Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 4., kedd 17:10

Realista24 írta: Akkor rossz csapatnak szurkolsz.
2005 óta nézek rendesen focit. 2005 óta vagyok Real szurkoló, de eddig egyszer sem volt olyan csapatunk, akik uralni tudták volna a BL-t vagy a spanyol bajnokságot. (nem korszakos csapatról beszélek)

Egyenlőre azt várom el a csapattól, hogy nyerjen. Ha képesek címeket védeni, akkor jöhet a szép játék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 4., kedd 17:01

Az lehet hogy nem az első évad Angliában és a Chelseanél (összességében), viszont ez egy majdnem full új keret és ha jól tudom csak 6 olyan játékos van aki már az első korszakában is ott volt a klubnál (Cech, Terry, Iva, Cole, Lampard, Mikel és Eto'o ismeri az Interből). Ez szerintem igen is sokat számít. Új éra, új játékosok, másfajta taktikai elemek. Szóval biztos vagyok benne, hogy a második évben jön majd a szebb játék is, most az eredményesség a fontos, ahogy a Realnál is az volt (első évben egyből BL legjobb 4, kupadöntő és győzelem 17-8 év után).

Bár minden City meccset nem nézek, de többön is Zabaleta jól játszott, mint támadó szellemű védő, úgy látszik, hogy komolyabb ellenfelek ellen nem feltétlen jó megoldás, vagy csak a védőszerepét tudja ellátni (úgy ahogy). Viszont pl a Pool és más nagyobb csapatok ellen nem játszott rosszul - szerintem.

Amúgy Yaya nem rossz a védekezésben, csak most épp egy Demichelis volt mellette, máskor meg egy jobb képességű brazil játszik mellette, ahol és akivel jobban kijönnek a pálya közepén.
Remy írta: a győzteseket jegyzik meg, nem a szép focit játszó, de sikertelen csapatokat...
Arsenal :hmmm: egyelőre ők mindenképpen ez a kategória.

Ivanovic góljának elemzése
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 14:34

Kerlon írta:Érződött itt, hogy nincs Fernandinho, Agüero, de talán még Nasri lendülete is. Idén a franciát kicserélték és remekelt eddig. Mourinho meg a Matic Luiz kp-vel teljesen jól leszedte a középen futó támadásokat és a beíveléseket, mert ez kb 4 belső védő volt és tulajdonképpen csak Navast kellett levédekezni, mert Kolarov nagyon egyedül volt a túl oldalon.
Adom,Fernandinho volt sztm a legnagyobb hiányzó arról a kp-ról,úgy tünik hogy Yaya sem védekezik már úgy,mint régen...
Matic meg Luiz is jól megoldotta valóban,a sokak által lesajnált Ramires viszont megteremtette a kp-n a stabilitást...Kompany elég rezignált volt,míg a másik oldalon a Terry-Ivanovic kettős jól működött...
Ja igen a szélsővédők...bebizonyosodott megint hogy Zabaleta támadásban egy nulla...

Mou a barca féle taktikával verte meg Pellegrinit,átadta a területet,és a kontrák....ennyi elég is volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 4., kedd 6:51

PL rangadó! ELSŐ ÉV! Majd köv évben lesz jó játék, ahogy Madridban is az lett.
Első év? Bőven nem ez az első éve az angoloknál, sőt még a Chelseanél sem, hiába más a keret, van ami nem változik. Mourinho sem.
Én sose akartam, hogy szépen játsszunk,
Akkor rossz csapatnak szurkolsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 4., kedd 6:38

Luiz mar elozo szezonban is jatszott vkpt. Hibait igy van kinel javitani,igy egy fokkal talan jobb kpn,de tegnap is voltak felesleges labdaelrugasai amit ki kene nonie.

RAJATSZASBAN??? :lol:
Talan hosszabitas..

Miert Matic lett a Motm? Ez meglepett. Szerintem Cahill jobb volt,de Hazard se volt eppen rosszabb,vagy Iva.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 3., hétfő 23:33

istimester írta:Mindenki szép focit akar játszani. Mou nem. Mou leszarja. Mou faszagyerek. Mou bajnok lesz :D
úgylegyen! a próféta szóljon belőled, még ha esetleg nem is gondoltad komolyan.

Nos:
- Rodwell ebben az idényben játszott egyszer 90 percet a negyedik fordulóban, majd kétszer volt időhúzó csere 2+0 percre. Ezért nem játszott és küldte be a nullkilóméteres játékosát egy PL rangadón.
- Demichelis azért játszott vkp-t mert nincsen más. Fernan, Javi G hiányoztak és az előző pont miatt Rodwell sem volt opció. Az előző bajnokijukon is már ezt játszották, igaz akkor csak csereként jött be Nastasic a 26.percben, és tolta fel Demit a kp-ra - gondolom ki akarta próbálni hogy megy mielőtt élesebb meccsen is beveti.

Mou és Pelle is alapból 5 védővel kezdett, csak nem mind1, hogy azok milyen minőséget képviselnek. Míg Luiz sztem nagyon jól megállja a helyét a kp-n, addig Deminek posztidegen ez a szerepkör - sztem. Több Chelsea meccset is megnéztem idén és sokkal nyugodtabb voltam amikor Luiz a kp-n tolta. Néha benne van a hiba a játékában, és akkor van mögötte még valaki, volt h amikor védő volt, róla kaptak gólt, a labdaeladása után. számomra ő sokkal inkább kp-s mint védő.

Mondtam, hogy szoros meccs lesz és egygólos győzelem ide vagy oda! :mrgreen:

Az meg remélem csak nem baj, hogy egy PL rangadón Mou a MECCS VÉGÉN x perccel a vége előtt illetve a RÁJÁTSZÁSBAN lehozza a támadóit és picit védekezőbb játékosokat hoz be. :hmmm: de ha darabjára nézzük, akkor egy csatár és egy támadó kp lejött... egy csatár és egy támadó kp bejött, egyedül a támadó kp és vkp csere volt visszafele... hihetetlen ez a felfogás... :(
cart írta:Hihetetlen, hogy Mourinho bármilyen játékosállományból képes ilyen moslékul játszó csapatot faragni....
PL rangadó! ELSŐ ÉV! Majd köv évben lesz jó játék, ahogy Madridban is az lett.
Kerlon írta:Ebben a Jovetic gyerekben van lehetőség, kíváncsi vagyok, hogyha elkerülik a sérülések, akkor majd, hogy teljesít.
ő is mindössze 165 percet játszott a maival együtt, Pelle őt is csak most kezdte el játszatni, hogy Agu újra kidőlt.
bale-met cserélném hazardra. ráfizetek!
anno ha jól emlékszem Zidane őt is javasolta a vezetőség számára, hogy igazolják le! :mrgreen: :hmmm:

A Sky-on azt elemezték, hogy ki lehet a nyerő ember. Carragher és Neville szerint Hazard viszonylag szabad területet kaphat, ami Willianre helyez nagyobb munkát. Le vannak nyűgözve a brazil védekező képességeitől (Én is!), és bár Ivanovics oldalára várják a több játékot, mégis úgy gondolják, Willian lesz az aduászuk.

Matic lett a MoTM! :agree:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 23:08

istimester írta:Mindenki szép focit akar játszani. Mou nem. Mou leszarja. Mou faszagyerek. Mou bajnok lesz :D
Ez a lényeg. Én sose akartam, hogy szépen játsszunk, csak ne állt volna vissza 1 gólos vezetésnél... a győzteseket jegyzik meg, nem a szép focit játszó, de sikertelen csapatokat...

Itt is mindenki szép focit akar. Előtte szerintem jó lenne kupát nyerni, aztán foltozni a a hibákat...
Drake írta:A végeredmény örömére avát cseréltem.Tetszik? :mrgreen:
Mennyivel jobb lett volna, ha a barca helyett minket választ :lol: :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 3., hétfő 23:06

A végeredmény örömére avát cseréltem.Tetszik? :mrgreen:
Csak egy jó atléta... :coffee:
:lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 23:05

Érződött itt, hogy nincs Fernandinho, Agüero, de talán még Nasri lendülete is. Idén a franciát kicserélték és remekelt eddig. Mourinho meg a Matic Luiz kp-vel teljesen jól leszedte a középen futó támadásokat és a beíveléseket, mert ez kb 4 belső védő volt és tulajdonképpen csak Navast kellett levédekezni, mert Kolarov nagyon egyedül volt a túl oldalon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. február 3., hétfő 23:03

Mindenki szép focit akar játszani. Mou nem. Mou leszarja. Mou faszagyerek. Mou bajnok lesz :D

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 3., hétfő 23:02

A végeredmény örömére avát cseréltem.Tetszik? :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 3., hétfő 23:01

Kerlon írta:Ebben a David Silvában mit ettetek anno? Volt egy elrontott ziccer meg egy jó szabadrúgása aztán nulla.
Sosem volt extra a gyerek, de ügyes támadójátékos. Citybe nagyon is passzol. Jók lesznek, csak Pelle vs. Mou harcot leginkább a portugál szokta nyerni. Ismeri Pellét, innentől nyert ügye van, szerencse választhatja csak el.

Hétvégén meg Suarez büntet és előz a két erősebb csapat :shifty:
torjack írta:De ha meg azt nézed, a legjobbnak tartott ellen a maximális 6 pontot hozta.
Így van. Az ellen aki oda-vissza szénné alázta a többi - szarkasztikus idézőjel - "nagyot". Ja, szar ez a Mourinho. Attól, hogy itt nem volt ez jó, még máshol lehet, piti duma ezt hangoztatni.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 3., hétfő 22:59

Top of the league...again! :coffee:
:zoldsalas:

Jobb meccsre számítottam, a City picit csalódás volt(nem is lesznek bajnokok :mrgreen: )

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 22:58

Nem a mai meccsre mondtam, hanem, hogy általában vannak szar meccsei...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 3., hétfő 22:58

cart írta:Hihetetlen, hogy Mourinho bármilyen játékosállományból képes ilyen moslékul játszó csapatot faragni....
De ha meg azt nézed, a legjobbnak tartott ellen a maximális 6 pontot hozta. Trófeát meg nem szép focira, hanem eredményre adnak.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 3., hétfő 22:57

Tökéletes eredmény.Hétvégén lecsapjuk a Poolt,a City obizik A Norvicstől a Cselzi meg a 'Castletől,és topoftheleague. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 22:54

soadroli írta:
GT37 írta:Ez a Hazard gyerek néha Thiagóra emlékeztet
Dettó, még hasonlít is rá :D
én azért árnyalatnyi különbséget véltem felfedezni :shifty:

Ebben a David Silvában mit ettetek anno? Volt egy elrontott ziccer meg egy jó szabadrúgása aztán nulla.

Rinho meg lassan nem tud több támadót lehozni, mert a 11ből már így is csak 2 maradt. :D Tipikus rangadós taktika a részéről.

És érthetetlen, hogy Demichelis helyére miért nem hozta Milnert be, aki azért tudott volna a támadásban segíteni, illetve veszélyes szokott távolról is lenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. február 3., hétfő 22:52

GT37 írta:Ez a Hazard gyerek néha Thiagóra emlékeztet
Dettó, még hasonlít is rá :D
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 22:50

Ez a Hazard gyerek néha Thiagóra emlékeztet, a mozgásuk nagyon hasonló, a testcseleket is ugyanúgy nyomják. :D

Na, Hart egyenlítsen már kirúgásból.

szerk.: Willian :arrow: Mikel :lol:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 3., hétfő 22:48

Hihetetlen, hogy Mourinho bármilyen játékosállományból képes ilyen moslékul játszó csapatot faragni....

Vissza: