Most Benzema. Megérdemelné, tegnap hozta amit vártam, CR nélkül jobb.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 9., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 9., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 9., vasárnap 10:31
HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. február 9., vasárnap 10:07
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 8., szombat 22:37
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 8., szombat 22:36
HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2014. február 8., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 8., szombat 22:27
jaja, mindenki boldog, ők rúgtak két szépet mi meg nyertünk.Realista24 írta:Kár a két gólért, de legalább szépeket kaptunk :Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 8., szombat 22:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 8., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 7., péntek 12:50
Nem a képességeiről ment a vita főképpen,hanem az ár/érték arányról...meg ha elsőszámúnak igazoltuk volna harmincért,azt mondom jó...de padra...ez már annyira nem az.Persze nem ő tehet róla hogy ennyi volt,de ezt nem is mondtam soha.Múltkor ment a vita róla, de szerintem a mellette állókat igazolta tegnap is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 6., csütörtök 23:20
ez így van, és talán én nagyon akartam hogy idekerüljön, mert a válogatottban nagyon tetszett ahogy CR-el tudtak játszani a baloson, viszont két ilyen játékos 1 posztra nagy luxus...azért örülnék ha sikerülne maradásra bírni, és akarná is...ha meg megy majd nyáron, akkor minden jótKerlon írta:Amúgy Coentrao, azért tegnap is megmutatta, hogy nem rossz játékos. Nem nagyon volt játékban mostanában még is nagy jó teljesítményt nyújtott és még a támadásokba is betudott lépni, bár nem volt túl sok jó megoldása elöl, de mindig érkezett és megjátszható volt. Múltkor ment a vita róla, de szerintem a mellette állókat igazolta tegnap is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 20:53
HozzászólásSzerző: Jesé » 2014. február 6., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 6., csütörtök 20:37
Inkabb az a nagy pazarlas hogy meccsrol meccsre Benzema szerencsetlenkedik ott, holott 3-bol kb 1 meccsen nyujt elfogadhato teljesitmenyt ha leatlagolom a madridban lejatszott meccseit Raadasul minden harmadik meccsen abszolut semmifele veszelyt nem jelent az ellenfel kapujara csatar letere... Benzema-t Bale-t DM-t es Jeset lehet rotalni ket helyre (nyilvan CR ugyis kezd ha bir menni). Ha Bale formaba lendul, akkor meg Jese es Benzema vetelkedhet a fennmarado 1 helyert.GT37 írta:Mondjuk a rotálást nem tudom, mennyire lehet megoldani, mert ha a walesi tényleg balelendül ( ), akkor nagyjából kirobbanthatatlan lesz a csapatból. Így meg Jesé szituációja megint érdekes lehet. (Középcsatárként játszatni a kis spanyolt szerintem nagy pazarlás lenne.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 6., csütörtök 17:36
Persze, tisztában vagyok a tudásával, és szerintem meg is fogja mutatni előbb vagy utóbb (inkább előbb), hogy miért is fizettetek ki érte 91 milliót (mármint 165-ötGéci írta:Ez viszont tőled meglep, mert Te pont az a valaki vagy aki tisztában van a walsi tudásával. Remélem nem lesz igy. Most még nem. Én annak örülnék, ha hasonlóan rotálva lenne Jesé Bale-el mint akár a 2 szélső védő, és akkor hátha kevesebbet lenne sérült Bale is. Örülök, hogy van nekünk, mert igy hosszú évekre meg lehetne oldani a szélső támadó keresését.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 6., csütörtök 17:09
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 6., csütörtök 17:06
Nem utólag okoskodom.Hanem azt mondom,hogy ha felhozza Mou tavaly,akkor lehet hogy nem igazolták volna Balet. Mert ha nem vált volna be a spanyol,akkor ugyan úgy megvehették volna,ahogy meg is vették.Utólag lehet okoskodni, hogy persze itt van nekünk most Jesé, bejött neki az élet, de mi van, ha nem jött volna be?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 17:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 6., csütörtök 16:52
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem