Kb. én is így vagyok ezzel. Nem hiszek se Verratti, se Vidal leigazolásában. Pogba még talán összejöhetne, de így ő is necces lesz. És akkor még eladjuk Khedirát a Chelseanek, és itt állunk 2 db kkp-val, akik közül az egyik már kiöregedő félben van, a másik pedig védekezni nem igazán tud, és legoptimálisabban 4-3-3ban érzi magát...CS0ki írta:Conte marad a Juventusnál és a La Gazzetta dello Sport szerint ehhez az kellett, hogy Vidal-t és Pogbát nem adhajták el. Eddig sem láttam túl sok esélyt a leigazolásukra, a pletykák is elhalkultak róluk, szóval lassan lehet az alternatívákban gondolkodni.
Verratti, Kondogbia és Gündogán maradt talán (van még valaki, akiről szó volt?). Őszintén szólva én Verrattira sem látok sok esélyt, de majd kiderül.
Marad Kondogbia és Gündogán, akikről nekem az a véleményem, hogy jelenleg mi náluk jobb játékost keresünk a kezdőbe. Szerintem például anno Sahin sokkal jobb játékosnak tűnt, mint jelenleg Gündogán, és láttuk mi lett Sahinnal is... Szép lesz ez a nyár is...