De legalább saját nevelés....Moratat meg akarják többen a kezdőbe, hát tegnap láthattuk, hogy mennyit ér a srác.

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 6., csütörtök 12:12
De legalább saját nevelés....Moratat meg akarják többen a kezdőbe, hát tegnap láthattuk, hogy mennyit ér a srác.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 12:05
Hát, el is hiszem... Hozná azt a formát amire képes, nem nagyon fájna a feje senkinekRealista24 írta:http://www.youtube.com/watch?v=s8cW8AysJK0
Ezt a videót megnézem, és nagyjából sírva fakadok
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. február 6., csütörtök 12:01
hát ez elég durva. nem is emlékeztem rá, hogy így tud cselezni is ez a pali
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 11:12
Ezek honnan!!??R.M.C.F írta:ment mint az öregasszonyok a tescóba.
Lewa, ha azon a bizonyos 4-1-es meccsen is igy lett volna fogva, nem sok köze lett volna a meccshez...mocsok írta:néztem costát. jó volt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 6., csütörtök 11:09
CS0ki írta:Ha nekikmegy, jó eséllyel elveszti...Egy baja van szerintem Benzemának, egyszerűen lassú, nem elég dinamikus. Erőcsatárnak meg nem elég erőszakos, és mivel nem abban a stílusban játszott, nem is 26 évesen fog megváltozni.ma is bevárta nem egyszer az kontrázás során, míg oda nem ér mellé valaki
ahelyett, hogy nekiment volna a védőknek, mint állat
Egyszerűen mindent lassan csinál, ezen mennek el a dolgok...Nem fejben lassú, hanem fizikailag, és ezzel nem hiszem, hogy lehet már mit kezdeni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 6., csütörtök 11:01
Ha nekikmegy, jó eséllyel elveszti...Egy baja van szerintem Benzemának, egyszerűen lassú, nem elég dinamikus. Erőcsatárnak meg nem elég erőszakos, és mivel nem abban a stílusban játszott, nem is 26 évesen fog megváltozni.ma is bevárta nem egyszer az kontrázás során, míg oda nem ér mellé valaki
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 6., csütörtök 9:39
ma is bevárta nem egyszer az kontrázás során, míg oda nem ér mellé valaki
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 5., szerda 22:09
nekem ez kellene tőle, de nagyonés nem mer manapság meghúzni egy cselt, egy lövést.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 5., szerda 22:07
néztem costát. jó volt.nézzétek meg Costát,Suarezt, RVP, Agüerot, szinte el sem lehet tőlük venni a labdát, RVP 4 ember között meg tudja tartani szinte mindig, Benzemának 1 is gondot okoz (de még ez is pozitív, mert nem, hogy gondot okoz, meg sem tartja)
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 5., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 5., szerda 19:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 5., szerda 19:58
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. február 5., szerda 19:33
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 5., szerda 17:27
de nem is kell, csak jelentsen veszélyt a kapura a csatár, döntsön többször a 3 pont sorsáról, 1v1 ben legalább tudjon megverni valakit, egy noname védő ne induljon ellene esélyesként minden szituációban, tudja megtartani a labdát, ilyen dolgokat szerintem el lehetne várni a rm csatárától, de tőle még ezt sem kapjuk megmorientes írta:De nem cserélném ki olyanra,aki semmivel sem jobb nála.Mert ha az a valaki nem rúgna ne aggy isten 20+ gólt Ronaldo mellett egy szezonba
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 5., szerda 17:17
Nos itt,madridban...nyilván erről lenne szó.Lehet hogy aztán máshol(münchen,dortmund),a lengyel mérföldeket verne Benzamara...csak mikor azt írjátok, hogy sokkal komplexebb, meg hogy szinte mindenben jobb nála benzema, akkor nem igazán értem, mire gondoltok.
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. február 5., szerda 17:17
Ez nagyon jó hír! Sok boldogságot Nekik!Megszületett a kislánya Karimnak, múlt hétfőn.
3,1 kg, Mélia lett a neve.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 5., szerda 17:03
Azért nem érted, mert maximum 1-2 ilyen tulajdonság van amiben jobb bár még ezekre is nehéz rájönni; volt egy jó féléve Benzemanak és itt annak a félévnek a teljesítménye alapján, meg a fiatal tehetséges forma alapján van még mindig megítélve sokaknál, nem azáltal amit ténylegesen teljesít.'shutterisland írta:csak mikor azt írjátok, hogy sokkal komplexebb, meg hogy szinte mindenben jobb nála benzema, akkor nem igazán értem, mire gondoltok.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 5., szerda 16:47
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem