Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
1,975-ös oddson van a goalline 2.5 under a mai kupameccsünkre, ami a jobban támadó szélsőhátvédeink nélkül (ugye elvileg Arbeloa - Coentrao kezd ma) valljuk be, elég kecsegtető. 6.5 fél feletti lapszám is elgondolkodtató talán, ugyebár az egyik kedvenc játékvezetőnk lesz ma, a mélyen tisztelt Clos Gomez

-----
nem ide akartam írni, törölje valaki pls
de a fulham akkor is kapja be
nem ide akartam írni, törölje valaki pls
de a fulham akkor is kapja be

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tényleg durva, a 90+ perces gólok is ölik az embert, de ez...szánalmas bakker... szánalmas... a 120. percben...
én tavaly buktam így pár ezret a basel-spurs meccsen, csak akkor egy lépcsővel tovább jutott el a meccsem, és a tizipárbajon ment el.
adebayor sorsdöntő tizenegyese... még az a nekifutás.

szerinted ?
- nmate
Irány a netes oldalak és olyan eseményeket válassz amik külön vannak. Jó, ezzel nincs olyan, hogy nyersz 200-ból 5-6 ezreket, de szép okosan statok, meccsek böngészésével lehet szépen gyarapítani a pénzt. Néha én is teszek a feeling kedvéért tippmixes szelvényeket, több meccsből, poén szinten, de hát ott nem is várom nagyon, hogy jöjjenek a dolgok 
Amúgy, 1 hete 7000 pluszban voltam, úgy terveztem még 2 nap és veszek ki, aztán bumm -5000 a 2 nap alatt. NBA, foci, NCAA, NHL ami volt, vittét a meccsek a pénzt, mint a cukrot.

Amúgy, 1 hete 7000 pluszban voltam, úgy terveztem még 2 nap és veszek ki, aztán bumm -5000 a 2 nap alatt. NBA, foci, NCAA, NHL ami volt, vittét a meccsek a pénzt, mint a cukrot.
kész, sírok....
1,25ös hoki lazán jött 6-0lal
az Olasz Horvát futsal meccsen az utolsó pillanatokig izgulhattam, mert az olaszok nem tudták befejezni a meccset, ez is 1.25ös meccs volt...
az 1,18as PSG továbbjutásnál Ibra a 92. percben fejelte a győztes gólt,
erre a Fulham meccsen 120. percben emiatt a gyökér Dejagah miatt szopok bakker, aki baszik lépni a labda felé egy hosszú passznál, ami a saját 16ostól jött felé és 10 méterről hátulról a labdáért becsúszva labdát szerzett a Sheffield és ebből lett a szöglet.... ha 1et láő előre már nincs ez az egész, értem én, hogy 120. perc, de nem hiszem el ,hogy nem lehet ilyenkor már egy passz felé lépni és várni kell még odaér hozzá.... remélem lesz egy kis lelkiismeret-furdalása, hogy amiatt esett ki a csapatba, mert nem bírt 1et lépni a labda felé....
szánalmas bakker... szánalmas... a 120. percben...
1,25
1,25
1,18
1,22...
komédia bakker.... én írtam nektek, hogy tegyétek meg valamelyiket, bármit teszek beszopom...
1,25ös hoki lazán jött 6-0lal
az Olasz Horvát futsal meccsen az utolsó pillanatokig izgulhattam, mert az olaszok nem tudták befejezni a meccset, ez is 1.25ös meccs volt...
az 1,18as PSG továbbjutásnál Ibra a 92. percben fejelte a győztes gólt,
erre a Fulham meccsen 120. percben emiatt a gyökér Dejagah miatt szopok bakker, aki baszik lépni a labda felé egy hosszú passznál, ami a saját 16ostól jött felé és 10 méterről hátulról a labdáért becsúszva labdát szerzett a Sheffield és ebből lett a szöglet.... ha 1et láő előre már nincs ez az egész, értem én, hogy 120. perc, de nem hiszem el ,hogy nem lehet ilyenkor már egy passz felé lépni és várni kell még odaér hozzá.... remélem lesz egy kis lelkiismeret-furdalása, hogy amiatt esett ki a csapatba, mert nem bírt 1et lépni a labda felé....
szánalmas bakker... szánalmas... a 120. percben...
1,25
1,25
1,18
1,22...
komédia bakker.... én írtam nektek, hogy tegyétek meg valamelyiket, bármit teszek beszopom...
- nmate
Hoppá

attól még reménykedtem, hogy megoldják valahogy a rendes játékidőben, hát nem igen jött összenmate írta:Sima.nmate írta:Udine továbbjutás 3-as oddsért ma megjátszható szerintem.![]()
Az egy rémes odds volt, egy olyan csapatra aki a bentmaradásért küzd. Kupába nem sok energiát raknak, ez várható.ferni írta:az 1.22es Fulham továbbjutásért meg itt szoríthatok, meg persze, hogy még 0:0 és jön a hosszabbítás
persze, ettől még jöhet.

Ibra meg szerencsére a 93. percben elintézte a Nantes, most itt kuksolom a Sport 1et, remélem jó kis 11es párbaj lesz ebből a Fulham meccsből

- nmate
Sima.nmate írta:Udine továbbjutás 3-as oddsért ma megjátszható szerintem.

Az egy rémes odds volt, egy olyan csapatra aki a bentmaradásért küzd. Kupába nem sok energiát raknak, ez várható.ferni írta:az 1.22es Fulham továbbjutásért meg itt szoríthatok, meg persze, hogy még 0:0 és jön a hosszabbítás
persze, ettől még jöhet.
de ez már valami nagyon nagy poén, hogy régebben elég jó százalékban jöttek be a dolgok, most meg ha fejre állok is csak az opóág van.... szó szerint bármit teszek az elmegy.... bármit...nmate írta:Ez ilyen játék nyomni kell. Egyszer majd csak jön. Nem szabad picsogni, hogy nem jött be a bdsrstntrealistahuni írta: Nálam is ez van most. Most azért kellett abbahagynom, mert egymásután 8 azaz nyolc kombim ment el zsinórba, az átlag szorzó kb. 3-4 között lehet, kevés meccsel, és mégsem jött egy sem.
Utálom az ilyent.Attól nem jön vissza.
4 meccset tettem mára, biztosabbakat, mert az első neccesebb bukta lett volna egyből, 2 db 1.25ös meccs jött, a PSG is jól tűnik eddig 1,18ért a továbbjutásért, de az 1.22es Fulham továbbjutásért meg itt szoríthatok, meg persze, hogy még 0:0 és jön a hosszabbítás

annyira éreztem, hogy továbbjutásra kell raknom és nem győzelemre, mert akkor már most full ideg lennék

és mire leírom egyenlít a Nantes.... nevetséges komolyan mondom..... ott is jöhet majd egy jó kis hosszabbítás

- nmate
Ez ilyen játék nyomni kell. Egyszer majd csak jön. Nem szabad picsogni, hogy nem jött be a bdsrstntrealistahuni írta: Nálam is ez van most. Most azért kellett abbahagynom, mert egymásután 8 azaz nyolc kombim ment el zsinórba, az átlag szorzó kb. 3-4 között lehet, kevés meccsel, és mégsem jött egy sem.
Utálom az ilyent.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én múlt héten 6 vagy 7 eseményt raktam 1.4-1.8 közötti odssokkal a szelómra, az összes elment! 
rá fogok szokni a bukszára, azzal szoktak kaszálni az emberek.

rá fogok szokni a bukszára, azzal szoktak kaszálni az emberek.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nálam is ez van most. Most azért kellett abbahagynom, mert egymásután 8 azaz nyolc kombim ment el zsinórba, az átlag szorzó kb. 3-4 között lehet, kevés meccsel, és mégsem jött egy sem.összeesküdtek ellenem a Sportfogadás istenei...

Utálom az ilyent.
na mára 2 tipp, amivel nagyot lehet szakítani:
Nantes - PSG
Nantes tovább jutás
Fulham - Sheffiled United
Sheffiled United továbbjutás
az egyik tuti bejön e két tipp közül, mert már csak az a kettő kell a szelómról, hogy a Fulham meg a PSG is továbbjusson és mivel én kb nem is nyerhetek már jó pár hónapja... és ez nem vicc, összeesküdtek ellenem a Sportfogadás istenei...
szóval én szóltam előre és lehet majd bánkódni utólag
(amúgy nehogy megtegyétek, ekkora lúzer még én se lehetek, hogy ezek is elmenjek a szép kis 2.2es szorzójú szelómon és végre szakíthassak kőkemény 4375 pénzecskét
)
Nantes - PSG
Nantes tovább jutás
Fulham - Sheffiled United
Sheffiled United továbbjutás
az egyik tuti bejön e két tipp közül, mert már csak az a kettő kell a szelómról, hogy a Fulham meg a PSG is továbbjusson és mivel én kb nem is nyerhetek már jó pár hónapja... és ez nem vicc, összeesküdtek ellenem a Sportfogadás istenei...

szóval én szóltam előre és lehet majd bánkódni utólag

(amúgy nehogy megtegyétek, ekkora lúzer még én se lehetek, hogy ezek is elmenjek a szép kis 2.2es szorzójú szelómon és végre szakíthassak kőkemény 4375 pénzecskét

- ateeemadrid
X2-re is ugyanennyit ad, amire szintén jó esély van, a hétvégi játékunkból kiindulva, + az atma egy nappal többet pihenhetett, mivel, már szombaton játszottak. Alapból úgy jönnek ide, hogy idegenbe jó az X, és a szervezett védekezésük nem igazán lesz ínyünkre. Szerintem. Vagy 2,5 gól alá, 2,00-ért, szintén jó lehet.
ja, lehet igazad van, az az under 2.5 jól hangzik, még megfontolom majd.
köcsög pesszimista, már megint temeted a csapatot kommentek 3...2...1

bocs, hogy kifakadtam a legutóbb, csak alapból rohadtul ideges voltam, és erre azért rátett 1 lapáttal, hogy páran már kb. temették a csapatot.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
X2-re is ugyanennyit ad, amire szintén jó esély van, a hétvégi játékunkból kiindulva, + az atma egy nappal többet pihenhetett, mivel, már szombaton játszottak. Alapból úgy jönnek ide, hogy idegenbe jó az X, és a szervezett védekezésük nem igazán lesz ínyünkre. Szerintem. Vagy 2,5 gól alá, 2,00-ért, szintén jó lehet.ateeemadrid írta:azért az az 1.9es odds csak csábító a Realra holnap, elfogultság nélkül.
vélemény?
köcsög pesszimista, már megint temeted a csapatot kommentek 3...2...1

- ateeemadrid
azért az az 1.9es odds csak csábító a Realra holnap, elfogultság nélkül.
vélemény?
vélemény?
- nmate
Udine továbbjutás 3-as oddsért ma megjátszható szerintem.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
AtMa - Sociedad Félidő H, Vége. V - 10$ -> 1010 $

CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazából az visz rá,hogy meguntam azt,hogy állandóan az ilyen kis 1.4-1.5-ös oddsok viszik a szelóimat,ezért inkább rááldozok 200 ft-ot ilyen meccsekre,minthogy 2000 vagy több pénzt bukjak vele! Persze, nem mondom,hogy nem teszem meg én is a "tutit" néha-néha,nagyobb pénzért,de szeretek ilyeneket is tenniRemy írta:Értem én, hogy 200 forint, de miért?Realjoe írta:Portugál-Orosz X 4-4,pipa
Maritímo-Porto H 1-0,pipa
Augsburg - Bremen V,3-1![]()
![]()
200-30 kMaritimo? Mi visz rá?
Múltkor is láttam, hogy 1 meccsen ment el egy mixed, és azon is voltak brutál meccsek. i volt eddig a legneccesebb szelvényed, ami bejött?

őőőő...

Lemgo-Löwen X,8.70
Admira Wacker-Salzburg D,3.25
Bayern München-Arsenal V,7.95
200-44955

Meg volt egy ilyen:
Holland-Észt 1.fi X, 3.95
Spanyol-Finn X,9.15
Uruguay-Paraguay X,3.4
Észak-Ír-Oroszország X,3.95(ezt elhalasztották

200-86020 helyett 24577
A legrégebbi egy 2010-es: