Cristiano Ronaldo
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Én nem érzem tartós formahanyatlásnak.....pici hullámvölgy.De sztm amikor igazán kell,a BL-be,a bajnokság véghajrájában,akkor toppon lesz....
Tegnap is csak bekellett volna rúgni azt a passzt....csak hát ugye Morata sincs formában...meg ettől jobban nem is nagyon lesz...
Tegnap is csak bekellett volna rúgni azt a passzt....csak hát ugye Morata sincs formában...meg ettől jobban nem is nagyon lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nagyon gyenge mostanában, én ezt a 433 számlájára írom; nem érzem úgy, hogy ez feküdne neki
valami sürgősen kell tenni, mert Jese kivételével nincs formában egy támadónk sem
valami sürgősen kell tenni, mert Jese kivételével nincs formában egy támadónk sem
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
engem nem.....sokat keresi a társait ha nincs jó lehetősége.....ha meg van,akkor meg tossza oda úgy hogy benne maradjon a körme a labdában.Az a passz szép volt, meg is lepte a fél fórumot, hogy leadta.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Pont erről van szó. Az a passz szép volt, meg is lepte a fél fórumot, hogy leadta.Csabi írta:Olyan helyzet volt, amit 10-ből 11-szer ellő.
Nem a játékát kritizáltam, mert az megesik mindenkivel, ahogy írtad, emberből van. De a többi dolog, amit leírtam, és ami már régebbóta megfigyelhető nála, engem konrkétan felbasz. Pedig bírom őt, rohadt nagy focistának tartom, tisztelem, amit a klubbért tett, de ezek a dolgok levetkőzhetőek lennének.
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ne is haragudjatok, de Bilbao ellen ki adta a passzt Jesének. Olyan helyzet volt, amit 10-ből 11-szer ellő. Lepasszolta neki. A mai játékára meg egyáltalán nem volt hatással, hogy pár órája tudta meg, hogy 3 meccses eltiltást kapott. Á, dehogy. Emberből van, bármennyire is meglepő ez sok ember számára.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Sérülése óta karcsú. És kb tavaly tavasztól visszatért az öncélú énje is.ikarus93 írta:Hát ez eddig nagyon karcsú, ez az aranylabda nem biztos hogy jót tett neki. Előbb utóbb megtalálja a formáját ez tuti.
Amilyen hisztiket pedig levág a társaknak...

Szedje magát össze, de rohadt gyorsan.
Merci Zizou!
- ikarus93
Hát ez eddig nagyon karcsú, ez az aranylabda nem biztos hogy jót tett neki. Előbb utóbb megtalálja a formáját ez tuti.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- mocsok
akár össze is szedhetné magát most már.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én ezt így látom.
- olyan meccseket hagy ki, amelyek hozhatóak nélküle.
- cserébe 100%-os lesz az atma elleni 3 meccsen.
- jesé komátok durván meg fogja kapni a lehetőséget.
- a pichichi nem hiszem, hogy veszélyben forogna.
a "profitáltok belőle" lehet, hogy túlzás így visszaolvasva, de akár ez a forgatókönyv is reális lehet.
ez már a csapatotok többi részén múlik.
- olyan meccseket hagy ki, amelyek hozhatóak nélküle.
- cserébe 100%-os lesz az atma elleni 3 meccsen.
- jesé komátok durván meg fogja kapni a lehetőséget.
- a pichichi nem hiszem, hogy veszélyben forogna.
a "profitáltok belőle" lehet, hogy túlzás így visszaolvasva, de akár ez a forgatókönyv is reális lehet.
ez már a csapatotok többi részén múlik.
...és még profitálnának is belőle!!!h3x0r írta:Komolyan mondom, shutter, te kulonleges szemely vagy. Ha ma delutan bejelentenek, hogy Messi, Neymar es Iniesta is abba kene hagyja a profi focit szivproblemak miatt, te abban is megtalalnad a pozitivumot.'shutterisland írta:szerintem ebből profitálni fog ő is meg ti is.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hát én pl szeretem az ilyen embereketh3x0r írta:Komolyan mondom, shutter, te kulonleges szemely vagy. Ha ma delutan bejelentenek, hogy Messi, Neymar es Iniesta is abba kene hagyja a profi focit szivproblemak miatt, te abban is megtalalnad a pozitivumot.'shutterisland írta:szerintem ebből profitálni fog ő is meg ti is.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
1 kérdés.Csak és kizárólag a ligában lehet letölteni az eltiltást vagy a kupában is lelehetne csak az Atlético miatt a ligát választottuk? Mert ha igen akkor úgy is lehetne ,hogy ma kiütjük az Atletico-t és akkor a kupavisszavgón letölthetné az egyik meccset
Egyébként bőven ráfért a csaptra is meg Cé-re is ez a 3 meccs Ronaldo nélkül,szerintem nem lesz nagy gond.

Egyébként bőven ráfért a csaptra is meg Cé-re is ez a 3 meccs Ronaldo nélkül,szerintem nem lesz nagy gond.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Komolyan mondom, shutter, te kulonleges szemely vagy. Ha ma delutan bejelentenek, hogy Messi, Neymar es Iniesta is abba kene hagyja a profi focit szivproblemak miatt, te abban is megtalalnad a pozitivumot.'shutterisland írta:szerintem ebből profitálni fog ő is meg ti is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem ebből profitálni fog ő is meg ti is.
3 olyan meccset hagy ki, ami nélküle is kötelező, a villarreal lenne meleg nagyon, de az otthon lesz, szerintem ez 9 pont, ráadásul bale és jesé is nagyobb szerepet kaphat, mind a kettőre vágytok.
közben 3 meccs az atleticoval, 2 a kupában, és 1 a letiltása után egyből a ligában, mind a 3x vélhetően a 100%-os ronaldora lesz szükségetek.
egyedül talán a góllövőlista miatt lehetne para, de messi 13 gól lemaradással effektíve nincs versenyben, costa meg nem hiszem, hogy annyit verne rá, hogy ne hozná be a a végéig.
na nem azért mondom, hogy megnyugtassalak titeket, aggódjatok csak.
viszont szerintem ez a realitás.
3 olyan meccset hagy ki, ami nélküle is kötelező, a villarreal lenne meleg nagyon, de az otthon lesz, szerintem ez 9 pont, ráadásul bale és jesé is nagyobb szerepet kaphat, mind a kettőre vágytok.
közben 3 meccs az atleticoval, 2 a kupában, és 1 a letiltása után egyből a ligában, mind a 3x vélhetően a 100%-os ronaldora lesz szükségetek.
egyedül talán a góllövőlista miatt lehetne para, de messi 13 gól lemaradással effektíve nincs versenyben, costa meg nem hiszem, hogy annyit verne rá, hogy ne hozná be a a végéig.
na nem azért mondom, hogy megnyugtassalak titeket, aggódjatok csak.

viszont szerintem ez a realitás.
szánalmasnak tartom a 3 meccses eltiltást. ne is csodálkozzunk, h ekkora vakegerek vezethetnek meccset a spanyol elsőosztályban, hogyha a fentiek is ilyen birkák. az indoklás pedig egyenes röhej.
2 verziót látok ma estére.
egyik, h vagy iszonyat görcsös lesz és semmi nem fog neki összejönni.
másik, h méregből elrak 2 olyat, h kurtoá aztsem fogja tudni, h mi a fasz van, majd gólörömként megcsapkodja cé a saját arcát.
2 verziót látok ma estére.
egyik, h vagy iszonyat görcsös lesz és semmi nem fog neki összejönni.
másik, h méregből elrak 2 olyat, h kurtoá aztsem fogja tudni, h mi a fasz van, majd gólörömként megcsapkodja cé a saját arcát.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Happy Birthday, Cristiano! Ajándékozd meg magad egy mesterhármassal

huszon9 (
) éves lett az emberünk, azért hihetetlen, hogy telik az idő...
remélhetőleg idén már a BL is leesik neki, ahogy a csapatnak is és a VB-n is mutat majd pár dolgot a népnek

remélhetőleg idén már a BL is leesik neki, ahogy a csapatnak is és a VB-n is mutat majd pár dolgot a népnek

- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Ismerve az egóját, vajon elkérte a piros lapot a muzeumába?

"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem is értem minek ezek a variálások, hogy az eltiltásokat le lehet tölteni a kupában, mindenki ott töltse le ahol begyűjtötte.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én azt olvastam (talán Realistától) és a főoldalon is az van, hogy a kupára is kihatna az eltiltás, és akkor akár mindkettő atletico elleni meccset kihagynáSzerdán biztos, hogy játszik mivel a bajnokságban fogja letölteni a büntetését. Ott meg nincsenek vészes meccsek. Még lehet jót is tesz neki egy kis pihi.