Semmiről nem dönt.Csak egy meccs lesz.Nem dönt a kupáról,nem dönt a ligáról,nem dönt a BL-ről....presztizs csata lesz,de hogy vízválasztó....
Az Atletico Madridot eddig egyszer verték csak meg ebben a szezonban, akkor is egy öngóllal. (Szerintem jelenleg a világ egyik legkellemetlenebb ellenfele, nem azt mondom, hogy a legjobb csapat, hanem hogy iszonyatosan nehéz ellenük játszani.)
Ha nem tudjuk legyőzni ezt a csapatot, akkor nem túl valószínű, hogy majd idegenben, a bajnokin a Calderónban is képesek leszünk rá (persze reménykedni szabad...), valamint arra is bizonyosság mutatkozna egy esetleges sima, vagy nem sima kiesés kapcsán, hogy a csapat még nincs kész arra, hogy komoly, felkészült, összeszedett erős ellenféllel párharcot nyerjen.
Ja és ha az Atletico holnap nyerne, akkor biztosak lehetünk benne, hogy végignyomják így ezt a szezont, akkor már valószínűleg nem pukkadnak ki, hiszen az elmúlt bő egy hónap heti 2 meccses erőltetett menetét is nagyon simán vették.
Igen is nagy meccs lesz, sokat el fog mondani, az idei lehetőségekről, a Real Madrid valós erejéről.
Legalábbis szerintem.
Szerintem vízválasztó.. (meg hát, harmadszorra már csak el kéne kenni a szájukat a Bernabeúban..)