PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Oké,tört verzióban an meg,akkor lekapkodom hozzá őket.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Kellenek hozzá!Ha igen,meg tudja mondani,hogy a patchek (asszem 9 van) kellenek hozzá,vagy megy anélkül is?
Még most sem tökéletes, de a kezdeti állapotoknál már élvezhetőbb. Így 5 hónap elteltével már illik is persze. Tört verzióban, viszont talán csak az első 4 patchet törték fel, legalábbis mikor néztem még így volt. Eredetiben viszont még most sem ér 55 ajrót, szóval ha megveszed várj egy újabb 50-75% leárazásig, mert alapárát még most sem éri meg. Akkor inkább 8-ért az egy bagy a Mediaval II. complete pack, vacakabb kinézet viszont hibamentes játékmenet.
- P. Krisz
Egy hónap múlva kiderül mit kalapálnak a Rocksteadys arcok
a hírek szerint 50-es 60-as évekbeli Batman és a JL születése is benne lesz , viszont személy szerint egy Arrow gamet is megnéznék
a hírek szerint 50-es 60-as évekbeli Batman és a JL születése is benne lesz , viszont személy szerint egy Arrow gamet is megnéznék

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Megy, de nagyon bugos. Én még talán a 2. patchcsel játszottam, az se volt a legjobb. Azóta nem vettem elő.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Rome total war 2-vel játszik valaki?
Ha igen,meg tudja mondani,hogy a patchek (asszem 9 van) kellenek hozzá,vagy megy anélkül is?
Ha igen,meg tudja mondani,hogy a patchek (asszem 9 van) kellenek hozzá,vagy megy anélkül is?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Még nincs hozzá kinnt a Catalyst.
Addig meg nem működik a dolog.
Nyugodtan ajánlom.
Amit én várok az a Thief lesz február végén.

A Bioschok a tavlyi évben az egyik legjobb játék volt.Nekem nagyon tetszett a kinézete stb.Bioshock Infinitét nagyon jó játéknak mondják több helyen is, lehet ezt most kipróbálom, úgyis jön pár nap múlva a PS Plus kínálatba
Nyugodtan ajánlom.
Amit én várok az a Thief lesz február végén.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- P. Krisz
akinek GCN architektúrás Radeonja van meg BF 4 -je írjon valamit arról hogy muzsikál a game a Mantle alatt ha már végre kiadták

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na visszavonom, amit a witchers2-ről írtam, csak meg kell szokni az irányítást, így pár óra után már egyáltalán nem furcsa. A játék maga nagyon tetszik, bár még nem tartok benne sehol.
Az arénában bohóckodtam, aztán kezdtem egy tutorialt, meg utána a játékot...
Az arénásnak van vmi értelme?, mert ott menteni sem tudok, hogy esetleg onnan folytassam, de gondolom a megnyert tárgyaimat sem tudom átvinni a kampányba, szóval az egyszerű gladiátorfighton kívül van más értelme?
Online mondjuk király lenne vki ellen.
Az arénában bohóckodtam, aztán kezdtem egy tutorialt, meg utána a játékot...
Az arénásnak van vmi értelme?, mert ott menteni sem tudok, hogy esetleg onnan folytassam, de gondolom a megnyert tárgyaimat sem tudom átvinni a kampányba, szóval az egyszerű gladiátorfighton kívül van más értelme?
Online mondjuk király lenne vki ellen.

Bioshock Infinitét nagyon jó játéknak mondják több helyen is, lehet ezt most kipróbálom, úgyis jön pár nap múlva a PS Plus kínálatba
ez a PS Plus egy csoda
meg még a Metro Last Light is jön
mondjuk ez már off itt
de a Bioshock legújabb részéről tényleg rengeteg jót hallottam meg olvastam is.

ez a PS Plus egy csoda

meg még a Metro Last Light is jön

mondjuk ez már off itt

de a Bioshock legújabb részéről tényleg rengeteg jót hallottam meg olvastam is.
- reeed_ati
Nem tudom, a menüjében teljesen jól reagál az egér, aztán amint bent vagyok a játékban, baromi furcsának tűnik, lehet csak meg kéne szokni? mert maga a játék tetszene, de a kezelhetősége a dishonreored-hez képest ég és föld, nem azt mondom, h legyen ugyanolyan, de nekem ez baromira furcsa.(állítottam az érzékenységén is, de az sem segít) Vagy kevés lehet a vasam hozzá?a Witcher 2 -t pedig próbált ki egy kontrollerrel ha nem tetszett az irányítás /bár nekem semmi bajom nem volt vele / mert egy brutál jó dark -fantasy
Laptopon tolom, I7-es proci, 8gb ram, geforce gt650m videókari.

- P. Krisz
hát igen az AC első része eléggé repetitív volt de a 2. része mérföldekkel jobb , a Witcher 2 -t pedig próbált ki egy kontrollerrel ha nem tetszett az irányítás /bár nekem semmi bajom nem volt vele / mert egy brutál jó dark -fantasy és van egy sajátságos humora is
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- reeed_ati
Nem tudok részeket kiemelni, tetszett benne minden, jó volt a kezelhetőség, a történet, a lopakodós része, a speckós képességek is nagyon bejöttek, a fegyverek is...az a kérdés hogy a játék melyik része tetszett a leginkább , mert a Disnonored elvileg egy történetorientált lopakodós fps
Leszedtem az assasins creedet, annak nem jön be valahogy az irányítása(a 2. rész és a folytatások is ilyenek?), witcher 2-őt, mert baromira tetszett a trailere, de annak még pocsékabb az irányítása, valahogy így el is ment tőlük a kedvem.
Ha jól tudom ez Dishonored ez ilyen Bioshock meg Half Life összegyúrva, szóval ezzel a Bioshock Infinite-al bepróbálkozok, hasonlónak tűnik, csak más sztorival, gondolom a motor ugyanaz, szval az irányításnak hasonlónak kell lennie.
Ez alapján tetszik, kíváncsi leszek.

Egyébként egy Dishonored folytatásnak is örülnék, bár azt úgy néz ki elvetették, vagy egy hasonló játéknak, csak mondjuk más korban, más sztorival.
- P. Krisz
az a kérdés hogy a játék melyik része tetszett a leginkább , mert a Disnonored elvileg egy történetorientált lopakodós fps
ha jó történet kell akkor Half Life - Metro -és Bioshock széria kell neked , a Bioshockban is vannak fegyverek és különböző képességek , ha a lopakodás akkor pedig Hitman vagy Splinter Cell
az AC pedig nagy királyság már akinek persze , nekem tetszik , Ezio pedig ott van a Top 5 videó játék karakter között
ha jó történet kell akkor Half Life - Metro -és Bioshock széria kell neked , a Bioshockban is vannak fegyverek és különböző képességek , ha a lopakodás akkor pedig Hitman vagy Splinter Cell
az AC pedig nagy királyság már akinek persze , nekem tetszik , Ezio pedig ott van a Top 5 videó játék karakter között

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Szo-szo, az AC kicsit pörgősebb szerintem de valamennyire hasonló, mindenképp megéri kipróbálni.reeed_ati írta: Ha tudnátok ajánlani hasonló játékokat, azt megköszönném.![]()
Assassin creed's eddig kimaradt, az mennyiben hasonlít ehhez?, vagy egyáltalán van-e hasonlóság?

Más hasonló játék most nem jut eszembe

- reeed_ati
Nemrég fejeztem be a Dishonored című gyöngyszemet, a két kiegészítővel együtt. Trailer, annak aki nem ismerné.
Nekem nagyon tetszett, imádom az ilyen stílusú játékokat és ezt baromira eltalálták.
Ha pontoznom kéne akkor simán 9-es a 10-ből.
Talán lehetett volna valamivel hosszabb, bár én aprítottam mindenkit, aki a közelembe került
, azt mondják így lényegesen lerövidül a játékidő, de hát én így élveztem.
Aztán még talán annyi, hogy a boss fightok lehettek volna komolyabbak, persze jók voltak így is, de azért pár ilyen igazán vadállat főellenség még lehetett volna...
Szóval nekem közel volt a tökéleteshez, de azt gondolom, még azért lehetett volna mit kihozni a játékból.
Ha tudnátok ajánlani hasonló játékokat, azt megköszönném.
Assassin creed's eddig kimaradt, az mennyiben hasonlít ehhez?, vagy egyáltalán van-e hasonlóság?
Nekem nagyon tetszett, imádom az ilyen stílusú játékokat és ezt baromira eltalálták.
Ha pontoznom kéne akkor simán 9-es a 10-ből.
Talán lehetett volna valamivel hosszabb, bár én aprítottam mindenkit, aki a közelembe került

Aztán még talán annyi, hogy a boss fightok lehettek volna komolyabbak, persze jók voltak így is, de azért pár ilyen igazán vadállat főellenség még lehetett volna...
Szóval nekem közel volt a tökéleteshez, de azt gondolom, még azért lehetett volna mit kihozni a játékból.
Ha tudnátok ajánlani hasonló játékokat, azt megköszönném.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
cart írta:Valami felbontás hiba lesz szerintem. Keresd ki a config fájlt, és próbáld meg átírni a default értéket.
Közben még mindig nem tudom hogy akkor mit kéne csinálnom. Ha képfelbontási hiba akkor mit csináljak? amit cart mond? És mire kell átírnom a default értéket?Santi írta:Milyen monitorod van? Mert szerintem az a ludas. Nem tudja megjeleníteni olyan felbontáson vagy olyan képfrissítéssel, amilyenen a játék alapból el akar indulni.
Nekem anno mikor még egy nagyon régi monitorom volt, ami még az 1024x768-at is csak 60Hz-n tudta, akkor volt olyan, hogy a játék 1024x768 de 75Hz-el indult volna el, de feketeség volt helyette, mivel a monitor nem volt képes megjeleníteni.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Létezik olyan megbízható program, amivel egy mappát tudok lejelszavazni (hogy mások ne tudjanak belelépni), de úgy, hogy ne kelljen minden reggel beirkálni, tehát ne törlődjön minden gépkikapcsolás után?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A DC Universe Online-n játszik valaki?
"And my heart will leave you never."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Valaki esetleg tudja, hogy melyik az utolsó NBA játék amivel lehet játszani egymás ellen tört játékkal?