Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mai részben mi volt az értelme a családi flashbacknek? Semmi újat nem tudtunk meg, a karakterek se mélyültek. Vagy én nem figyeltem eléggé? Borzasztó volt. Sara miért néz ilyen ostobán folyamatosan? Plusz ki se tudja nyitni a száját rendesen beszéd közben, Theával egyetemben. Laurel meg döntse már el, hogy örül, hogy él a húga vagy nem, egy részen belül képes változtatni Ezeket majdnem mind el tudnám nézni, ha lenne heti izgalmas akció vagy a baromijó szigetes szál(amik egyébként szerencsére többnyire vannak, plusz főszál is van viszonylag gyakran) de most nem volt, így számomra majdhogynem értékelhetetlen volt a rész, Barátok közt színvonalú drámával. 2/10, pörgetnem kellett
OFF: Nekem is Rochev tetszik a legjobban.
Megnéztem a Person of Interest eheti részét is, a filler heti ügyes részeket is meg tudják úgy oldani, hogy végig érdekes marad, hatalmas sorozat

Az elmúlt főszálas részek 9/10 voltak legalább, ez a filler 7/10 körül van nálam, az előző heti John-központú repülős részhez azért nem ér fel, ami szintén egy filler volt, rengeteg jó dumával és feszült hangulattal. Röviden: nézzétek a PoI-t, mert jó