Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tubatibi

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 5., szerda 22:15

amúgy Arbeloa nagy húzás volt erre a meccsre....Carvajal pajtival lehet, hogy rosszabbul jártunk volna. :) Coentrao is nagyot ment, sokkal jobb volt, mint Marcelo mostanában.... :coffee:

Modric egy hatalmas isten....god mode bekapcsolva, remélem az idény végéig. :shifty:
Di Maria...küzdött, hajtott, adott egy zseniális gólpasszt, voltak jó lövései is...védekezett elég sokat, hasznos volt ma. :agree:
Cr....komám, kapd össze magad...ez édes kevés.
Benzema...hát amikor bejött Morata, kb észrelehetett venni, hogy azért Benz még mindig jobb fent a pályán, mint a spanyol....nézhetetlen volt, mondjuk Benznek se volt az élete meccse, sőt...keveset volt játékban, de ma nem ő lógott ki..sokkal inkább Cr
Jesé...bár benne volt a kapus a gólodban, szépen csináltad, veszélyesen játszottál, na jó voltál kölyök. :)
Pepe-Ramos....tanárok.
Casillas-nak nem volt sok dolga...

Ami fontos még, hogy nem kaptunk gólt a kupában. :agree:

Jár a pacsi Ancelottinak is, jó volt a taktika meg úgy az egész játék képe, ezt akarom látni a jövőben, csiszoljunk rajta... :shifty:

Egyébként mennyire megnyugtató, hogy lement Di Maria és egy Illarramendi állt be helyette, lement Jesé és egy Isco állt be helyette...és egy Marcelo,Varane,Carvajal is volt még a padon...
csípem ezt a keretet. :Đ
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 5., szerda 22:14

Új szavazás, sorry.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 5., szerda 22:14

Di Mariat nyomtam, lehet rám köveket dobálni, de a gólpasszal megvette a MOM titulust nálam. Én az ilyenekért ülök le meccset nézni, megborzongok tőle, akárhányszor nézem. A tévesen nem neki adott gólja csak hab a tortán. A munka, amit végzett az meg már csak mellékes. Erre van szükségünk. Ha így tolja a hátra levő meccseken, ahogy az utóbbi időben felrakom a kedvencek közé az utolsó meccs után.

Jesét még ki kell emelni. Ég és föld a különbség Balehez vagy Benzemához képest, és nem az idősebbek javára. Ez a fiú bazi nagy kincs. És brutálisan gólerős. Neki is érik a hely a kedvencek listáján.

Hatalmas piros pont még az egész csapatnak meg különösen Carlonak, mert megúsztuk durvulás és piros lap nélkül, pedig az Atma csak arra játszott, hogy kiszórjanak tőlünk valakit, és a visszavágót több kulcsembert nélkülözve kelljen lejátszani. Legalább 3 CR-énél súlyosabb, vagy hasonló szintű taslit kaptunk, persze egy sem ért még lapot sem. A bíró nem tudom melyik meccset nézte, de nem a Real Madrid-Patkány Madrid összecsapást az biztos.

Modric gólvonali mentését emelném még ki. Ez amikor egy játékos fejben ott van. Ilyen mentalitású és kvalitású játékos kevés van a csapatban, de az ilyenek számának a növelésével exponenciálisan lehet növelni a nyert számát. Gratula neki. De a showt ma elvitte Di Maria.
Ami picit zavart: Cronaldo nem játszott jól
Megint fogok kapni a fejemre, de le kell írnom: CR ritkán játszik jól, sokszor még akkor sem, ha hármat kefél. Ehhez már igazán hozzászokhattunk volna.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. február 5., szerda 22:11

Jó meccs volt, mindenki jól játszodt, tán Benzema nem annyira. Sajnálom, hogy Dima megsérült remélem nincs nagy baja, viszont igy tuti kezdő lesz Jesé az elkövetkezendő hetekben ami mg jól is sülhet el. Szerintem már két lábbal vagyunk a döntőben. Nem hiszem, hogy 4 góllal vernek minket, és ha véletlenól betalálunk akkor sem hiszem, hogy rúgnának 5-t. Döntősök vagyunk már nyugodtan.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. február 5., szerda 22:08

Számomra Pepe volt a mom! Önmagához képest főleg! Kezdem megkedvelni a tagot! Hétről-hétre képes átlépni saját árnyékán, múltján, hírnevén, megítélésén. Ma is bár kapott lapot, az sem volt jogos! Egy D. Costa ellen alig volt szabálytalan és/vagy rossz megmozdulása! Persze nem egy Modric, de akkor is nagyot alakított! Helyzete sem nagyon volt az ellennek! :salute: :salute:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 5., szerda 22:06

Ramosra nyomtam. Sokat fikázást kapott tőlem ősszel, de most egész higgadtan játszott, ráadásul egy fontos meccsen. Remélem egész szezonra kitart a jó forma.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2014. február 5., szerda 22:06

revolver! olvass online közvetítlést itt az oldalon! Már csak azért is mert én nyomtam! :D :D
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 5., szerda 22:04

ahhhh :D :D :D
Fantasztikusan játszott a csapat. :D

Persze 3 gólból kettő is szerencsés volt, de ettől függetlenül teljesen megérdemelt a 3 gólos különbség, lényegileg fél lábbal már a döntőben is vagyunk. :D
Az idei szezon eddigi legfontosabb meccsén az év legjobb játékát hoztuk.
Taktikailag is tökéletesen fel volt építve a gárda, Jesé hatalmas, az ocsmány Costát pedig nagyon szépen levették, valamint meg is semmisítették lelkileg Pepéék.
Nagyszerű meccs volt.
Igen, óriási a különbség a szeptemberi és ez között, egyértelmű a fejlődés, így tovább, csak így tovább és bármi lehet még ebben a szezonban.
Remélem, hogy a bajnokságban is ugyanígy elkenjük a szájukat.
Ami picit zavart: Cronaldo nem játszott jól, de sebaj, majd jövőhéten tömi ki a kapujukat :)
(Valaki kérdezte tőlem a meccs topikban, hogy ez volt-e a szezon eddigi meccse, a vízválasztó: Válaszom: Igen, határozottan azt érzem, hogy igen :) )

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 5., szerda 22:03

nem láttam a meccset sajnos, de eredmenyek.com-on láttam 71%-os labdabirtoklásunk volt. valaki megtudná mondani, hogy ez hogy jött össze? úgy értem, letámadtunk, minden labdára haraptunk és visszaszereztük rögtön a labdát vagy az atletico teret engedett és nem támadott le?
illetve ronaldo hogy játszott?

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 5., szerda 22:03

Végre 1 meccs, ami után kb. senkire sem kell panaszkodni. Esetleg CRre, aki sajnos messze van utóbbi időben a csúcsformájától, meg Karim is elég halvány volt.

Végül csak jó volt az az Arbeloa - Coentrao szél, főleg utóbbi játéka tetszett, végighajtotta mind a 90 percet.
Ramos és Pepe 10/10, csak kicsit jobban is reagálhatnának a férgek provokálására. Xabi jó volt, Modric zseniális, DM meg nálam MoM. Végigküzdötte az egész meccset, emellett adott egy assistot, hogy elélveztem. Az ilyenekért ülök le meccset nézni, hihetetlen, hogy lát a pályán. Ezért is kár, hogy kicsit kevesebb ésszel áldotta meg a sors, mert klasszis lehetne.
Jesé meg, csak a szokásos, a fontos meccseken úgyis betalál.

Na, szal fasza, lehetett volna akár több is 3-nál, persze kellett 1 kis szerencse, de innen szerintem már megvan a döntő.
Örülök, hogy végre megmutattuk ezeknek a senkiknek, hogy ki az úr a városban. :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 13:58

Géci írta:Voltunk a Mestallaba, San Mames, Camp Nou, Madrigal (lehet van bennük hiba). Itt papíron ami húzós lehet szerintem az a barca elleni és az atma elleni meccs. A többit hozni kéne. Pontosabban illene hozni :coffee:
Elvileg igen,de sokminden befolyásoló tényező lehet,formahanyatlás,sérülések,1rossz nap.... :hmmm: Nehéz megjósolni előre,mi lesz a vége,hosszú még ez...mi mindenesetre tűzközelben vagyunk,és ez a lényeg...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 4., kedd 11:07

Voltunk a Mestallaba, San Mames, Camp Nou, Madrigal (lehet van bennük hiba). Itt papíron ami húzós lehet szerintem az a barca elleni és az atma elleni meccs. A többit hozni kéne. Pontosabban illene hozni :coffee:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 4., kedd 11:02

Géci írta:
madridronie írta: a 10 meccset, ami döntően befolyásolhatja majd a bajnokság végkimenetelét.
Hát ez alapján mi még ne is panaszkodjunk szerintem... Barcának nehezebb dolga lesz
nem kicsit, de az utolsó Barca-AtMa...remélem nem szívassák meg szándékosan a Madridot

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 4., kedd 10:43

madridronie írta: a 10 meccset, ami döntően befolyásolhatja majd a bajnokság végkimenetelét.
Hát ez alapján mi még ne is panaszkodjunk szerintem... Barcának nehezebb dolga lesz

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 4., kedd 9:33

A következő 2 hónapban, én várok 2 botlást mindhárom élcsapattól, utána még 1-et, és aki ennél többet hibázik, az kiszállt a versenyből. Ha mi ezt elvesztett pontokban meghaladjuk, akkor agyő bajnokság, és a bekalkulált pontvesztéseket, én inkább a BL-Barca-Atma meccsek környékén várom akár a rangadókon, akár egy kisebb meccsen, ahol a csapat mentálisan leereszt majd.
Adom, de meglátjuk; a Marca nyomban össze is szedte azt a 10 meccset, ami döntően befolyásolhatja majd a bajnokság végkimenetelét.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 4., kedd 4:09

A spanyol meccseken a játékvezetői hibák már lassan pályatartozéknak számítanak, olyan szinten vakon vannak.Igazából tudatosságról sem lehet nagyon beszélni mert összevissza fújják a Real és a Barca meccseit is,gondolom a többit is de azokat csak összefoglalókból követem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 22:59

cr-nek meg szó nélkül dobta a pirosat, mikor az egy kiszabott nagy túlzás volt, a kezdeményező meg talán egy sárgát ha kapott, a színészkedésről meg már ne is beszéljünk
A kezdeményező nem kapott semmit, Iturraspe kapott sárgát, amiért oda rohant és megfejelte Ronaldot... Itt a logikus döntős a piros-piros lett volna, de ez a sárga-piros kombó mindent elmondott a bíró hozzáállásáról.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 22:38

Egy szóval nem mondtam, hogy jók voltunk, mert nem... Csak az amikor támadunk és CR meze egy métert nyùlik (ami nem csak egyszer volt) a bíró pedig szarik bele, az mindent elmond... Ramos meg, ha csak kicsit gyorsabban fut sárgát kap... Szerencse, hogy már Pepe nem ez a kategória...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 3., hétfő 22:32

engem nem is az irritált, hogy nem fújta a sípot a spori, de millió lapot ki lehetett volna osztani a hazaiaknak, és nem történt semmi
labdát többször kivezették oldalvonalon túl, benzemát szétrúgták, cr szétrúgták, cibálták, tépték, jesé is kapott, és csak egy sárga volt

cr-nek meg szó nélkül dobta a pirosat, mikor az egy kiszabott nagy túlzás volt, a kezdeményező meg talán egy sárgát ha kapott, a színészkedésről meg már ne is beszéljünk

de ugye cr volt most is a nagyképű köcsög szar darab sokak szerint....

ettől függetlenül szarok voltunk, nincs ezen mit szépíteni
a cseréket meg egyáltalán nem értettem, hogy miért azok akik, és miért akkor
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 3., hétfő 22:32

sztem egyáltalán nem törték a játékot. legalábbis nem átlagon felül. abban a másodpercben hogy labdához jutottunk már 2en voltak rajta. mindig. a faltok természetesen benne vannak, de ezt nem minősíteném törésnek.

Vissza: