Csakhogy ez a klub termtett egy stilust...és igen magasra rakta a lécet..
Győzelmek nélkül a stílus maga semmit sem ér, csak röhögnek rajtunk, mint ahogy röhögtek a Zidane, R9 féle csapaton is. Az első a győzelmek, és utána komolyan lehet venni magunkat, amíg nincsenek sikerek, addig üres beszéd meg erőlködés van, semmi több.
igazolunk inkább játékosabb futballistákat,nem pedig erőgépeke
Hát igen Bale pont ez az irány. Az oké, hogy Isco vagy Illara már inkább, de 100 millióért nem tölteléket vettünk, hanem meghatározó embert. Kár, hogy az elvről Bale esetében elfeledkeztünk...
kedvenc csapatom gyönyörűen játszik egy szezonon keresztül, de nem nyer semmit, vagy pedig nem kifejezetten szép, nem élvezhető focival lesz bajnok/BÉ-győztes, akkor az előbbit választanám.
Mondanád ezt akkor is, ha a csapatod évek óta szopóágon lenne, trófeát szökő évente nyerne, miközben az ősi rivális hülyére nyeri magát trófeákkal?
a szimpatikus vesztes szerepkör is aranyos, meg minden, de általában csak a győztesek neve marad fenn.
Nincs mit hozzáfűzni. A kutya nem fog emlékezni 20 év múlva arra, hogy 2006-ban az argentinok a VB-n milyen szépen, ötletesen játszottak, de arra fogunk, hogy Olaszország kibrusztolta a győzelmet.
Amúgy én is azért lettem Real szurkoló, mert a győzelem mellett elvárom a szép játékot is. Ezért is az Arsenal a kedvencem a PL-ből már régóta. Nekem is fontos a szép játék. De az a tapasztalatom, hogy olyan nincs, hogy szép játék győzelem nélkül. Engem az nem nyűgöz le, ha a liga utolsókat 4-5 góllal hazaküldjük, de a komolyabb meccseken csak blama meg szenvedés van. Mert kb. ez volt a definíciója az R9, Zidane, Beckham féle csapatnak. A kicsik ellen volt szép játék, de máskor nem.