lordgabi írta:Holnap egyébként lehet összehozom útközben a százat, ha tényleg átnézünk Magyarországra.

Megtörtént az átnézés, 87 összejött még a mi oldalunkon, de amikor átléptünk teljesen offoltam a telót.
Lassan 10 éve, hogy nem jártam Magyarországon, nagyszerű élmény volt minden egyes pillanat. A falvak, az emberek, a boltok, a Tesco.

Gondoltam, hogy előrébb jár az Anyaország ezen része is, mint Kárpátalja, de nem hittem volna, hogy ennyire. Ha nálunk csupán 60%-ban hasonlítanának az utak a magyar utakhoz (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, bármelyik főút), akkor szerintem nem lenne panaszunk (a magyar-román-ukrán határ közötti részt direkt nem vettem ide, mint a tükör). A kárpátaljai bevásárlóközpontok szerintem legalább 10 év lemaradásban vannak. Az emberek rohadt rendesek voltak, nagyon pozitívan csalódtam mindenben, jövőhéten kétszer is megyek, alig várom már, hogy szétnézzünk majd feljebb is.

3 ország egy nap alatt, ezt sem hittem volna pár héttel ezelőtt, fejlődni kell az embernek, mert ez nem jövő, itthon üldögélni az ukrán államra számítva, teljes tehát a visszamaradottság ami az itteni 250 kilométeres körzetet illeti, feljebb utazni pedig nem nagyon vágyom itt.