HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 5., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 5., szerda 13:50
Jó lenne ha leszállnál a magaslóról öcsi,mert nekem pont az jön le a kommentjeidből,hogy te aztán megmondod a frankót,aki meg nem úgy látja ahogy te,az meg mind hülye meg elfogult...na most akkor hogy is akarunk itt érdemben,normálisan,logika alapján vitatkozni???Fiam? Amúgy pont, hogy az elöző válaszod is full bicskanyitogató volt. Simán jó lenne ez a topic csak van néhány ember (te, Csabi, Savant, Remy, RMCF), akik az elfogultságukkal meg a kislányos stílusokkal megölik az egészet, és lehetetlen normálisan vitatkozni.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. február 5., szerda 13:09
Eddig a Barcásokkal nem volt semmi gond, akik ide jártak, de te...R24 elfogult?kiki. írta:Fiam? Amúgy pont, hogy az elöző válaszod is full bicskanyitogató volt. Simán jó lenne ez a topic csak van néhány ember (te, Csabi, Savant, Remy, RMCF), akik az elfogultságukkal meg a kislányos stílusokkal megölik az egészet, és lehetetlen normálisan vitatkozni.Realista24 írta:Kiki fiam, okosan a jelzőkkel es a gúnyos megjegyzésekkel.
Egyrészt továbbra sem fogtad fel, amit írtam.
Másrészt en EDDIG normálisan írtam neked.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. február 5., szerda 13:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 5., szerda 12:59
Ebben mi volt a bicskanyitogató? Ha neked ez az, akkor javaslom, hagyd el a fórumot.Pep az edzőtök most? Vagy Vilanova? Vagy Aragones? Értsd már, hogy miről beszélek, a jelenről.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 5., szerda 12:54
Fiam? Amúgy pont, hogy az elöző válaszod is full bicskanyitogató volt. Simán jó lenne ez a topic csak van néhány ember (te, Csabi, Savant, Remy, RMCF), akik az elfogultságukkal meg a kislányos stílusokkal megölik az egészet, és lehetetlen normálisan vitatkozni.Realista24 írta:Kiki fiam, okosan a jelzőkkel es a gúnyos megjegyzésekkel.
Egyrészt továbbra sem fogtad fel, amit írtam.
Másrészt en EDDIG normálisan írtam neked.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 5., szerda 7:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 5., szerda 6:55
Ez hasonlo mint az Aranylabda szavazas. Igaz, hogy en nem tudnek meg egy sima edzest se levezetni, de sok szovetsegi kapitanynal jobban meg tudnam itelni hogy adott evben kik voltak a legjobbak. Nem ertek jobban a futballhoz, viszont vannak olyan dolgok, amiket lehetseges hogy jobban latok mint ok.kiki. írta:Kvázi te jobban értesz a futballhoz, mint Tata Martino. D ha jól tudom del Bosquenel is okosabb vagy ezek szerint.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 4., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 4., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 4., kedd 20:00
hát pedig nem a teljesítménye alapjánkiki. írta:ha Xavi kezdő lesz akkor annak oka van, nem azért mert "kihagyhatatlan" a csapatból.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 4., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 4., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 4., kedd 19:43
ez egyébként szerintem nagyon sok emberre igaz, irónia nélkülkiki. írta:Kvázi te jobban értesz a futballhoz, mint Tata Martino. D ha jól tudom del Bosquenel is okosabb vagy ezek szerint.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 4., kedd 19:34
Kvázi te jobban értesz a futballhoz, mint Tata Martino. D ha jól tudom del Bosquenel is okosabb vagy ezek szerint.Realista24 írta:Pep az edzőtök most? Vagy Vilanova? Vagy Aragones? Értsd már, hogy miről beszélek, a jelenről.Alibipassz? Akkor Pep, Vilanova, Aragones, del Bosque és Tata nem értenek a focihoz, hogy állandó kezdő náluk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 4., kedd 15:35
Pep az edzőtök most? Vagy Vilanova? Vagy Aragones? Értsd már, hogy miről beszélek, a jelenről.Alibipassz? Akkor Pep, Vilanova, Aragones, del Bosque és Tata nem értenek a focihoz, hogy állandó kezdő náluk.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 4., kedd 15:33
Igaz, hogy le van sajnálva, de már tényleg nem a régi sajnos. A killer passok sem jönnek tőle annyira.kiki. írta:Alibipassz? Akkor Pep, Vilanova, Aragones, del Bosque és Tata nem értenek a focihoz, hogy állandó kezdő náluk. Volt olyan klasszikus, ahol 4 gólpasszt adott. Félre értés ne essék, nem tartom őt akkora istennek, én idén már sokat játszattam volna helyette Thiagot, de nagyon levan sajnálva az öreg Xavi.
Pedig abba biztos lehetsz, hogy ha továbbjutunk akkor össze hoznak egy Barca-Bayernt.A Barca szurkolókon kívül az egész világ azt a meccset várja, a tavalyi fiaskó meg Guardiola miatt.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 4., kedd 15:28
Pedig abba biztos lehetsz, hogy ha továbbjutunk akkor össze hoznak egy Barca-Bayernt.Ha továbbjutunk a City ellen, számomra két csapat lenne kerülendő. Bayern és a Chelsea.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 4., kedd 15:22
Az alibipassz király mit keres a felsorolásban?Nálatok nincs Xavi, Iniesta vagy Messi, akik halálpontos passzokkal próbálják keresni a rést a védelmen.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem