Tévedés!mocsok írta: abban legalább vannak jó csajok.![]()
ezekben mi van? zselézett hajú rajzolt figurák ütik egymást.
LINK
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 3., hétfő 19:29
Tévedés!mocsok írta: abban legalább vannak jó csajok.![]()
ezekben mi van? zselézett hajú rajzolt figurák ütik egymást.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 3., hétfő 19:22
abban legalább vannak jó csajok.Remy írta:Igen, te vagy az egyetlen Ezért adsz 10 pontot arra a szarra (azt se tudom már mi a címe... az a bulizós)
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. február 3., hétfő 19:21
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 3., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 19:13
Igen, te vagy az egyetlenmocsok írta:basszus, kezdek nagyon félni attól, hogy én vagyok az egyedüli aki nem nézett soha az életben egy ilyen japán szart se.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 3., hétfő 19:04
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 3., hétfő 19:02
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 3., hétfő 18:50
azt szerintem elég sokan néztük hétvégén reggelente az RTL-en.Marci77 írta:Ja meg hat a Tsubasa kapitanyegyertelmu
nálam csak a DB és a Yu-Yu Hakusho a nézhető és szerethető shounen. Anno x éve amikor még az Animax adta mind a hármat (Bleach, Naruto, Inuyasha) belenéztem többször is egyikbe-másikba, mert egy később kezdődő műsort vártam és más értelmes nem volt, de egyik sem jött be - mind-mind harc, harc hátán, semmi értelmét nem láttam. talán a bleach volt a jobb a három közül, de ezek nem nekem valóak. de sajnos sokaknál ez a 3 a mérce, a top3...P. Krisz írta:pedig a Bleach anime verziója iszonyat magas színvonalt képvisel , már -mát FMA -t idézi
én anno egy nagy dobozba gyűjtöttem össze minden Poke-Digi-DB-Yugioh cuccomat, szóval nem kallódott el semmi sem.tubatibi írta:a régi pokemon meg digimon pedig a gyerekkorom idézi fel.mindjárt megkeresem a tazóim.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 3., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 3., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 3., hétfő 15:29
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. február 3., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. február 3., hétfő 14:33
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 3., hétfő 14:28
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 3., hétfő 14:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 14:13
Death Note, Yu Yu Hakusho, Naruto, Fullmetal AlchemistAnis írta: mik ezek az ismertebb animek? kíváncsi vagyok rá, miket néztél, mert én mondjuk a sorozatok-filmek mellett eléggé sok animet is nézek.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 3., hétfő 14:00
mik ezek az ismertebb animek? kíváncsi vagyok rá, miket néztél, mert én mondjuk a sorozatok-filmek mellett eléggé sok animet is nézek.Remy írta:Embere válogatja. Hiába néztem bele az ismertebb animékbe, egyszerűen nem tudott olyat nyújtani, mint a DB. Közel sem... de igazából meg is vagyok a többi anime nélkül, mert a számomra a DB a tökéletes, így nem is kell azon törnöm a fejem, hogy milyen új animébe kezdjek bele.
Alchemistet a húgom látta már több éve, és tetszett is neki, de a Brotherhood verziót tartják a pontszámok alapján a legjobb animenek ever. az One Piece meg egy elképesztően elnyújtott shounen anime 650 résszel.... de a pokemon is megy még, valahol 700 környékén járhat!P. Krisz írta:gyerekként szerettem én is , de aztán elkezdtem nézni a Fullmetal Alchemist-et és a One Piece-t és rájöttem hogy ez egy másik dimenzió...
ezzel én is így vagyok, hogy nincsen benne egy "normálisabb top20amban" a DB, de semmi más amit adott a TV. viszont én nagyon ráálltam a drámai és fantasy animekre amik a kedvenceim lettek. ezekben olyan minőség van, hogy sokan megelégszenek azzal amit felhypeolnak (mint tavaly a Sword Art Online és most az Attack on Titan animet)poronty írta:Nálam egy normális anime listában DB még csak top 20-ba se férne be, mert, mint anime egyáltalán nem kiemelkedő, de akkoriban egy új korszakot teremtett. Ahogy írtad OP, FMA sokkal minőségibb, de HxH is köröket ver rá, shounen kategóriában és ezek mellett van még jó néhány.
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. február 3., hétfő 13:54
Nálam egy normális anime listában DB még csak top 20-ba se férne be, mert, mint anime egyáltalán nem kiemelkedő, de akkoriban egy új korszakot teremtett. Ahogy írtad OP, FMA sokkal minőségibb, de HxH is köröket ver rá, shounen kategóriában és ezek mellett van még jó néhány.azért a top 10-ben benne van
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 3., hétfő 13:52
3x pörgettem végig a simát és a Z-tP. Krisz írta: tökéletesen igazad van embere válogatja , de amit kiemelnék az az hogy "egyszerűen nem tudott olyat nyújtani" , első nézésre engem is megfogott mert újdonság volt ,az első animém , de jó pár évvel később újranézve elmúlott a varázs és szembeötlöttek azok a hibák ami fölött elsiklottam
de azért a top 10-ben benne van
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 3., hétfő 13:49
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem