Lehet az elfogultság miatt, de én nem láttam olyan rossznak Benzemát, hogy ki kelljen emelni negatív irányban, pedig külön figyeltem minden mozdulatát.
Ahogy én láttam általában jól játszotta meg a labdákat, visszalépett a félpályáig, megkapta és tette is tovább egyből, aztán indult a kapu felé. Volt egy-két olyan szitu, amikor belevezette a védőbe vagy nem jött be a csel, de összességében olyan sokat nem vállalt(talán ezért lehet kiemelni negatív irányban), hogy rá lehessen húzni, hogy mennyire szar volt.
Nálam egyedül CR volt az, aki tényleg gyengén teljesített, de neki is voltak jó bepasszai középre és megverte párszor az emberét. Az viszont nagyon zavart, hogy 3-0nál is reklamált, ha nem adta le neki valaki a labdát meg Morata kihagyott helyzeténél is az a fej, az mi volt?
Összességében elégedett vagyok a csapattal, főleg a védelemmel. Coentrao játéka is nagyon tetszett. Ment, darált, hajtott és volt egy-két szép megmozdulása plusz a kényszerítőket is jól megoldották ott a bal oldalán többször is.
A visszavágón szerintem max 1 gól lesz, ha lesz.
Ja hopp, bocs a dupláért, rakja egybe valaki, ha gáz