Haverom fotózta. Ezt már szeretem

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 16., csütörtök 20:52
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 16., csütörtök 20:47
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2013. május 16., csütörtök 19:56
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 16., csütörtök 18:13
ezt komolyan gondolták? míg nem nyávog, vagy mit csinál, addig még tűrhető... de utána? amúgy nekem nagyon gyenge az idei mezőny, ebbe nehéz lesz elsüllyednie alexnekna de élvezzétek, Cézár-It's my life, drága szomszédaink Eurovíziós száma. Isteni.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 16., csütörtök 18:10
Atya ég.Pipita írta:Nehéz döntés volt, hogy ide vagy a humor topicba menjen, ha szánalmas topic lenne, akkor nem dilemmáztam volna egy pillanatra sem.
na de élvezzétek, Cézár-It's my life, drága szomszédaink Eurovíziós száma. Isteni.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. május 16., csütörtök 17:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 16., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 16., csütörtök 15:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 16., csütörtök 14:57
numaJÉPipita írta:Nehéz döntés volt, hogy ide vagy a humor topicba menjen, ha szánalmas topic lenne, akkor nem dilemmáztam volna egy pillanatra sem.
na de élvezzétek, Cézár-It's my life, drága szomszédaink Eurovíziós száma. Isteni.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 16., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 16., csütörtök 13:01
paramore mikor lesz? vihetem asszonyt...Egyébként nagyon beindult most ez a Park nevű hely, szép kis felhozatal lesz a nyárra... A híresebb magyar előadók alap, de lesz még Paramore, Hatebreed meg Anthrax is.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 16., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. május 15., szerda 18:05
Na kezd beindulni a topik.fiore írta: bullet for my valentine - alone live (rock am ring)
parkway drive - dark days live
Ajj de jó neked, én nem tudok menni sajnos.fiore írta:nem bírom ki voltig.![]()
Santi írta:Volt egy hasonló (nemtom milyen stílus ez, de ilyen Sierrás ez is) bandája pár haveromnak, már azóta feloszlottak, de szakértsétek meg:
Nem sajnos...chosenone46 írta:Attilán is voltál?
Szerintem nem valószínű, hogy változni fog.Pipita írta:baaaszki, a Sziget programja mennyit szokott változni az utolsó pillanatokban? Van rá esély hogy 8-áról átteszik a Ska-P-t valamelyik későbbi napra?![]()
Ugye-ugye.Pipita írta:És a Rancid is tényleg adnáHátha nagy sikere lesz a NOFX-nek és jövőre őket is hozzák
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 15., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 15., szerda 16:23
baaaszki, a Sziget programja mennyit szokott változni az utolsó pillanatokban? Van rá esély hogy 8-áról átteszik a Ska-P-t valamelyik későbbi napra?És Szigeten még Ska-P is lesz gecc. Már csak a Rancid hiányzik. De ők valszeg sose jönnek.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 15., szerda 15:10
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. május 15., szerda 12:59
lesd meg a The Southern Oracle együttest, egész ügyesek a srácok. Nálam sem élveznek annyira előnyt a magyarok ezen a téren, de egyre több amatőr koncert van a környéken aminek hatalmas feelingje van.Sierra írta:Fúú semennyire. A magyarok nálam mindig háttérbe szorultak, ha zenéről volt szó. Két zenekart bírok a magyarok közül, igaz a többieket sosem hallottam még.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 15., szerda 12:44
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. május 15., szerda 11:00
Volt egy hasonló (nemtom milyen stílus ez, de ilyen Sierrás ez isSierra írta:magyarok
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem