Neymar ugy: mar scolari is nyilatkozott hogy a brazil a barcaba akar igazolni, es hogy szerinte ott fog kikotni, meg hogy jo igazolas lesz meg blabla... Valoszinusitheto hogy a Barcaba fog menni es nem 90 millioert hanem barati aron.peti_madrid írta:Vélmények a Neymar-ügyről?
Én továbbra is Bale leigazolását favorizálnám, és szerintem egyszerűbb is lenne valamivel elhozni, mert ugye a Spurs csak az Európa Ligát érő helyet csípte meg végül és szerintem Bale a legmagasabb szinten akar az európai porondon játszani. Én azt mondom, hogy nem Neymar fog jönni, hanem a walesi valami korrekt áron.
Balenel meg nemtudom mennyit gondolnal korrekt arnak, nalam a 40 lenne a plafon monjuk. Annal magasabb ar szerintem mar nem korrekt. En amugy tartok tole hogy az lesz mint tavaly Modriccal hogy nyar vegeig fog szopatni minket a Spurs, aztan utolso nap vagy elfogadjak az utolso ajanlatot, vagy nem.

A Barcanak sokkal konnyebb dolga van a brazillal, egyreszt mert o tutibiztos hogy el akar menni, raadasul oket preferalja, raadasul le fog jarni a szerzodese. Ha a Barcanak sikerul megegyeznie a brazil ugynokevel, aki a fater, akkor semmi mast nem kell csinalniuk mint hatradolni. Semmibe nem tart nyomast gyakorolni a santosra, csak eleg odalokni nekik, hogy ha nem fogadjak el a barca ajanlatat, akkor jovore ingyen alair. Es kesz, utana a tobbi csak formalitas. A santosnak nem lesz mas valasztasa mint elfogadni a Barca legjobb ajanlatat. Nem tehetik meg hogy ingyen elengedjenek egy ilyen szintu jatekost. Hiaba bohockodnak az ilyen kijelentesekkel hogy varjak a Real sokkal jobb ajanlatat, ha egyszer a jatekos inkabb mashova menne, akkor adhat akarmennyit a real a santosnak. Rosellnek csak azzal kell foglalkozni hogy kinyalja Neymar segget, meg ajanljon egy fasza szerzodest neki, aztan letegye az aprot a santosnak.