Remy,
ebbe majd olvass bele szerdán a meccs előtt 1-2 órával:
http://atleticomadrid.hu/
Én már évek óta fel-fel nézegetek, bár! mióta a Real Madrid előtt vannak a táblázaton, azóta nem merek rákacsintani, mert valszeg 220 lenne a vérnyomásom egyből. (mondjuk lehet, hogy idővel megszelídültek.. nem tudom.)
Az Atletico Madrid mindig is egy abszolút kisebbségi komplexusokkal terhelt, durung focit játszó csapat volt.
1-2 klasszist leszámítva. (ilyen volt Forlán, Agüero, vagy Falcao, Torrest nem említem, amikor ő ott játszott, akkor mindenki valami istenként tekintet rá, ő volt az El Atyaúristenmekkoristenezagyerek Nino, vagy mi a szösz.. De utáltam a fejét, ráadásul mindig úgy is jött az Atletico, hogy na majd most elvernek minket, az "arrogáns b..ikat" hála a jóégnek ez általában nem jött be, még egy Cassanoval meg egy Julio Baptistával is verve voltak (pedig akkor is az Atletico vezető góljánál úgy üvöltött Farkas Norbi (vagy ki volt éppen a kommentátori székben) mint egy öszvér, a fordítást meg úgy közölte, mintha szögletet rúgna az aktuális csapat.)
Favágó játékosaik meg mindig arra utaztak, hogy valamelyik aranylabdás Real játékost agyonrúgják (Ronaldot sikerült is, miután 3-0ra verve voltak a Calderónban 2005-ben, valami híres fanyűvő vert alá, de szerencsére már a nevére sem emlékszem..)