Benne, szerencsére Modric megmentett minket tőleattareal írta:
Benne volt még egy gól.

3-0, tökéletes eredmény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 10:18
Benne, szerencsére Modric megmentett minket tőleattareal írta:
Benne volt még egy gól.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 6., csütörtök 9:44
Benne volt még egy gól.nmate írta:Az a FIFA 14, ne keverd a valósággal.attareal írta:Ne idegelj te is. Volt ott Illara, Isco, Morata csere, legalább Modric messziről beakaszthatott volna egyett...na
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 6., csütörtök 9:34
Az a FIFA 14, ne keverd a valósággal.attareal írta:Ne idegelj te is. Volt ott Illara, Isco, Morata csere, legalább Modric messziről beakaszthatott volna egyett...na
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 6., csütörtök 9:22
Ebben a csapatban ma nem volt gyenge. Max gyengébbReaper's Scythe írta:Lehet az elfogultság miatt, de én nem láttam olyan rossznak Benzemát, hogy ki kelljen emelni negatív irányban, pedig külön figyeltem minden mozdulatát.
Ahogy én láttam általában jól játszotta meg a labdákat, visszalépett a félpályáig, megkapta és tette is tovább egyből, aztán indult a kapu felé. Volt egy-két olyan szitu, amikor belevezette a védőbe vagy nem jött be a csel, de összességében olyan sokat nem vállalt(talán ezért lehet kiemelni negatív irányban), hogy rá lehessen húzni, hogy mennyire szar volt.
Nálam egyedül CR volt az, aki tényleg gyengén teljesített, de neki is voltak jó bepasszai középre és megverte párszor az emberét. Az viszont nagyon zavart, hogy 3-0nál is reklamált, ha nem adta le neki valaki a labdát meg Morata kihagyott helyzeténél is az a fej, az mi volt?![]()
Összességében elégedett vagyok a csapattal, főleg a védelemmel. Coentrao játéka is nagyon tetszett. Ment, darált, hajtott és volt egy-két szép megmozdulása plusz a kényszerítőket is jól megoldották ott a bal oldalán többször is.
A visszavágón szerintem max 1 gól lesz, ha lesz.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 6., csütörtök 9:20
Ne idegelj te is. Volt ott Illara, Isco, Morata csere, legalább Modric messziről beakaszthatott volna egyett...naReaper's Scythe írta:Mivel egész meccsen széthajtották magukat, lehet, hogy az utolsó 15 percre elfáradtak már és nem volt erejük teljesíteni a te 4-0-ás óhajodatattareal írta:Ami viszont felidegel, hogy az utlosó 15 percben visszavettünk, pedig akkor , annak az AtMa-nak még 2 gólt be tudunk nyomni.
És a goal.com -on 4-0 volt a tippem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 6., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 6., csütörtök 9:14
Mivel egész meccsen széthajtották magukat, lehet, hogy az utolsó 15 percre elfáradtak már és nem volt erejük teljesíteni a te 4-0-ás óhajodatattareal írta:Ami viszont felidegel, hogy az utlosó 15 percben visszavettünk, pedig akkor , annak az AtMa-nak még 2 gólt be tudunk nyomni.
És a goal.com -on 4-0 volt a tippem![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 9:13
Nagyjából szinte végig az ő térfelükön folyt a játék, láthatóan arra törekedtek, hogy minél kevesebb góllal megússzák, és ha találnak egy gólt, akkor a következő meccsen talán rátesznek egy lapáttal.hehe írta:győztünk?
mi történt? mi volt?
játék képe milyen volt? (a megpattanós lófasz gólokat láttam, az nálam nem mérvadó, vki mondja meg mennyire voltunk dominánsak)
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 6., csütörtök 9:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 6., csütörtök 8:43
Kb. 3x ért oda az AtMa a kapunk elé, amiből egy volt igazán veszélyes. Nagyon simán lehoztuk, jó játékkal.hehe írta:győztünk?
mi történt? mi volt?
játék képe milyen volt? (a megpattanós lófasz gólokat láttam, az nálam nem mérvadó, vki mondja meg mennyire voltunk dominánsak)
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 6., csütörtök 8:42
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 6., csütörtök 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 6., csütörtök 8:00
Amíg nem ez az általános, addig az ilyen meccseken nálam belefér. Ezek ellen csak így lehet, nincs mese.Ami viszont nagyon b*ssza a csőröm, hogy elkezdtünk úgy reklamálni mint Xaviék, amint volt egy kis kontakt már ugrottunk rá a bíróra....ez minek KELL??? csoda hogy Ramos nem kapott sárgát reklamálásért, na mindegy.
Legalább otthonosan érezhette magát Costa barátunk. Félreértés ne essék, utálom az ilyet, de az ilyen meccseken mind a két félnek elnézem, amit csinál. Costától amúgy sem lehet mást várni, Arbeloáéknak pedig nem kellett kétszer mondani, hogy nőjenek fel a "feladathoz". Darálják egymást, aztán majd a bíró dönt, hogy meddig engedi.Diego Costáról meg csak annyit, hogy nagyon sunyi játékos a pályán, de amit a hátsó négyesünk leművelt az sem volt gyenge.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2014. február 6., csütörtök 7:37
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. február 6., csütörtök 7:15
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 6., csütörtök 5:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 6., csütörtök 5:13
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 6., csütörtök 1:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 23:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. február 5., szerda 23:50
Nagyon kellett Arbeloa taplósága,Ramos nyugodtsága,Pepe higgadtsága,ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz,hogy ilyen szintű kontroll alatt tartsuk őket. Costa tulajdonképpen nem tudott a focival foglalkozni,úgy leharcoltuk őt.Arbeloa elég sokszor sunyi módon oda lépegetett...elhiszem, hogy kell gyötörni az ellent, de minek olyan látványosan
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem