rooney.
Napokkal ezelőtt olvastam róla, meg a reakciókat is, fizikálisan leépült, nem idevaló, háttérbe szorult rvp miatt stb....
Nos,én nem nézek nagyon MU meccseket,de azért háttal ülve "láttam" egy félidőt....így nem akarok vitázni azokkal akik ebben jobban kompetensek,de azért álljunk már meg....
Fizikálisan leépült? sípszótól - sípszóig hajt mint egy mérgezett egér.
Háttérbe szorult? Soha sem volt első számú sztár, inkább olyan árnyék ék,szélről bemozgó, aki még irányít is, ha kell védekezik....az oké hogy rvp felfelé vitte a mu szekerét,és ez miatt sokan azt HISZIK rooney lefelé mozdult, de jelzem a köpcös volt AZ AKI egymaga életben tartotta a Mu sanszait az elmúlt pár évben azzal a hihetetlen embertelen mezőnymunkával, és széles játékrepertoárral .
Nem ide való? Lehet....de akkor inkább a csúnyasága miatt.....mert focizni,ez a manusz nagyon tud.
Nálam is kiverte a biztosítékot mikor valaki leírta, hogy leépült fizikálisan. Amúgy egy az egybe adom minden szavadat. Rooney soha nem volt a Manchester első számú sztárja. Ronaldo és RvP mögött is meghúzódott a háttérben, viszont a foci tudása mellett remek iparos is. Annyi, hogy angol lévén kicsit túlértékelt, mint a legtöbb angol, de attól ő még kegyetlen nagy zsugás.
Rooney lazán az MU elsőszámú sztárja, mióta Ronaldo lelépett. Attól, hogy nem ő a házi gólkirály most, attól még ő ott a legtöbbre értékelt játékos, ahogy az angol válogatottban is.
A fizikai leépülését meg ő maga nyilatkozta.Fáj már mindene, reggel alig tud kikelni az ágyból, régen nem voltak ilyen gondjai, stb.