Modric tényleg óriásit játszott, bár ez nála megszokott.

De néha ő is túlzásba viszi, sokáig dajkálja, túlvállalja magát, azért voltak ebből érdekes labdavesztések... szóval kicsit visszavehetne ezekből, ettől függetlenül zseni volt.
A védő 4-es is adta ma, Ramos-Pepe TANÁR, Arbeloa is egész jó volt, talán Coentrao volt egy kicsit gyengébb, többször feküdt, mint állt.

Alonso - kell az öreg a házhoz, jól játszott ő is, de már nagyon körülményes sajnos, bár lehet régen is ilyen volt, viszont mostanában jobban feltűnik. CéRonaldo nem az igazi, ez mindenkinek világos, sajnos hozzászoktunk már a min. 1 gól/meccshez, most meg 3 vagy 4 meccse nem rúgott gólt. Tényleg kicsit megátkozta ez a kurva aranylabda.

De tényleg Di María a meccs embere, le a kalappal amit ma művelt, bárcsak mindig így játszana... Sajnos most 3-4 botrányos meccs következik valószínűleg a részéről, ilyen játékos, ez van.
Jesé... istenem de jó, hogy megtartottuk.

Ma is nagyon agilisen játszott, a gólja bazdmeg kibaszott pimasz volt, csak pislogtam, óriási volt. Valahogy helyet kéne szorítani neki a csapatba, és akkor mehetne a Cé-Bale-Jesé trió, az gecinagy lenne, ha ez összeállna!
Benzema, Benzema... a pályán volt egyáltalán? A nevét nem hallottam. Mindegy, én már leszarom mit csinál, rúg gólt nem rúg gólt, csinál-e valamit vagy nem csinál... tökre közömbös ez az ember már nekem.