Már a Monacóból hozni kellett volna. De mi akkoriban fóberekben utaztunk.ikarus93 írta:Yaya Tourét kérem a nyáron.
Hoppárézimi vezet a cselzi
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 3., hétfő 21:32
Már a Monacóból hozni kellett volna. De mi akkoriban fóberekben utaztunk.ikarus93 írta:Yaya Tourét kérem a nyáron.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 3., hétfő 21:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 3., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 3., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 3., hétfő 21:17
Pedig Mourinho hogy csipázza.R.M.C.F írta:bár minden meccsét nem láttam, de amikor igen akkor mindig megkellett állapítanom hogy dávid lúízs egy gyenge focista.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 3., hétfő 21:15
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 3., hétfő 20:19
Jo ez a szegenysegi bizonyitvany nem jo kifejezes volt akkor.Toky írta:OFF:Marci77 írta:Nem bantasbol irom de nalam ez egy kicsit szegenysegi bizonyitvany hogy nem ismerted mielott idejott.Mar bocs
Ettol fuggetlenul adom nagyjabol amit irsz
Nem bántódtam meg. De nem látom, hogy miért lenne szegénységi bizonyítvány.![]()
Engem nem érdekel a foci különösebben. Sosem űztem. Nem követem más csapatok meccseit, az utóbbi időben volt csak az, hogy bele-belenéztem mások meccseibe. De a Real Madridot megkedveltem, és már jó ideje nekik szurkolok (biztos többen vannak, akik Capello második regnálása előtt is szurkoltak már, de nekem már ez is sok idő).
Nem mindenki él hal a fociért. Ettől még nem érzem magam lelki szegénynek.![]()
Arról nem is beszélve, hogy több embert is ismerek, akik ugyanúgy XY kromoszómával rendelkeznek, mégsem érdekli őket sem a foci, sem más sport. Ha szerinted ez szegénység, lelked rajta. Igaz, hallottam már olyat is lánytól, hogy aki nincs fenn facebookon, az olyan, mintha nem is létezne. Szóval akkor én nem is létezem, csak egy renegát Smith programként írogatok a Mátrixból kifele.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. február 3., hétfő 19:57
Hát mert talán az első ilyen újgazdag csapat volt.csak tudnám a Chelseat miért utálják jópáran?
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. február 3., hétfő 19:44
OFF:Marci77 írta:Nem bantasbol irom de nalam ez egy kicsit szegenysegi bizonyitvany hogy nem ismerted mielott idejott.Mar bocs
Ettol fuggetlenul adom nagyjabol amit irsz
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 3., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. február 3., hétfő 16:33
Hogy jópáran miért utálják, nem tudom. Én Mourinho miatt.Anis írta:csak tudnám a Chelseat miért utálják jópáran? ... Mou miatt kétlem...
A mindenki túlzás. Én meg voltam elégedve Pellegrinivel, és adtam volna Neki még 1 évet, hogy kialakíthassa saját csapatát. Azt sem tudtam, hogy ki az a Mourinho előtte. (Nem, ez nem vicc. A BL döntőnél láttam először pl.)Anis írta:Mou miatt kétlem, mert amikor nem volt még itt, mindenki őt akarta...
Én nem tudtam, hogy mire számítsak, de az ittléte elég volt, hogy megutáljam.Anis írta:(igen, tudom nem olyan volt a TELJES ittléte mint amire páran számítottak - de ez nem ok az utálatra)
Nem teljesen. Én alatta sem bírtam (bár utálat csak a 3. évre lett belőle, előtte csak bosszantott több dolga). Korábban (mikor valaki felhozta, hogy mert Casillas így úgy) elkezdtem írni, hogy miért nem bírom Mourinhot, meg hogy én hogyan emlékszem a történtekre. De kitöröltem, és megfogadtam, hogy abba nem megyek bele megint.pheco írta:Én is valahogy így vagyok vele. Tipikusan az a figura, hogy addig bírja az ember, amíg az ő csapatánál van.(persze vannak biztos kivételek, akik most is bírják, vagy akik a Realnál sem szerették).tubatibi írta:ne legyen off: remélem nagyon, hogy a city elkeni mou bandáját, ameddig a realnal volt addig is ilyen unszimpatikus volt a csávó? nem tűnt fel, most utálom.
Én ezért szimpatizálok velük.Kerlon írta:4. Szimpatikus edző.
A Barca elleni idegenbeli meccsre a legtöbb sajtó úgy reagált, hogy bár a Real kikapott (0-1), de megmutatta, hogyan kell játszani ez ellen a Barca ellen, a Real visszanyerte az önbecsülését és játékát stb. Voltak hibái Pellegrininek (Alcorconazó vagy hogy írják, Lyon ellen a visszaállás), de nem volt több mint a protugál utódjának egy erősebb(!) és általa sokkal jobban személyre szabott(!) kerettel.Kerlon írta:Hát azért volt itt neki is komoly hibája, illetve a nagy csapatok ellen besült, viszont a Citynél már nincs ilyen pedig több komoly meccsük van. Még a kezdeti keresem a csapatom korszakában voltak problémáik, de azóta szárnyalnak.Reaper's Scythe írta:Pelle meg itt is király volt csak sajnos Perez-nek nagy név kellett a kispadra isÉn sajnáltam, amikor elküldték a Mérnök urat, remélem a City-nél sikeres lesz.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 15:15
Én nem utálom,de nem tudok sajnos szimpatizálni semmiféle újgazdag,csapattal aminek élén egy basáskodó milliárdos ül...legyen ez a chelsea,city,vagy a PSG...csak tudnám a Chelseat miért utálják jópáran?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 14:54
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 3., hétfő 14:18
Pedig van, nem is kevés: KÉP + KÉPReaper's Scythe írta:Mancini-t nem tudom van-e fociszerető ember a földön, aki szereti és szimpatizál vele. Úgy vártam, hogy kirúgják, mint a messiást. Most pont olyan csapatnál van, ami az ő szintje.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 13:57
Hát azért volt itt neki is komoly hibája, illetve a nagy csapatok ellen besült, viszont a Citynél már nincs ilyen pedig több komoly meccsük van. Még a kezdeti keresem a csapatom korszakában voltak problémáik, de azóta szárnyalnak.Reaper's Scythe írta:4. Szimpatikus edző.
Pelle meg itt is király volt csak sajnos Perez-nek nagy név kellett a kispadra isÉn sajnáltam, amikor elküldték a Mérnök urat, remélem a City-nél sikeres lesz.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 13:11
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 3., hétfő 13:09
4. Szimpatikus edző.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 13:06
1. Megszokás, a Chelseat is megszokták.Reaper's Scythe írta:Érdekes, hogy 1-2 éve még a legtöbben utálták a City-t az olajpénz meg a költekezésük miatt, most meg kb mindenki azt akarja, hogy a "kisebbik" manchesteri csapat nyerje a bajnokságot és kenjék el az összes nagycsapat száját![]()
Félreértés ne essék, én szerettem őket korábban is és most is, csak feltűnő ez a nagy változás
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. február 3., hétfő 13:02
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem