istimester írta:Mindenki szép focit akar játszani. Mou nem. Mou leszarja. Mou faszagyerek. Mou bajnok lesz

úgylegyen! a próféta szóljon belőled, még ha esetleg nem is gondoltad komolyan.
Nos:
- Rodwell ebben az idényben játszott egyszer 90 percet a negyedik fordulóban, majd kétszer volt időhúzó csere 2+0 percre. Ezért nem játszott és küldte be a nullkilóméteres játékosát egy PL rangadón.
- Demichelis azért játszott vkp-t mert nincsen más. Fernan, Javi G hiányoztak és az előző pont miatt Rodwell sem volt opció. Az előző bajnokijukon is már ezt játszották, igaz akkor csak csereként jött be Nastasic a 26.percben, és tolta fel Demit a kp-ra - gondolom ki akarta próbálni hogy megy mielőtt élesebb meccsen is beveti.
Mou és Pelle is alapból 5 védővel kezdett, csak nem mind1, hogy azok milyen minőséget képviselnek. Míg Luiz sztem nagyon jól megállja a helyét a kp-n, addig Deminek posztidegen ez a szerepkör - sztem. Több Chelsea meccset is megnéztem idén és sokkal nyugodtabb voltam amikor Luiz a kp-n tolta. Néha benne van a hiba a játékában, és akkor van mögötte még valaki, volt h amikor védő volt, róla kaptak gólt, a labdaeladása után. számomra ő sokkal inkább kp-s mint védő.
Mondtam, hogy szoros meccs lesz és egygólos győzelem ide vagy oda!
Az meg remélem csak nem baj, hogy egy PL rangadón Mou a MECCS VÉGÉN x perccel a vége előtt illetve a RÁJÁTSZÁSBAN lehozza a támadóit és picit védekezőbb játékosokat hoz be.

de ha darabjára nézzük, akkor egy csatár és egy támadó kp lejött... egy csatár és egy támadó kp bejött, egyedül a támadó kp és vkp csere volt visszafele... hihetetlen ez a felfogás...
cart írta:Hihetetlen, hogy Mourinho bármilyen játékosállományból képes ilyen moslékul játszó csapatot faragni....
PL rangadó! ELSŐ ÉV! Majd köv évben lesz jó játék, ahogy Madridban is az lett.
Kerlon írta:Ebben a Jovetic gyerekben van lehetőség, kíváncsi vagyok, hogyha elkerülik a sérülések, akkor majd, hogy teljesít.
ő is mindössze 165 percet játszott a maival együtt, Pelle őt is csak most kezdte el játszatni, hogy Agu újra kidőlt.
bale-met cserélném hazardra. ráfizetek!
anno ha jól emlékszem Zidane őt is javasolta a vezetőség számára, hogy igazolják le!
A Sky-on azt elemezték, hogy ki lehet a nyerő ember. Carragher és Neville szerint Hazard viszonylag szabad területet kaphat, ami Willianre helyez nagyobb munkát. Le vannak nyűgözve a brazil védekező képességeitől (Én is!), és bár Ivanovics oldalára várják a több játékot, mégis úgy gondolják, Willian lesz az aduászuk.
Matic lett a MoTM!