Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 6., csütörtök 12:12

Moratat meg akarják többen a kezdőbe, hát tegnap láthattuk, hogy mennyit ér a srác.
De legalább saját nevelés.... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 12:05

Realista24 írta:http://www.youtube.com/watch?v=s8cW8AysJK0
Ezt a videót megnézem, és nagyjából sírva fakadok :|
Hát, el is hiszem... Hozná azt a formát amire képes, nem nagyon fájna a feje senkinek :-(

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. február 6., csütörtök 12:01

http://www.youtube.com/watch?v=s8cW8AysJK0
hát ez elég durva. nem is emlékeztem rá, hogy így tud cselezni is ez a pali :roll: remélem összeszedi magát, nagyon nagy kár lenne érte. elég jó kis videó, a zenék is el lettek találva (mondjuk a 30 seconds to mars az egyik kedvencem :lol: ) és tényleg csak fájdítja az ember szívét... ha belegondolok, hogy tegnap is hogy játszott, és milyenek a képességei... ég és föld :'(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 11:51

http://www.youtube.com/watch?v=s8cW8AysJK0
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 11:12

R.M.C.F írta:ment mint az öregasszonyok a tescóba.
Ezek honnan!!?? :lol: :lol: Itt is hallani minden nap aranyköpéseket, de belőled folynak az ehhez hasonló marhaságok :lol:
mocsok írta:néztem costát. jó volt.
Lewa, ha azon a bizonyos 4-1-es meccsen is igy lett volna fogva, nem sok köze lett volna a meccshez... :roll:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 6., csütörtök 11:09

CS0ki írta:
ma is bevárta nem egyszer az kontrázás során, míg oda nem ér mellé valaki
ahelyett, hogy nekiment volna a védőknek, mint állat
Ha nekikmegy, jó eséllyel elveszti...Egy baja van szerintem Benzemának, egyszerűen lassú, nem elég dinamikus. Erőcsatárnak meg nem elég erőszakos, és mivel nem abban a stílusban játszott, nem is 26 évesen fog megváltozni.

Egyszerűen mindent lassan csinál, ezen mennek el a dolgok...Nem fejben lassú, hanem fizikailag, és ezzel nem hiszem, hogy lehet már mit kezdeni.

Amikor kb 17 évesen be be állt csereként a lyonba, és elkezdtem figyelni....akkor még dinamika megvolt....vékony volt,és ment mint az öregasszonyok a tescóba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 6., csütörtök 11:01

Ha nekikmegy, jó eséllyel elveszti...Egy baja van szerintem Benzemának, egyszerűen lassú, nem elég dinamikus. Erőcsatárnak meg nem elég erőszakos, és mivel nem abban a stílusban játszott, nem is 26 évesen fog megváltozni.

Egyszerűen mindent lassan csinál, ezen mennek el a dolgok...Nem fejben lassú, hanem fizikailag, és ezzel nem hiszem, hogy lehet már mit kezdeni.

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 6., csütörtök 9:39

Csak éppen önbizalma nincs, mert a saját közönsége kifütyüli meg anyázza(néhol jogosan). Az előbb említett csatárok meghúzzák és kb 5ből 2szer bejön nekik, abból gól lesz és máris ők a királyok. Benzema meg 2szer megpróbálja, nem jön össze, elmegy az önbizalom és onnantól kész.Én biztos vagyok benne, hogy Karimnak az önbizalmával van a baj, mivel tudja, hogy ha nem jönnek össze a dolgok, akkor jön a fújolás, amit ő meg nem bír, mert nem elég erős fejben. Úgyhogy inkább be se vállalja ezeket a dolgokat, amiket amúgy meg tudna csinálni.
Nekem legalábbis így jönnek le a dolgok, aztán majd mindjárt jönnek többen és megmondják, hogy nem így van :mrgreen:

Moratat meg akarják többen a kezdőbe, hát tegnap láthattuk, hogy mennyit ér a srác.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 5., szerda 22:09

és nem mer manapság meghúzni egy cselt, egy lövést.
nekem ez kellene tőle, de nagyon
mert simán benne van a képesség
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 5., szerda 22:07

nézzétek meg Costát,Suarezt, RVP, Agüerot, szinte el sem lehet tőlük venni a labdát, RVP 4 ember között meg tudja tartani szinte mindig, Benzemának 1 is gondot okoz (de még ez is pozitív, mert nem, hogy gondot okoz, meg sem tartja)
néztem costát. jó volt.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 5., szerda 21:36

Ez a bajok Benzemával. Akkora hullámvasutat jár be, és megint a hullám alján van. Ha tartja a ritmust, akkor április végére, május elejére megint lejtmenetbe kerül. Kell egy kezdő kilences, kell egy kezdő box to box és kész a csapat. 100 milából -távozók simán megvan.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 20:07

Engem nem a klasszis csatár hiánya zavar, hanem, hogy nem vércse mód támadja a kaput és nem mer manapság meghúzni egy cselt, egy lövést. Én bírom Karimot, de ahogy R24 is mondta a 11/12 Karim kellene nekünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 5., szerda 19:59

kiserik :sziv: mától védettséget élvezel :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 5., szerda 19:58

Pont a kiserik altal is irt plusz feladatok nelkul kivancsi vagyok hogy fog Benzema teljesiteni ezen a 3 CR nelkuli meccsen.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. február 5., szerda 19:33

1. Karim vs Lewa ahogy én látom:
Lewa +:
- kapu elé érkezés
- fejelés
- kapáslövések (bár ebben azért a szerencse faktor is számít)

Karim +:
- összjáték
- cselezés, vagy művésznevén skill
- védekezés
- alázat

Az a baj, hogy Benzemától sokan klasszis csatár megmozdulásokat várnak (amit véleményem szerint simán meg is tud, tudna csinálni), de van egy kis bibi. A Real Madridban neki kell visszazárni CR helyett (ebből is adódik, hogy mikor Marci fölmegy a támadással egészen az alapvonalig, akkor nem ér ugye vissza. Mivel CR nem zár vissza, mint a másik oldalon Bale vagy Jesé, így az egyszem speedezett mókusra (DM :D ) hárul a feladat, aki ha elméri a célt, akkor túlszalad rajta, így az öreg (Alonso) veszi fel a bal szélt, ebből adódik, hogy középen lyuk lesz pl), neki kell kimenni a szélre, ha CR csatárt akar játszani, sokszor neki kell visszazárni a középpályára, plusz ki kell szolgálni CR-t. Ennyi feladat mellett szerintem nem rossz a kapu előtti teljesítménye. Ami látszik, hogy teljesen beállt CR mögé. Hogy most ez jó vagy sem, azt mindenki döntse el, de egy biztos, Benzema az egyik legjobb támadó a mai mezőnyben, míg Lewa "csak" egy jó csatár.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 5., szerda 17:27

morientes írta:De nem cserélném ki olyanra,aki semmivel sem jobb nála.Mert ha az a valaki nem rúgna ne aggy isten 20+ gólt Ronaldo mellett egy szezonba
de nem is kell, csak jelentsen veszélyt a kapura a csatár, döntsön többször a 3 pont sorsáról, 1v1 ben legalább tudjon megverni valakit, egy noname védő ne induljon ellene esélyesként minden szituációban, tudja megtartani a labdát, ilyen dolgokat szerintem el lehetne várni a rm csatárától, de tőle még ezt sem kapjuk meg
nekem a legnagyobb bajom tényleg az vele, hogy egyszerűen semmi gondot nem okoz az ellenfél védőinek, tényleg teljesen tehetségtelen emberek simán el tudnak vele bánni könnyedén
az, hogy sima lövőhelyzetekből meg néha-néha betalál annyira nem egy nagy dolog egy csatártól... támadja a kaput, a védők szarják össze magukat, foglaljon le 2 védőt is akár, de ezek mind hiányoznak

nézzétek meg Costát,Suarezt, RVP, Agüerot, szinte el sem lehet tőlük venni a labdát, RVP 4 ember között meg tudja tartani szinte mindig, Benzemának 1 is gondot okoz (de még ez is pozitív, mert nem, hogy gondot okoz, meg sem tartja)
a fenti emberek megkapják a labdát félpályánál is begyötrik magukat az ellenfél 16osáig, ezeket mind hiányolom Karimtól, magától nem tud egyszerűen megoldani semmit, ki kell őt szolgálni, nem tud ő lenne a különbség soha, míg egy Jese már 20 évesen tud; ezért vagyok úgy vele, hogy még ha nem is csatár Jese, de többet tudunk kamatoztatni az ő játszatásával, mint Benzemáével
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 5., szerda 17:17

csak mikor azt írjátok, hogy sokkal komplexebb, meg hogy szinte mindenben jobb nála benzema, akkor nem igazán értem, mire gondoltok.
Nos itt,madridban...nyilván erről lenne szó.Lehet hogy aztán máshol(münchen,dortmund),a lengyel mérföldeket verne Benzamara...

Szó sincs róla hogy védeném.De nem cserélném ki olyanra,aki semmivel sem jobb nála.Mert ha az a valaki nem rúgna ne aggy isten 20+ gólt Ronaldo mellett egy szezonba,azok nyavajognának a legjobban hogy minek kellett eladni,akik addig zavarták volna a p :cens: ába...
Mondom ezt úgy,hogy nem vagyok oda érte,sose szerettem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. február 5., szerda 17:17

Megszületett a kislánya Karimnak, múlt hétfőn.
3,1 kg, Mélia lett a neve.
Ez nagyon jó hír! Sok boldogságot Nekik! :)
But he is a good boy...

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 5., szerda 17:03

'shutterisland írta:csak mikor azt írjátok, hogy sokkal komplexebb, meg hogy szinte mindenben jobb nála benzema, akkor nem igazán értem, mire gondoltok.
Azért nem érted, mert maximum 1-2 ilyen tulajdonság van amiben jobb bár még ezekre is nehéz rájönni; volt egy jó féléve Benzemanak és itt annak a félévnek a teljesítménye alapján, meg a fiatal tehetséges forma alapján van még mindig megítélve sokaknál, nem azáltal amit ténylegesen teljesít.
Most ránéztem whoscoredra is statisztikák miatt (ha már valakinek a játékkép nem elég), hát ott is elég nagy rés van a két játékos között, de ahogy Higuainnak, ahogy az öreg Raúlnak, ugyanúgy Benzemának is megvannak a védencei.
Ettől függetlenül ezt amit ő itt átlagban teljesít, mondjuk úgy nem csak 1 csatár van aki nagy előrelépést jelentene hozzá képest.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 5., szerda 16:47

jó, értem is, hogy jobban bírod a stílusát, és azt is tudom (látom), hogy a bale-ronaldo gólvágó szellő mellé pont egy ilyen típusú csatár dukál, aki előkészítésben és játékban átlagon felüli.

csak mikor azt írjátok, hogy sokkal komplexebb, meg hogy szinte mindenben jobb nála benzema, akkor nem igazán értem, mire gondoltok.
mert szerintem lewa is jó pár dologban jobb, mint benzema, van, amiben hasonlóak, és van, amiben benzema a jobb.

Vissza: