HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 11., kedd 23:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 11., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. február 11., kedd 23:33
ühüm, de csak ha játszik Arbeloa, s rúg egy öngólt!'shutterisland írta:majd a döntőben.Sierra írta:Azért az tényleg nagyon laza, hogy nem kaptunk még egyetlen gólt sem!![]()
![]()
Ez is tuti új (klub?) rekord.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 11., kedd 23:30
majd a döntőben.Sierra írta:Azért az tényleg nagyon laza, hogy nem kaptunk még egyetlen gólt sem!![]()
![]()
Ez is tuti új (klub?) rekord.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 11., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 11., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. február 11., kedd 13:53
Tiago is kiesett a hétvégén egy hónapra, ő sem játszik ma.Géci írta:Se Villa, se Costa, se Cortuis... Remélem, hogy hasonló módon lesznek megcsapva, hogy kicsit az önbizalmuk vissza essen. A lényeg, hogy Ramos (szerintem ő fog játszani) ne kapjon sárgát!
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 11., kedd 11:50
A továbbjutás tulajdonképpen megvan.Gólt sztm lövünk,Ronaldo ma betalál ezt érzem....Géci írta:Se Villa, se Costa, se Cortuis... Remélem, hogy hasonló módon lesznek megcsapva, hogy kicsit az önbizalmuk vissza essen. A lényeg, hogy Ramos (szerintem ő fog játszani) ne kapjon sárgát!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 11., kedd 10:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 6., csütörtök 13:28
Talán Arbeloa lépett oda keményebben egyszer,de se Ramos se pedig Pepe nem durvolt Costaval szemben...le lett véve a pályáról,ennek a szerencséhez semmi köze...Ezzel a biroval szerencsenk volt, mindket felnek engedte a kicsivel durvabb, odapiszkalos jatekot,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 13:01
Remélem pár ezer euróra megcsapják őket.Meccs után az Atmások biztonsági okokból még maradtak, ők voltak az utolsók akik kimentek.
Marcelo kiszaladt a fiával a pályára, azok a szerencsétlenek meg ordibáltak neki, hogy majom, meg hogy a gyereknek nem is ő az apja, mindezt ugye a gyerek előtt..
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 6., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 12:39
Costa kivívta ezt, de ezzel ő maga is tisztában van... Amikor a nyálat törölte Ramosba, és egyéb finomságok ott már tudni lehetett, hogy itt mindig ez lesz. Én is játszottam minden poszton életem során, de védőnek lenni volt a legjobb. Pont ezt szerettem benne, hogy küzdeni kellet a támadókkal. Volt olyan akivel kemény meccseket vívtam, és mindig amikor játszottunk ellenük már vigyorogtunk egymásra, mert tudtuk, hogy jó meccs leszReaper's Scythe írta:Azért ha Arbeloa taposását észreveszi a bíró, akkor azzal a lendülettel mehetett volna zuhanyozni. Ramos meg Pepe könyöklésért kaphatott volna szintén sárgát és mivel Pepe-nek volt már egy..Na de mindegy, én örülök, hogy Costa nem lesz, ha meglátom már a hányinger kerülget.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 6., csütörtök 12:33
Jobbak voltunk a meccsen, viszont egyben szerencsesek is. Eleg csak a ket megpattano lovesre gondolni vagy Modric tisztazasara a golvonalrol, Arbeloa elmaradt piros lapjarol nem is beszelve. Ugyan ugy nalunk, mint a masik oldalon is tobb sarga is elmaradt. Ezzel a biroval szerencsenk volt, mindket felnek engedte a kicsivel durvabb, odapiszkalos jatekot, de semmi garancia arra hogy a visszavago biroja is ugyan olyan engedekeny lesz, elofordulhat hogy egyik felnek se engedi a durvabb jatekot, mint ahogy az is hogy nekik engedi, nekunk viszont nem.morientes írta:Életveszély.....ezt adom.De az egy két piros.....sztm rájöttek hogy kell kikapcsolni...tisztán látszott tegnap...a két terminator megbeszelte,es ült a taktika...kicsinálták azt a bunkót idegileg...Én örülök, hogy nem lesz, egyrészt életveszély a pali, másrészt nem hiányzik egy-két piros a döntő előtt, ha bejutunk. És elvileg Villa sem lesz.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 6., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 12:18
Bőven volt ott olyan, amiért mehetett volna a piros. De mivel az Atmával játszottunk, több belefért, kérdés, így lesz-e ez a visszavágón? Nem kockáztatnék. Ez a Ramos és Pepe nem hiányozhat a döntőben.morientes írta:Életveszély.....ezt adom.De az egy két piros.....sztm rájöttek hogy kell kikapcsolni...tisztán látszott tegnap...a két terminator megbeszelte,es ült a taktika...kicsinálták azt a bunkót idegileg...Én örülök, hogy nem lesz, egyrészt életveszély a pali, másrészt nem hiányzik egy-két piros a döntő előtt, ha bejutunk. És elvileg Villa sem lesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 6., csütörtök 12:16
Életveszély.....ezt adom.De az egy két piros.....sztm rájöttek hogy kell kikapcsolni...tisztán látszott tegnap...a két terminator megbeszelte,es ült a taktika...kicsinálták azt a bunkót idegileg...Én örülök, hogy nem lesz, egyrészt életveszély a pali, másrészt nem hiányzik egy-két piros a döntő előtt, ha bejutunk. És elvileg Villa sem lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. február 6., csütörtök 11:53
morientes írta:Teljesen mindegy hogy ott lesz e vagy sem....ez már nem oszt-nem szoroz....dannen írta:ha minden igaz costa nem lesz a visszavágón, mert megkapta 3. sárgáját tegnap
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem