Kezdenek lekopni a divatdrukkerek

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 6., csütörtök 20:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 6., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 12:32
HozzászólásSzerző: Roberto Carlos » 2014. február 6., csütörtök 12:29
Erről tudnál adni egy linket?Realista24 írta:Régen volt már Neymar, gondolom tűkön ültök![]()
A Barcelona augusztusban hivatalosan közölte a FIFA-val, hogy 17,1 millióért vették meg Neymart. A 40 millióról nem tettek említést. Idézet a levélből:Ha ezt elnézi a Fifa, akkor nincs miről többet beszélni, szabad a rablás.with no other agreements or payments, with Santos or any third party.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 12:15
Ha ezt elnézi a Fifa, akkor nincs miről többet beszélni, szabad a rablás.with no other agreements or payments, with Santos or any third party.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 6., csütörtök 11:42
Hát eddig egy kicsivel a barcanak adtam ezt a rangadot,de ha Messi nem szedi magát össze,ha Tata ezt a szerencsétlen Xavit erőlteti középen.(Yaya felfalja),akkor hiába jön vissza Neymar,akkor az a hajó elmegy...hát ha nem kapjuk össze magunkat, és ráadásul a city is jól fogja tolni, akkor oda-vissza elvernek, mint jég a határt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 11:09
Hát ha a kedves családja felől érdeklődtél, el is hiszem, hogy piros voltReaper's Scythe írta:Én is kaptam már reklamálásért egyből pirosat, szóval annyira nem lehetetlen az csak akkor valami olyat kell mondani, amitől a bírónak elszáll az agya. Mondjuk profi fociban elég ritka, megye 1-ben annyira nem
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 6., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 6., csütörtök 9:24
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 6., csütörtök 7:43
hát ha nem kapjuk össze magunkat, és ráadásul a city is jól fogja tolni, akkor oda-vissza elvernek, mint jég a határt.Ettől függetlenül, shutter, nem tudom, hogy látjátok, de ha nem javul fel a helyzetkihasználás, akkor bajban lehettek a Bajnokok Ligájában, ma is egy védő törte meg a szenvedést.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 6:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 6., csütörtök 4:54
Ha komolyan abban hisztek amiben mi tavaly,hogy lelötyögitek az összes meccseteket aztán majd a City ellen felpörögtök...sok sikert. Egyszerűen kiveri a szemét az embernek ahogy ez a barca hétről hétre távolodik el az európai elittől, semmi küzdőszellem, semmi futás, semmi akarat, a sportszakmai hiányokról nem is beszélve...csababarca írta: ezért írtam,hogy reménykedek...reális esélyt kevést látok. Ha helyzetbe kerülünk Manchesterben kíméletlenül be kell lőni. Ha egyszer egyszer,ha kétszer hát kétszer. De be kell verni,meg látjuk mire lesz elég.
Persze ha így játszunk,mint az elmúlt hetekben, akkor a helyzetbe kerüléssel is komoly gondok lesznek.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 6., csütörtök 0:39
h3x0r írta:Mi is ugyan ezt mondtuk tavaly a Dortmund meccs elott meg ugy az egesz BL-rol.csababarca írta:Azért reménykedek,hogy a bl-re csak felpörgünk, 1-1 meccsre képesek lehetünk odatenni magunkat, a bajnokság szerintem felejtős, meglepne,ha hétvégén nem előznétek be Ti is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 6., csütörtök 0:31
Mi is ugyan ezt mondtuk tavaly a Dortmund meccs elott meg ugy az egesz BL-rol.csababarca írta:Azért reménykedek,hogy a bl-re csak felpörgünk, 1-1 meccsre képesek lehetünk odatenni magunkat, a bajnokság szerintem felejtős, meglepne,ha hétvégén nem előznétek be Ti is.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 6., csütörtök 0:18
Helyzetkihasználás is gyenge, de igazából annyi helyzetünk sincs alapesetben, a játék is akadozik,hátul meg rettegni kell,ha megindul az ellenfél.istimester írta:Amíg láttam, jól játszott a Barca, de még a gól előtt az bizony tizenegyes volt a San Sebastian számára.
Ettől függetlenül, shutter, nem tudom, hogy látjátok, de ha nem javul fel a helyzetkihasználás, akkor bajban lehettek a Bajnokok Ligájában, ma is egy védő törte meg a szenvedést.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. február 5., szerda 23:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 5., szerda 23:37
hát bakker, arról nem a szerencse tehet, hogy nem lejjebb vagy beljebb céloznak Barcások és ők rontják el a ziccert ('shutterisland írta:eleve nem kifele kellett volna pattanjon megint a kapufáról.![]()
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 5., szerda 23:32
Tesóm ez meccs közbe esélytelen. Ilyenkor még inkább forrnak az indulatok. Majd holnap lesz pár kevésbé elfogult madridista is.'shutterisland írta:eleve nem kifele kellett volna pattanjon megint a kapufáról.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 5., szerda 23:29
Jelenlévő fórumozók: 73 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem