A legutóbbi képek szerint kockás volt a hasa. Nem is ertem miről beszéltek. Mintha a robbanekonysag a kgon mulna.
Te vagy képben leginkább Benzemával, mond meg te, hogy mi a baja, mert azt én sem hiszem, hogy +/- 5kg ennyit változtatna egy ember formáján. Az egész szezonja egy hullámvasút, tol 2 klasszis teljesítményt, ellötyög vállalhatóan 4-5 meccsen aztán jön 2-3 meccs legrosszabbja, majd megint javuló tendencia 4-5 meccsig és visszaértünk a klasszis teljesítményhez, és kezdődik elölről.
Ide már nem Zizou kell, ide nem kemény kezű edző kell, ide nem pszichológus kell, hanem valami más, mert szerintem neki már annyit volt a lelkére beszélve, hogyha ez nem segített, akkor még 2 beszélgetés nem fog csodát tenni. Talán a posztja nem stimmel, talán fizikailag nincs a toppon, talán alul motivált, talán önbizalma nincs? Nem tudom. De nagyon jó lenne már végre tudni.
De őszintén szólva nekem ebben a szezonban is bebizonyította, hogy nem lehet rá hosszútávon számítani. Hiába lesz jó a szezon hátralevő részében, engem nem tud meggyőzni arról, hogy ő ide elég első számú csatárnak. Mindenképpen kell valaki elé. Nem feltétlenül kell eladni a nyáron, de vele, mint alapember nem szabad számolni.
Egy esetben lenne kivétel. Ha májusig klasszis teljesítményt hozna le és aranylabdás formában tolná. Na akkor talán. De ez úgysem lesz. Szimplán elfogadható teljesítmények meg már az elmúlt hónapok formaingadozásai miatt nem meggyőző értékűek.