Premier League

Foci a Real Madridon túl...
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 4., kedd 17:47

A profi futballban senki nem helyezi a gyozelem ele a szep jatekot. Aki igen az kikap. Az en ertekrendemben a gyozelem (a fair play utan) az elsodleges prioritas, es nem fogja nekem senki sem megmagyarazni hogy "rossz csapatnak szurkolok". Ez egy baromsag. A Realnal is MINDIG a gyozelem volt, es lesz is az elso. Persze a szep jatek fontos es szorosan ottvan a masodik helyen, de soha nem volt es soha nem lesz elso helyen a prioritasban. Aki a Real szereleset hordja vagy a klubnal barmilyen poziciot tolt be, az mindig gyozni akarjon barmi aron, ha megy szep jatekkal akkor jo, ha nem megy szep jatekkal akkor kuzdve, hajtva, brusztolva, es csunyan. Aki meg bele akar halni a szepsegbe az igazolhat az Arsenalba, vagy ahova akar.

Mourinho ostoba volt mert nem fogta fel, hogy a Real kerete nem alkalmas arra, hogy 1 golos elonyoket orizgessunk. Nekunk masok voltak a komparativ elonyeink, de a makacssaga miatt keptelen volt ezt belatni, es szamtalanszor beszopatott minket szurkolokat es a csapatot a baromsagaval. A Chelsea azonban mar pont hogy nagyon alkalmas erre, es nem is csoda hogy ezt jatsza veluk. Most voltak IDEGENBE a PL legerosebb tamadoszekciojat felvonultato csapatnal, nekik meg a legjobb vedelmuk van, es erre sokan itt fanyalognak hogy kontrara rendezkedett be. Megis mit kellett volna csinalnia? Ugy fogta meg az abszolut rivalisat idegenben egy nagyon nehez meccsen, hogy azok csak vergodtek de semmit nem tudtak kezdeni, mikozben a Chelsea a gol melle meg lott harom kapufat. Az eredmeny ot igazolja, minden mas "csak" masodlagos egy ilyen meccsen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 4., kedd 17:43

Ez itt off
de azért 2005 óta is bőven volt Madridban szép játék, más kérdés, hogy nem volt feltétlenül tartós.
Meg azért leesett 3 bajnoki cím, 3 bl elődöntő.. spanyol kupa, szuperkupa.. ezaz.
És ez közel sem voltsikeres korszak, sőőt.. inkább egy csalódáskeltő évtized. De talán majd most új számítás kezdőik, lehet, hogy leteltek a rossz évek, és új korszak jön.
(Kb 10 évente így szokott lenni...)

Most pl a Chelsea 2005 óta a 3 bajnoki címe mellé egy Bl-t is elrakott (jó nagy mákkal :D )
De a Real Madrid bőven szórakoztatóbb focit játszott náluk (összességében), (Anissal ilyesmiről beszéltünk is az este) vagy sokkal jobbat mint a Liverpool (pedig nekik is leesett egy BL azóta, illetve akkor 2005ben, meg meg is alázták a Real-t egy oylan 5 éve) de mondhatnám a 2010-ben triplázó, előtte a calciopoli miatt egyeduralkodóvá váló Intert is. (A Barca, MU, Bayern 3as az ami nagyon látványos foci mellett BL-t is nyert, meg talán még a Carlo féle Milan, azt a csapatot szerettem, az egy nagyon fain csapat volt. Más kérdés, hogy mi lett belőlük a győzelmük után.. szomorú történet az.)
És ha már a Milan, ezek a látványos játékot játszó győztes csapatok közül jelenleg 2en is a poklok poklát járják meg, főleg ugye a lombardok.

Összességében eredményes a club, (pedig abszolúte de nem a legjobb éveit futja) most mennyivel lenne jobb, ha megnyertük volna 2012-ben a BL-t aztán meg jelenleg a 6.-helyért menne az ádáz küzdelem? :D Mindig ott kell lenni, favoritnak kell lenni, meg kell lennie a reális esélynek a győzelemre, és emellett szépen, szórakoztatóan kell játszani. Ez a második iszonyatosan fontos, legalább annyira mint az első.
Nyilván az eredmény elsődleges, de hát.. a Játék minősége meg a másik elsődleges, hogy így mondjam :)
Nem véletlenül annyira népszerű ez a club, amennyire.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 17:36

De mint mondtam... ember függő.
Ez igaz...ha Moun vagy AvB-n múlna,még azt is megtiltanák hogy lehessen a játékban cselezni... :lol: Ráadásul mindkettő portugál :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 4., kedd 17:29

morientes írta:
) Mindegy hogyan, csak győzni, győzni és győzn
Még jó hogy a foci azért nem csak erről szól :)
Ez nem a vörös rekorta ahol Bolt lefutja azt a 100-ast oszt annyi...:)
Embere válogatja. Egy sport, ahol győzteseket hirdetnek szezon végén. A Real Madridnak kell ott lennie, nem pedig másik csapatnak.

Nyilván tetszik, ha gördülékenyen megy a csapatnak, és szemkápráztató játékot tolunk, de a kupákat nem azért adják.

De mint mondtam... ember függő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 17:26

) Mindegy hogyan, csak győzni, győzni és győzn
Még jó hogy a foci azért nem csak erről szól :)
Ez nem a vörös rekorta ahol Bolt lefutja azt a 100-ast oszt annyi...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 4., kedd 17:24

Remy írta:
Realista24 írta:Azt írtad, hogy sose akartál szep focit, csak eredményt. Kérdésem, hogy miért kezdtel el focit nézni?
Hogy lássam nyerni azt a csapatot, amelyiknek szurkolok. Számomra az eredmény a fontos. Csak a győzelem számít. (ilyen voltam, amikor sportoltam, ilyen voltam a versenyeken, az edzésen.) Mindegy hogyan, csak győzni, győzni és győzni. (nyilván nem csalással meg ilyenekkel...)
Na, ezért írtam hogy rossz csapatnak szurkolsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 4., kedd 17:21

Realista24 írta:Azt írtad, hogy sose akartál szep focit, csak eredményt. Kérdésem, hogy miért kezdtel el focit nézni?
Hogy lássam nyerni azt a csapatot, amelyiknek szurkolok. Számomra az eredmény a fontos. Csak a győzelem számít. (ilyen voltam, amikor sportoltam, ilyen voltam a versenyeken, az edzésen.) Mindegy hogyan, csak győzni, győzni és győzni. (nyilván nem csalással meg ilyenekkel...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 4., kedd 17:16

Azt írtad, hogy sose akartál szep focit, csak eredményt. Kérdésem, hogy miért kezdtel el focit nézni?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 4., kedd 17:10

Realista24 írta: Akkor rossz csapatnak szurkolsz.
2005 óta nézek rendesen focit. 2005 óta vagyok Real szurkoló, de eddig egyszer sem volt olyan csapatunk, akik uralni tudták volna a BL-t vagy a spanyol bajnokságot. (nem korszakos csapatról beszélek)

Egyenlőre azt várom el a csapattól, hogy nyerjen. Ha képesek címeket védeni, akkor jöhet a szép játék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 4., kedd 17:01

Az lehet hogy nem az első évad Angliában és a Chelseanél (összességében), viszont ez egy majdnem full új keret és ha jól tudom csak 6 olyan játékos van aki már az első korszakában is ott volt a klubnál (Cech, Terry, Iva, Cole, Lampard, Mikel és Eto'o ismeri az Interből). Ez szerintem igen is sokat számít. Új éra, új játékosok, másfajta taktikai elemek. Szóval biztos vagyok benne, hogy a második évben jön majd a szebb játék is, most az eredményesség a fontos, ahogy a Realnál is az volt (első évben egyből BL legjobb 4, kupadöntő és győzelem 17-8 év után).

Bár minden City meccset nem nézek, de többön is Zabaleta jól játszott, mint támadó szellemű védő, úgy látszik, hogy komolyabb ellenfelek ellen nem feltétlen jó megoldás, vagy csak a védőszerepét tudja ellátni (úgy ahogy). Viszont pl a Pool és más nagyobb csapatok ellen nem játszott rosszul - szerintem.

Amúgy Yaya nem rossz a védekezésben, csak most épp egy Demichelis volt mellette, máskor meg egy jobb képességű brazil játszik mellette, ahol és akivel jobban kijönnek a pálya közepén.
Remy írta: a győzteseket jegyzik meg, nem a szép focit játszó, de sikertelen csapatokat...
Arsenal :hmmm: egyelőre ők mindenképpen ez a kategória.

Ivanovic góljának elemzése
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 14:34

Kerlon írta:Érződött itt, hogy nincs Fernandinho, Agüero, de talán még Nasri lendülete is. Idén a franciát kicserélték és remekelt eddig. Mourinho meg a Matic Luiz kp-vel teljesen jól leszedte a középen futó támadásokat és a beíveléseket, mert ez kb 4 belső védő volt és tulajdonképpen csak Navast kellett levédekezni, mert Kolarov nagyon egyedül volt a túl oldalon.
Adom,Fernandinho volt sztm a legnagyobb hiányzó arról a kp-ról,úgy tünik hogy Yaya sem védekezik már úgy,mint régen...
Matic meg Luiz is jól megoldotta valóban,a sokak által lesajnált Ramires viszont megteremtette a kp-n a stabilitást...Kompany elég rezignált volt,míg a másik oldalon a Terry-Ivanovic kettős jól működött...
Ja igen a szélsővédők...bebizonyosodott megint hogy Zabaleta támadásban egy nulla...

Mou a barca féle taktikával verte meg Pellegrinit,átadta a területet,és a kontrák....ennyi elég is volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 4., kedd 6:51

PL rangadó! ELSŐ ÉV! Majd köv évben lesz jó játék, ahogy Madridban is az lett.
Első év? Bőven nem ez az első éve az angoloknál, sőt még a Chelseanél sem, hiába más a keret, van ami nem változik. Mourinho sem.
Én sose akartam, hogy szépen játsszunk,
Akkor rossz csapatnak szurkolsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 4., kedd 6:38

Luiz mar elozo szezonban is jatszott vkpt. Hibait igy van kinel javitani,igy egy fokkal talan jobb kpn,de tegnap is voltak felesleges labdaelrugasai amit ki kene nonie.

RAJATSZASBAN??? :lol:
Talan hosszabitas..

Miert Matic lett a Motm? Ez meglepett. Szerintem Cahill jobb volt,de Hazard se volt eppen rosszabb,vagy Iva.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 3., hétfő 23:33

istimester írta:Mindenki szép focit akar játszani. Mou nem. Mou leszarja. Mou faszagyerek. Mou bajnok lesz :D
úgylegyen! a próféta szóljon belőled, még ha esetleg nem is gondoltad komolyan.

Nos:
- Rodwell ebben az idényben játszott egyszer 90 percet a negyedik fordulóban, majd kétszer volt időhúzó csere 2+0 percre. Ezért nem játszott és küldte be a nullkilóméteres játékosát egy PL rangadón.
- Demichelis azért játszott vkp-t mert nincsen más. Fernan, Javi G hiányoztak és az előző pont miatt Rodwell sem volt opció. Az előző bajnokijukon is már ezt játszották, igaz akkor csak csereként jött be Nastasic a 26.percben, és tolta fel Demit a kp-ra - gondolom ki akarta próbálni hogy megy mielőtt élesebb meccsen is beveti.

Mou és Pelle is alapból 5 védővel kezdett, csak nem mind1, hogy azok milyen minőséget képviselnek. Míg Luiz sztem nagyon jól megállja a helyét a kp-n, addig Deminek posztidegen ez a szerepkör - sztem. Több Chelsea meccset is megnéztem idén és sokkal nyugodtabb voltam amikor Luiz a kp-n tolta. Néha benne van a hiba a játékában, és akkor van mögötte még valaki, volt h amikor védő volt, róla kaptak gólt, a labdaeladása után. számomra ő sokkal inkább kp-s mint védő.

Mondtam, hogy szoros meccs lesz és egygólos győzelem ide vagy oda! :mrgreen:

Az meg remélem csak nem baj, hogy egy PL rangadón Mou a MECCS VÉGÉN x perccel a vége előtt illetve a RÁJÁTSZÁSBAN lehozza a támadóit és picit védekezőbb játékosokat hoz be. :hmmm: de ha darabjára nézzük, akkor egy csatár és egy támadó kp lejött... egy csatár és egy támadó kp bejött, egyedül a támadó kp és vkp csere volt visszafele... hihetetlen ez a felfogás... :(
cart írta:Hihetetlen, hogy Mourinho bármilyen játékosállományból képes ilyen moslékul játszó csapatot faragni....
PL rangadó! ELSŐ ÉV! Majd köv évben lesz jó játék, ahogy Madridban is az lett.
Kerlon írta:Ebben a Jovetic gyerekben van lehetőség, kíváncsi vagyok, hogyha elkerülik a sérülések, akkor majd, hogy teljesít.
ő is mindössze 165 percet játszott a maival együtt, Pelle őt is csak most kezdte el játszatni, hogy Agu újra kidőlt.
bale-met cserélném hazardra. ráfizetek!
anno ha jól emlékszem Zidane őt is javasolta a vezetőség számára, hogy igazolják le! :mrgreen: :hmmm:

A Sky-on azt elemezték, hogy ki lehet a nyerő ember. Carragher és Neville szerint Hazard viszonylag szabad területet kaphat, ami Willianre helyez nagyobb munkát. Le vannak nyűgözve a brazil védekező képességeitől (Én is!), és bár Ivanovics oldalára várják a több játékot, mégis úgy gondolják, Willian lesz az aduászuk.

Matic lett a MoTM! :agree:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 23:08

istimester írta:Mindenki szép focit akar játszani. Mou nem. Mou leszarja. Mou faszagyerek. Mou bajnok lesz :D
Ez a lényeg. Én sose akartam, hogy szépen játsszunk, csak ne állt volna vissza 1 gólos vezetésnél... a győzteseket jegyzik meg, nem a szép focit játszó, de sikertelen csapatokat...

Itt is mindenki szép focit akar. Előtte szerintem jó lenne kupát nyerni, aztán foltozni a a hibákat...
Drake írta:A végeredmény örömére avát cseréltem.Tetszik? :mrgreen:
Mennyivel jobb lett volna, ha a barca helyett minket választ :lol: :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 3., hétfő 23:06

A végeredmény örömére avát cseréltem.Tetszik? :mrgreen:
Csak egy jó atléta... :coffee:
:lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 23:05

Érződött itt, hogy nincs Fernandinho, Agüero, de talán még Nasri lendülete is. Idén a franciát kicserélték és remekelt eddig. Mourinho meg a Matic Luiz kp-vel teljesen jól leszedte a középen futó támadásokat és a beíveléseket, mert ez kb 4 belső védő volt és tulajdonképpen csak Navast kellett levédekezni, mert Kolarov nagyon egyedül volt a túl oldalon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. február 3., hétfő 23:03

Mindenki szép focit akar játszani. Mou nem. Mou leszarja. Mou faszagyerek. Mou bajnok lesz :D

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 3., hétfő 23:02

A végeredmény örömére avát cseréltem.Tetszik? :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 3., hétfő 23:01

Kerlon írta:Ebben a David Silvában mit ettetek anno? Volt egy elrontott ziccer meg egy jó szabadrúgása aztán nulla.
Sosem volt extra a gyerek, de ügyes támadójátékos. Citybe nagyon is passzol. Jók lesznek, csak Pelle vs. Mou harcot leginkább a portugál szokta nyerni. Ismeri Pellét, innentől nyert ügye van, szerencse választhatja csak el.

Hétvégén meg Suarez büntet és előz a két erősebb csapat :shifty:
torjack írta:De ha meg azt nézed, a legjobbnak tartott ellen a maximális 6 pontot hozta.
Így van. Az ellen aki oda-vissza szénné alázta a többi - szarkasztikus idézőjel - "nagyot". Ja, szar ez a Mourinho. Attól, hogy itt nem volt ez jó, még máshol lehet, piti duma ezt hangoztatni.

Vissza: