felsoroltakat, pedig még Benzema fanok is elismerik. Tökéletlen, lassú ahogy mondod, de ne felejtsük már el, hogy ő lenne a csatár. Passza meg relatíve nagyon kevés van, mert elveszíti a labdákat vagy ha véletlen nála marad akkor alibi oldalra vagy egy támadást megakasztva bevárja az érkezőket és visszapassz. Egyébként egy jó kis 3/10 es értékelési átlagot lehoz utóbbi meccsek alapján, más emberek/oldalak értékelése alapján. Ennél kevesebbet nem nagyon szoktak adni, max ha pirosat kap valaki és elmegy rajta a meccs vagy ha öngólt lő.