HozzászólásSzerző: pavel » 2014. február 5., szerda 22:06
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 5., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 5., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 5., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 13:58
Elvileg igen,de sokminden befolyásoló tényező lehet,formahanyatlás,sérülések,1rossz nap....Géci írta:Voltunk a Mestallaba, San Mames, Camp Nou, Madrigal (lehet van bennük hiba). Itt papíron ami húzós lehet szerintem az a barca elleni és az atma elleni meccs. A többit hozni kéne. Pontosabban illene hozni
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 4., kedd 11:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 4., kedd 11:02
nem kicsit, de az utolsó Barca-AtMa...remélem nem szívassák meg szándékosan a MadridotGéci írta:Hát ez alapján mi még ne is panaszkodjunk szerintem... Barcának nehezebb dolga leszmadridronie írta: a 10 meccset, ami döntően befolyásolhatja majd a bajnokság végkimenetelét.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 4., kedd 10:43
Hát ez alapján mi még ne is panaszkodjunk szerintem... Barcának nehezebb dolga leszmadridronie írta: a 10 meccset, ami döntően befolyásolhatja majd a bajnokság végkimenetelét.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 4., kedd 9:33
Adom, de meglátjuk; a Marca nyomban össze is szedte azt a 10 meccset, ami döntően befolyásolhatja majd a bajnokság végkimenetelét.A következő 2 hónapban, én várok 2 botlást mindhárom élcsapattól, utána még 1-et, és aki ennél többet hibázik, az kiszállt a versenyből. Ha mi ezt elvesztett pontokban meghaladjuk, akkor agyő bajnokság, és a bekalkulált pontvesztéseket, én inkább a BL-Barca-Atma meccsek környékén várom akár a rangadókon, akár egy kisebb meccsen, ahol a csapat mentálisan leereszt majd.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 4., kedd 4:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 22:59
A kezdeményező nem kapott semmit, Iturraspe kapott sárgát, amiért oda rohant és megfejelte Ronaldot... Itt a logikus döntős a piros-piros lett volna, de ez a sárga-piros kombó mindent elmondott a bíró hozzáállásáról.cr-nek meg szó nélkül dobta a pirosat, mikor az egy kiszabott nagy túlzás volt, a kezdeményező meg talán egy sárgát ha kapott, a színészkedésről meg már ne is beszéljünk
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 22:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 3., hétfő 22:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 3., hétfő 22:32
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 3., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 19:32
Ha kitudódna hogy esetleg érdeklődnénk,azonnal felemelnék 50m-ra...Realista24 írta:36 milla a kivásárlási ára, a MU meg hozta a formáját, mint Coentraónál
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 3., hétfő 19:13
Elvileg --> Osztályozási szabályok: 1. pontok száma; 2. egymás elleni mérkőzések; 3. gólkülönbség; 4. lőtt gólok számaTényleg, mi lesz, ha a végén mindhárom csapat ugyanannyi ponttal áll a tabella elején? Körbeverések esetén. Mi számít majd ilyenkor? A nagyobb gólkülönbség?
Bár 2007-ben 1-gyel több győzelmünk is volt, mint a Barcának (23 <--> 22) a végső besorolást az egymás elleni mérkőzések döntötték el. A Real Madrid 4 pontot szerzett míg a Barcelona csak 1-et.Első körben ha jól tudom a több győzelem
De a Barca ellenit leszámítva elveszíteni sem veszítettük el ezeket.A nehéznek ígérkező idegenbeli meccseket nem tudjuk megnyerni, egy ilyet sem nyertünk meg.
Hát nem tudom; nekem továbbra is erős kétségeim vannak afelől, hogy ez a 4-3-3 Di Maríaval elég, illetve nyerő lesz-e az igazán komoly ellenfeleink ellen?!?Te is beláthatod, hogy Ancelotti csak januárra találta meg azt a felállást, amelyet stabilan alkalmaz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
illetve védekezésben most már a középpálya rendben van, mert kezdi csapatként ellátni a dolgát,
Van igazság benne, de Iscot leszámítva ki volt még a padon (tegyük hozzá ő is a borzalmas formájával)??? Ilyenkor látszik igazán az a 2 lyuk a kereten; 1 kkp. és 1 klasszis csatár <--> ehelyett jelenleg most tapsikolhatunk ott Di Maríanak meg a jó Moratanak; csak nehogy a végén még sokba kerüljön ez nekünk.Későn jöttek a cserék, ráadásul rosszak is, legalábbis szerintem.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 3., hétfő 17:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 17:41
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem