Kerlon írta:
Casemiroról meg még mindig nem értem, hogy minek kap ekkora bizalmat, amikor egy buli meccsen játszott, amiből kb. semmit sem érdemes levonni, és ha annyira tényleg jó lett volna, akkor szerintem még láttuk volna játszani azóta a nagyoknál.
Az a baj, h Khedira meg buli meccseken is balfasz. A brazilnak legalabb nem okozott gondott levenni a labdat.
Kerlon írta:Azért az erős, hogy féléve még Verratti nevét se tudtuk a legtöbben most meg jobbnak tartjuk Gündogannal, illetve Pogbat is, aki megint csak most robbant a tavasszal. Gündogannak meg már van 1,5-2 jó éve.
Nem tudom, h mikortol kellett vona figyelni egy 20 eves jatekost...... talan meg Pescara juniortol?
1 eve van a PSG-ben, de biztos te figyelted a Nurnbergben is a torokot. Nekem mindegy melyik jon, csak igazoljuk le az egyiket.
Gerr90 írta:
- gazdaságilag jobban megérné, Khedirát elpasszolhatjuk egy 20+-os összegért (nem, nem forintban:P) és a fizetése is kisebb lenne;
- nagyjából hozta azt a szintet, mint Rambó, még akkor is, ha lazább meccs volt.
- Nem Khedira a neve.
azt meg hozza teheted, ha esetleg bevallna. Mekkorat szakitanank mint szakmailag es anyagilag is. A bukta resze sokkal kisebb lenne, nincs benne riziko.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou

KAK