Szezon vegen visszaterhetunk arra a bronzeremre.Jim írta:hát azért jelenleg nem halnak bele a szépségbe az Arsenalnál,
vezetik az angol bajnokságot

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 4., kedd 17:56
Szezon vegen visszaterhetunk arra a bronzeremre.Jim írta:hát azért jelenleg nem halnak bele a szépségbe az Arsenalnál,
vezetik az angol bajnokságot
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. február 4., kedd 17:52
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 4., kedd 17:47
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 4., kedd 17:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 17:36
Ez igaz...ha Moun vagy AvB-n múlna,még azt is megtiltanák hogy lehessen a játékban cselezni...De mint mondtam... ember függő.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 4., kedd 17:29
Embere válogatja. Egy sport, ahol győzteseket hirdetnek szezon végén. A Real Madridnak kell ott lennie, nem pedig másik csapatnak.morientes írta:Még jó hogy a foci azért nem csak erről szól) Mindegy hogyan, csak győzni, győzni és győzn
Ez nem a vörös rekorta ahol Bolt lefutja azt a 100-ast oszt annyi...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 17:26
Még jó hogy a foci azért nem csak erről szól) Mindegy hogyan, csak győzni, győzni és győzn
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 4., kedd 17:24
Na, ezért írtam hogy rossz csapatnak szurkolsz.Remy írta:Hogy lássam nyerni azt a csapatot, amelyiknek szurkolok. Számomra az eredmény a fontos. Csak a győzelem számít. (ilyen voltam, amikor sportoltam, ilyen voltam a versenyeken, az edzésen.) Mindegy hogyan, csak győzni, győzni és győzni. (nyilván nem csalással meg ilyenekkel...)Realista24 írta:Azt írtad, hogy sose akartál szep focit, csak eredményt. Kérdésem, hogy miért kezdtel el focit nézni?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 4., kedd 17:21
Hogy lássam nyerni azt a csapatot, amelyiknek szurkolok. Számomra az eredmény a fontos. Csak a győzelem számít. (ilyen voltam, amikor sportoltam, ilyen voltam a versenyeken, az edzésen.) Mindegy hogyan, csak győzni, győzni és győzni. (nyilván nem csalással meg ilyenekkel...)Realista24 írta:Azt írtad, hogy sose akartál szep focit, csak eredményt. Kérdésem, hogy miért kezdtel el focit nézni?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 4., kedd 17:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 4., kedd 17:10
2005 óta nézek rendesen focit. 2005 óta vagyok Real szurkoló, de eddig egyszer sem volt olyan csapatunk, akik uralni tudták volna a BL-t vagy a spanyol bajnokságot. (nem korszakos csapatról beszélek)Realista24 írta: Akkor rossz csapatnak szurkolsz.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 4., kedd 17:01
ArsenalRemy írta: a győzteseket jegyzik meg, nem a szép focit játszó, de sikertelen csapatokat...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 14:34
Adom,Fernandinho volt sztm a legnagyobb hiányzó arról a kp-ról,úgy tünik hogy Yaya sem védekezik már úgy,mint régen...Kerlon írta:Érződött itt, hogy nincs Fernandinho, Agüero, de talán még Nasri lendülete is. Idén a franciát kicserélték és remekelt eddig. Mourinho meg a Matic Luiz kp-vel teljesen jól leszedte a középen futó támadásokat és a beíveléseket, mert ez kb 4 belső védő volt és tulajdonképpen csak Navast kellett levédekezni, mert Kolarov nagyon egyedül volt a túl oldalon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 4., kedd 6:51
Első év? Bőven nem ez az első éve az angoloknál, sőt még a Chelseanél sem, hiába más a keret, van ami nem változik. Mourinho sem.PL rangadó! ELSŐ ÉV! Majd köv évben lesz jó játék, ahogy Madridban is az lett.
Akkor rossz csapatnak szurkolsz.Én sose akartam, hogy szépen játsszunk,
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 4., kedd 6:38
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 3., hétfő 23:33
úgylegyen! a próféta szóljon belőled, még ha esetleg nem is gondoltad komolyan.istimester írta:Mindenki szép focit akar játszani. Mou nem. Mou leszarja. Mou faszagyerek. Mou bajnok lesz
PL rangadó! ELSŐ ÉV! Majd köv évben lesz jó játék, ahogy Madridban is az lett.cart írta:Hihetetlen, hogy Mourinho bármilyen játékosállományból képes ilyen moslékul játszó csapatot faragni....
ő is mindössze 165 percet játszott a maival együtt, Pelle őt is csak most kezdte el játszatni, hogy Agu újra kidőlt.Kerlon írta:Ebben a Jovetic gyerekben van lehetőség, kíváncsi vagyok, hogyha elkerülik a sérülések, akkor majd, hogy teljesít.
anno ha jól emlékszem Zidane őt is javasolta a vezetőség számára, hogy igazolják le!bale-met cserélném hazardra. ráfizetek!
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 23:08
Ez a lényeg. Én sose akartam, hogy szépen játsszunk, csak ne állt volna vissza 1 gólos vezetésnél... a győzteseket jegyzik meg, nem a szép focit játszó, de sikertelen csapatokat...istimester írta:Mindenki szép focit akar játszani. Mou nem. Mou leszarja. Mou faszagyerek. Mou bajnok lesz
Mennyivel jobb lett volna, ha a barca helyett minket választDrake írta:A végeredmény örömére avát cseréltem.Tetszik?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 3., hétfő 23:06
Csak egy jó atléta...A végeredmény örömére avát cseréltem.Tetszik?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 23:05
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. február 3., hétfő 23:03
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem