Tényleg, mi lesz, ha a végén mindhárom csapat ugyanannyi ponttal áll a tabella elején? Körbeverések esetén. Mi számít majd ilyenkor? A nagyobb gólkülönbség?
Elvileg --> Osztályozási szabályok: 1. pontok száma; 2. egymás elleni mérkőzések; 3. gólkülönbség; 4. lőtt gólok száma
Első körben ha jól tudom a több győzelem
Bár 2007-ben 1-gyel több győzelmünk is volt, mint a Barcának (23 <--> 22) a végső besorolást az egymás elleni mérkőzések döntötték el. A Real Madrid 4 pontot szerzett míg a Barcelona csak 1-et.
A nehéznek ígérkező idegenbeli meccseket nem tudjuk megnyerni, egy ilyet sem nyertünk meg.
De a Barca ellenit leszámítva elveszíteni sem veszítettük el ezeket.
Villarreal (i) 2-2
A. Madrid (o) 0-1
Barca (i) 2-1
Osasuna (i) 2-2
Bilbao (i) 1-1
Az eddigi
idei pontvesztéseink; nos mindent egybevetve szerintem ez abszolút vállalható; főleg a meccsek képét látva. Ezek közül a 3 döntetlen szerintem abszolút mértékben igazságosnak mondható, míg a 2 közvetlen rivális elleni zakó a szezon akkori adott szakaszában egyáltalán nem volt meglepő, hisz mind2 csapat jobb formában volt és előrébb tartottak minden szempontból, mint Carlo új Madridja és még így is majdnem sikerült pontot rabolni a katalánoktól, ha nagyobb szerencsénk van

; illetve kár volt azokért az első félidő eleji helyzetekért Pamlonában is

, de egyébként egy szót nem szólhatunk, mert az ellenfeleink bőven rászolgáltak ezekre a fenti pontszerzésekre. Egyedül a matracosok ellen betliztünk tükörsimán és kaptunk ki full jogosan, de bőven korrigálhatjuk még ezt a kisiklást is, ha a Jóisten is úgy akarja, szóval nincs itt problem.
Ettől függetlenül abban egyetértek, hogy az elmúlt évek tendenciáit látva és ismerve olyan sok bakit már mi sem követhetünk el a szezon hátralévő részében, mert véleményem szerint idén is 96-100 pont szükségeltetik majd a bajnoki aranyhoz, ami azt jelenti, hogy a még megszerezhető 48-ból 42-46 körül hoznunk kell!
Te is beláthatod, hogy Ancelotti csak januárra találta meg azt a felállást, amelyet stabilan alkalmaz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
illetve védekezésben most már a középpálya rendben van, mert kezdi csapatként ellátni a dolgát,
Hát nem tudom; nekem továbbra is erős kétségeim vannak afelől, hogy ez a 4-3-3 Di Maríaval elég, illetve nyerő lesz-e az igazán komoly ellenfeleink ellen?!?

Véleményem szerint a Juve meccs környékén már megvolt, összeállt Carlo gála csapata (a Xabi, Modric, Khedira belső 3-sal), de a sors közbeszólt és .......
Későn jöttek a cserék, ráadásul rosszak is, legalábbis szerintem.
Van igazság benne, de Iscot leszámítva ki volt még a padon (tegyük hozzá ő is a borzalmas formájával)??? Ilyenkor látszik igazán az a 2 lyuk a kereten; 1 kkp. és 1 klasszis csatár <--> ehelyett jelenleg most tapsikolhatunk ott Di Maríanak meg a jó Moratanak; csak nehogy a végén még sokba kerüljön ez nekünk.