Én nevettem rajta, amúgy sem vagyok az a sértődős fajta...

HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. február 6., csütörtök 12:49
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. február 6., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. február 6., csütörtök 12:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. február 6., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 11:40
Tádám azt írja, hogy az első heti helyzet mindig élő. De végülis lényegtelen, ennél nagyobb horderejű dolgokkal sem foglalkoznak sokszor. Egy magyar majommal pláne nem fognak.VanillaSky írta:Én a szombati ismétlésben láttam, szóval nem élő volt az. A heti helyzet első adásként is felvételről megy, szerintem.Milyen szép is lenne, ha kapnának ar arcukba valami izmos kártérítési pert. Hiszen nem tiltakoztak ellene. Azt nem tudom, hogy élő adás volt-e. Mert, ha felvétel akkor tuti bukta.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. február 6., csütörtök 11:37
Én a szombati ismétlésben láttam, szóval nem élő volt az. A heti helyzet első adásként is felvételről megy, szerintem.Milyen szép is lenne, ha kapnának ar arcukba valami izmos kártérítési pert. Hiszen nem tiltakoztak ellene. Azt nem tudom, hogy élő adás volt-e. Mert, ha felvétel akkor tuti bukta.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 6., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: vra » 2014. február 6., csütörtök 11:30
Milyen szép is lenne, ha kapnának ar arcukba valami izmos kártérítési pert. Hiszen nem tiltakoztak ellene. Azt nem tudom, hogy élő adás volt-e. Mert, ha felvétel akkor tuti bukta.VanillaSky írta:A sport tv-nek értelmetlen bármit is írni, valószínűleg olvasni tudó munkatársat sem igen találnak a stábban. A klubnak jobb ötlet elküldeni az énekes imitátor performanszát.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. február 6., csütörtök 11:23
HozzászólásSzerző: vra » 2014. február 6., csütörtök 11:17
Jobb ötletet tudok, egyenesen menjen a felvétel a klubhoz, biztos lesz hozzá egy-két szavuk, hogy a következő etapban ne kapjon közvetítési jogot a sport tv.R.M.C.F írta:menjen....![]()
![]()
küldjük a gansztást mindenhová!!!! Annak a féleszűnek had forrjon agya.
HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 6., csütörtök 11:12
nincs mi forrjon nekiR.M.C.F írta:menjen....![]()
![]()
küldjük a gansztást mindenhová!!!! Annak a féleszűnek had forrjon agya.
Küldtem nekik én is egy szépen megfogalmazott emailt. De nem válaszoltak és nem is fognak.Toti írta:nem zudítunk email áradatot a sporttv-re? mindenki küldené a képet veszettül, egész nap, folyamatosan, ahány email címe csak van, annyiról..Én eltweeteltem a sporttvnek, természetesen nincs reakció![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 6., csütörtök 11:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 6., csütörtök 11:01
Én elküldtem nekik. Amúgy eszméletlen (csak most láttam a videót) de ilyet csinálni, élő adásban? Ilyenre amúgy van még példa külföldön? Csak kíváncsiságból... hihetetlen.Toti írta:nem zudítunk email áradatot a sporttv-re? mindenki küldené a képet veszettül, egész nap, folyamatosan, ahány email címe csak van, annyiról..Én eltweeteltem a sporttvnek, természetesen nincs reakció![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 6., csütörtök 10:55
nem zudítunk email áradatot a sporttv-re? mindenki küldené a képet veszettül, egész nap, folyamatosan, ahány email címe csak van, annyiról..Én eltweeteltem a sporttvnek, természetesen nincs reakció![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 6., csütörtök 10:53
Én eltweeteltem a sporttvnek, természetesen nincs reakcióRealista24 írta:Bár én jobban örülnék, ha a Ganxstás képünket osztaná meg valami nagyobb like számmal rendelkező sport oldal
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 10:46
GondolhatodToti írta:erről írtak vhol? meg lett említve?A labdabirtoklás meg 73-27 lett a végére.
csak mert láttam oldalakon, ahol a barca tegnap este vmi dettó hasonló labdabirtoklást hozott le, az emberhátrányban játszó sociedad ellen, az meg lett említve.
mi meg a spanyol listavezetőre tettük fel az álarcot nem is kicsit.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 6., csütörtök 10:44
erről írtak vhol? meg lett említve?A labdabirtoklás meg 73-27 lett a végére.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 10:18
Benne, szerencsére Modric megmentett minket tőleattareal írta:
Benne volt még egy gól.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 6., csütörtök 9:44
Benne volt még egy gól.nmate írta:Az a FIFA 14, ne keverd a valósággal.attareal írta:Ne idegelj te is. Volt ott Illara, Isco, Morata csere, legalább Modric messziről beakaszthatott volna egyett...na
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem