a meccsről: egyetértek mattel, ronaldo elég ritkán játszik még akkor is jól, hogyha mesterhármast rúg, szóval sokkal többet nem kell tőle várni ilyen téren. sajnos ez az új formáció nem nagyon fekszik neki, és az önzősége is visszajött, tegnap sem egy lelkes szülinapos benyomását keltette, csapkodott ha nem passzoltak neki stb.

benzema szintúgy eltűnt, nagyon jó lenne, ha összekapná magát és ismét hozná azt, amit tud.
pepe és ramos nagyon nagy dicséretet érdemel, talán én szidtam őket a legjobban tavaly, de idén összeszedték magukat és úgy fociznak végre, ahogy tudnak.
di maria lett a meccs embere, sokat hajtott, mindenhol ott volt, gólt lőtt, adott egy zseniális gólpasszt, soha rosszabb meccset neki, szerintem ez az új szerepkör megmentheti a madridi karrierjét (csak ne hosszú távon

jesé zseniális, hatalmas jövő előtt áll a srác, okos, gyors, technikás, rendkívül gólerős, megkockáztatom, hogy 1-2 éve belül húzóember lehet.

modric hozta a szokásost, kiteszi a lelkét a pályán, védekezésben és támadásbab egyaránt nagyon hasznos, borzalmasan érzi a többieket, és még egy góltól is megmentett.

a többiekre annyira nem térnék ki, végre a szerencse is mellénk állt, de azt hiszem megérdemeltük, mert az atletico mindent akart, csak focizni nem.